ה"י 1/8.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif הו, תודה. ../images/Emo3.gif

מה הזקן מזמן?
עוד חבורת זקנים? O_O

One Minute

New member
לא.../images/Emo205.gif

מפלצות מהדאנג'ן, עם שרביט ירח. הן מסוכנות, הם מורידות עלייך את הירח שהם מתעצבנות וזה. תשתדלי להרוג אותם מהר.

One Minute

New member
אוווווווקי.../images/Emo205.gif

אני אעשה כאן סדר, קראתי אלפי מדריכי עבודה שלישית. ==" את משתמשת מול גרנדל הזקן בכ-ל סקיל התקפי פאסיבי או מאסיבי או מה שזה לא יהיה, מדיטציה ושיקויי ATT, מג'יק גארד חובה[!1111]. אחרי שהוא מתחיל להתחלש הוא מזמן עלייך בפעם הראשונה מפלצת, אני לא זוכר איך קוראים לה, הן באות בזוגות והן מהדאנג'ן, ויש להן שרביט ירח. הן עושות עלייך דמג' 600 בערך עם מג'יק גארד. אחרי שהוא מזמן את הזוג השני, זה אומר שהוא עומד למות [לפי מה שראיתי בסרטונים] אז תהרגי אותם ותתמקדי בו. הוא ימות ואת תקבלי משהו [ את לא מרימה.] את הולכת למעלה לקריסטל ויוצאת. חוזרת אליו, מביא לך משהו במקום. עפה לאוסיריה, אל נאט, הבית, רובריה, ואז לאבן. מומלץ שתחפשי מדריך לכל השאלות ושתדפיסי אותו. זה הכל

One Minute

New member
חשבתי שזה שם את זה ביוז לבד../images/Emo205.gif

סליחה בכל מקרה

galfi

New member
עליתי ל36 :)

עשיתי מלאמלא pqים אבל עדיין לא הבנתי את הקטע של הבונוס- למה הוא מוציא אותי מהבונוס לפני שהספקתי לפוצף אפילו ארגז אחד??

Robinho1

New member
כי אחרי 10 שניות נראה לי

הקבוצה הבאה יכלה להיכנס, אז בד"כ לא עושים את שלב הבונוס כדי להיכנס שוב לפיקיו.

XxTherionxX

New member
הללויההההההה../images/Emo41.gif../images/Emo189.gif../images/Emo41.gif

מה שבנאדם בקריזה והפסקת צהריים יכולים לעשות במייפל...... מ - 14:00 ועד 18:30 עם הפסקה קטנה לפיפי וסיגריה..... עשיתי 65% ועליתי רמה!!!!!! יצאו לי העיניים מהמקום כבר... עכשיו אני לוקחת הפסקה עד מחר... אם מישהו בסקניה רוצה לטוס רמות קדימה איתי ב FOG... חפשו אותי במשחק XxTherionxX וד"א... אני צריכה אנשים ל GUILD שלי... אז אם למישהו בא להפוך לפרה משוגעת.... כולם מוזמנים...

Robinho1

New member
עליתי ל-41 עם הסין

ול14 עם הבאנדיט, עכשיו אני אתחיל לעלות את הבאנדיט רמות עד שיגיע ל-31 ואז אמשיך עם הסין.

למעלה