אני לא זז לשום מקום בלי הנגן שלי (אני מתכחש לעובדה שהאייפון הוא גם נגן מוזיקה). בצורה מצחיקה, הנגן שלי אתמול בערב גם התחיל לזייף והמחשב פתאום לא מזהה אותו... שזה בעייתי, כי הוא לא נטען. אבל יהיה בסדר, תכננתי להתחדש בכל מקרה... P:
הנגן של האייפון ממש איכותי, לדעתי זה בזבוז. אבל מה שכן, אייטונז זה מסורבל ונוראי.. וכשכבר 4 סדרות שונות אני לא מצליח להמיר בשביל לראות באייפוד, אני איבדתי את התקווה וויתרתי על ההתלהבות מהמכשיר הזה
אני גיליתי שכשעושים דברים בדרכים "לא קונבנצינליות" (במילים עדינות) אז דברים עובדים יותר חלק (לפחות בקטע של צפייה בוידאו באייפון\אייפוד). אבל מאז ומתמיד הייתי מעריץ נלהב של חברת COWON. אם אתה מחפש תחלופה הולמת לאייפוד- אני ממליץ לך עליהם.
הוא מוגדר בנטבוק החלש שלי ואני לא יכול לחבר אותו למחשב הראשי שלי, כי אז הוא ירצה לפרמט לי את האייפון... אז כול פעם אני צריך להעביר את השירים למחשב הנייד ועד שהאייטונס עולה וזה... קיצר, חפירה. אם היה אפשר להעביר שירים מכול מחשב, זה היה ממש נוח.
בקטע של השירים אני מסכים. אבל.. אני משתמש בתוכנה כבר מעל 7 חודשים וכל שבוע אני מגלה משהו חדש.. זה פשוט נורא, "לדעת איך לעבוד איתו"
אבל כן, אם משקיעים [ולמה לעזאזל אני צריך להשקיע בשביל שיהיה לי כיף] - שמים ארטוורקים וכאלה ומזינים אינפורנציה כמו ליריקס וכאלה, אז יכול להיות נגן שחבל על הזמן.