ה"י 10.06 אז, ניצלתם טוב את הדאבל?
D Don Nirtin New member 10/6/12 #3 אז בגלל שיש לי בעיות עם זאקום ליאת עשתה לי טובה גדולה וסגרה בשבילי את הסט של EL NATH טוב, יש איזה גובלין מעצבן שצריך להפיל קלף בפיקיו של הזומביים. הבעיה שבכל הפעמים שהייתי הוא בכלל לא הפיל. זה נדיר או שהם הפסיקו להפיל קלף? אין ספק שלא אצליח לסגור את הדוג'ו. קשה מדי לשרוד שם ......
אז בגלל שיש לי בעיות עם זאקום ליאת עשתה לי טובה גדולה וסגרה בשבילי את הסט של EL NATH טוב, יש איזה גובלין מעצבן שצריך להפיל קלף בפיקיו של הזומביים. הבעיה שבכל הפעמים שהייתי הוא בכלל לא הפיל. זה נדיר או שהם הפסיקו להפיל קלף? אין ספק שלא אצליח לסגור את הדוג'ו. קשה מדי לשרוד שם ......
O orenhen18 New member 10/6/12 #4 גם לי יש משם אחד שאין לי... כנראה שהם הפסיקו להפיל כי אני זוכר שלפני זה עם המרסדס שלי סיימתי שם את כל הסט רק מהפיקיו.
גם לי יש משם אחד שאין לי... כנראה שהם הפסיקו להפיל כי אני זוכר שלפני זה עם המרסדס שלי סיימתי שם את כל הסט רק מהפיקיו.
B btekx New member 10/6/12 #5 איפה הודעה "מזל טוב" לסיון שעלה לרמה 200??? אתמול סיוון עלה לרמה 200 ועוד אוונית רמה 200 (אוונית עלה ראשונה ואחרי כחצי דקה סיוון...) אז מזל טוב להן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיוון? היום את עושה קווסט לקבל את הדרקון אדום??? חוץ מזה גם עליתי לרמה 188... MW שלי רמה 30 מקס!!!
איפה הודעה "מזל טוב" לסיון שעלה לרמה 200??? אתמול סיוון עלה לרמה 200 ועוד אוונית רמה 200 (אוונית עלה ראשונה ואחרי כחצי דקה סיוון...) אז מזל טוב להן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיוון? היום את עושה קווסט לקבל את הדרקון אדום??? חוץ מזה גם עליתי לרמה 188... MW שלי רמה 30 מקס!!!