ה"י 10.4

הדאבל היה מקסים../images/Emo118.gif

בשעה הראשונה קרס לי האייפוד ונכנסתי לסרטים, אז במקום לשחק ניסיתי למצוא פתרונות לנושא..
והלכה שעה. אח"כ התאמנתי עם הסיגנוס של ספיר בסינגפור ועליתי רמה אחת. לאחר מכן.. עשינו קצת Pirate Pq עם נדב, היה מרתק

ברוך ה׳, תודה על הדאגה F3../images/Emo118.gif

זה הסתדר בסוף ונפשי נרגעה. אני חושב שאני לא אשרוד את הצבא בלי האייפוד. זו הנחמה הקטנה שעושה לי את כל היום..

Guid

New member
כן, אני מבין אותך מאוד.

אני לא זז לשום מקום בלי הנגן שלי (אני מתכחש לעובדה שהאייפון הוא גם נגן מוזיקה). בצורה מצחיקה, הנגן שלי אתמול בערב גם התחיל לזייף והמחשב פתאום לא מזהה אותו... שזה בעייתי, כי הוא לא נטען. אבל יהיה בסדר, תכננתי להתחדש בכל מקרה... P:

כן, דיברנו על זה, אתה מצחיק../images/Emo118.gif

הנגן של האייפון ממש איכותי, לדעתי זה בזבוז. אבל מה שכן, אייטונז זה מסורבל ונוראי.. וכשכבר 4 סדרות שונות אני לא מצליח להמיר בשביל לראות באייפוד, אני איבדתי את התקווה וויתרתי על ההתלהבות מהמכשיר הזה

Guid

New member
איזה בעסה.

אני גיליתי שכשעושים דברים בדרכים "לא קונבנצינליות" (במילים עדינות) אז דברים עובדים יותר חלק (לפחות בקטע של צפייה בוידאו באייפון\אייפוד). אבל מאז ומתמיד הייתי מעריץ נלהב של חברת COWON. אם אתה מחפש תחלופה הולמת לאייפוד- אני ממליץ לך עליהם.

תודה על ההמלצה!../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

עזוב, אפל כושלים, זה בחיים לא יעבוד כמו שצריך. כל ההמולה סביב זה בגלל המותג. נראה לי שנרגע כאן
בכל זאת שרשור ה"י

מ י ל ר

New member
מה הבעיה בנגן של האייפון?

חוץ מזה שבאסה רצח האייטוס, הנגן של האייפון מעולה! לדעתי אתה סתם אנטי, יש לך נגן של 8 ג׳גה ואתה סתם סוחב איתך עוד נגן.

gracie

New member
מה? למה כולם סובלים מהאייטונס?

אני מתה על האייטונס. יצירת פלייליסטים בקלות, סדר ונוחות. זה כל מה שצריך. צריך לדעת איך לעבוד איתו זה הכל.

מ י ל ר

New member
אני שונא אותו כי

הוא מוגדר בנטבוק החלש שלי ואני לא יכול לחבר אותו למחשב הראשי שלי, כי אז הוא ירצה לפרמט לי את האייפון... אז כול פעם אני צריך להעביר את השירים למחשב הנייד ועד שהאייטונס עולה וזה... קיצר, חפירה. אם היה אפשר להעביר שירים מכול מחשב, זה היה ממש נוח.

Guid

New member
תכלס זה באמת רק להבין את הרעיון,

אבל הבעיה שלי איתו היא האיכות שמיעה, זה הכל... P:

הממ../images/Emo118.gif

בקטע של השירים אני מסכים. אבל.. אני משתמש בתוכנה כבר מעל 7 חודשים וכל שבוע אני מגלה משהו חדש.. זה פשוט נורא, "לדעת איך לעבוד איתו"
אבל כן, אם משקיעים [ולמה לעזאזל אני צריך להשקיע בשביל שיהיה לי כיף] - שמים ארטוורקים וכאלה ומזינים אינפורנציה כמו ליריקס וכאלה, אז יכול להיות נגן שחבל על הזמן.

למעלה