התקדמות אצלי- עליתי לרמה 175
(פעם שנייה שאני שולחת את ההודעה- מוזר)
עליתי מרמה 173 לרמה 175 בסופ"ש הזה- אתמול עליתי ל175 בפארטי עם סיון בSH. לא עשיתי הרבה חוץ מלעמוד ולעשות HS ולאסוף דרופים כדי להאכיל את האימפים,
כשאני תוקפת יש לי לאגים קטנים ואני לא מצליחה לראות מה קורה. היה נחמד מאוד
עשיתי זאקום עם איציק ואח שלו ועוד חברי גילדה- נפלו 4 קסדות שזה נחמד. הראן היה קשה כי זאקום עשה הרבה פעמים 1/1 או נעל סקילים - באיזשהו שלב נגמרו לי השיקויים לחיה ולקח לי כמה שניות להתאפס על שיקויים.... לראשונה אחרי הרבה מאוד זמן שאני צריכה לקנות שיקויים!! אני שוקלת לעשות DRAGON RIDER כי מקבלים שיקויים שהם UNTRATABLE לפעמים. בראן השני נזכרתי שניר ביקש את הקלף- התחברתי לו (החיה שלו לא צייתנית בכלל והוא מת אבל החייתי אותו) והוא השיג את הסט, אוהבת לראות אפקטים של סט שמושלם.
חבר באליאנס מכר לי TELE ROCK קבוע ואמר שימכור לי מחר גם הרחבה לתיק (ביקשתי ממנו). זו פעם ראשונה שאני משלמת ראשונה וכל כך פחדתי שהוא יעשה לי SCAM, אבל היו עליו את כל הממלצות
אני וניר הלכנו לצוד קלפים של בוסים ביום שבת בבוקר מכל מיני PQS, הצטרפו אלינו עוד חברים וגם אלעד. היה נחמד להזכרת באורביס PQ בלודי PQ, מאגטיה PQ וגם ...... KENRING! ידעתם בPQ של ELIN FORSEST הקוסמים מקבלים שינוי פנים לבן ופירטים מקבלים שינוי פנים לבת??? אלעד ואני הופתענו!!
לא היו הכנסות מהחנות.... כולם מתאמנים ולא באים ל-FM?? גם לא השאירו הודעות בחנות.....
(פעם שנייה שאני שולחת את ההודעה- מוזר)
כשאני תוקפת יש לי לאגים קטנים ואני לא מצליחה לראות מה קורה. היה נחמד מאוד