ה"י 1/8.

ה"י 1/8.

חודש חדש...התקדמות חדשה:). שוטו

פגשתי 2 בוסים מזויפים../images/Emo70.gif

פגשתי את הבוס של OPQ. נכנסתי לCH19...ובדיוק הייתי איפה שהוא אמור לבוא.. סתם רציתי לעגל את ה% ל50..אז התאמנתי אצלם.. ופתאום איך שנכנסתי למייפל אני רואה את הבוס
נלחמתי בו וזה.. הרגתי אותו וקיבלתי עוגות..אחרי זה עברתי לצאנל הקודם [CH18] ופגשתי אותו שוב
ונלחמתי וקיבלתי גם עוגות.. עכשיו אני עושה פיקיו...כרגע 60%.. הבנדיט כבר עלה רמה ל44. מצאתי לי מישהי נחמדה ישראלית בשם נוי...שנתחתן עם קאש..היא לבל 63
. כרגע התקדם עם הקלריק... ואחרי הצהריים בסביבות 5, אני ילך לשלוח את הכסףD:D: לקניית NX... זהו..

85% קלריקקקקק.....

המחשב הולך לתיקון עד ראשון...נעלה רמה ביום ראשון
ייב

blink282

New member
רמה 43 10%

ותגידו איך אני משיג תמטה ניוטכל משהו לרמה 43 כמו המייפל לאמה סטףף כאילו באיזה משימה ומה צריך לשעות בה?

miss_t

New member
של העיר החדשה- משימה של הריגת

300 Boomers ועוד משהו שצריך להרוג (פילים?)

Robinho1

New member
30% בסין

כבר מתחיל לשעמם אז פתחתי באנדיט כרגע רמה 13..

lior732

New member
חזרתי (סוף סוף)

לא ההיתי כבר הרבה זמן בפורום או במייפל
אבל אני מתקדם יפה היום (יחסית)

Trugbild

New member
../images/Emo103.gif שאלה:)

בעיר היפנית/סינית הזאת יש מספרה? כי אני שוקלת לקנות NX והבנתי שאת השיער שאני רוצה יש רק שם לבחירה]: ואני לא מוצאת את החנות, אם זה בכלל קיים. תודה

Trugbild

New member
../images/Emo103.gifלא משנה, אין לזה כרטיס:\

אז כנראה החנות עצמה בנתיים רק במייפל הקוריאני.. איזה מבאס

idoh1

New member
רמה 27 **** כל יום רמה ../images/Emo13.gif לפחות זה מה שקבעת

שקבעתי לעצמי בינתיים אני עומד בזה יפה והיו ימים של 2-3 רמות אבל זה יורד בהדרגה.....

ח0חו0ית1

New member
ריינג'ר!

המשימה של העבודה השלישית זה הדבר הכי מעצבן שעשיתי בחיים שלי אחרי משימת הקפיצה נהרגתי פעמיים מחוסר שיקויים וחוסר תשומת לב ואז בזבזתי משהו כמו מיליון מסוס על אבנים, פגשתי איזה ילדה אחת שבדיוק הופכת להרמיט וראיתי אותה בכל מקום(קודם באורביס, אח"כ באל נט, אז בסירה להנסיס, בעיר החדשה, ואז בקרנינג ואז בסירה חזרה לאורביס) בסופו של דבר הלכנו ביחד עם חברה שלה ועם אסטר ועוד אחד בחזרה לאל נט, ועזרנו אחת לשניה בקטע עם השאלות ולאיפה להגיע וכאלה (טוב, בעיקר היא עזרה לי ואני בכיתי הרבה) ואז הלכנו לאיזור אימונים של אל נט להתלהב מהסקילים החדשים והמגניבים שלנו:) דרך אגב שמתם לב שהמחירים בעיר החדשה גבהו בהרבה? כנראה זה היה רק לימים הראשונים, עכשיו כבר לא כלכך חסכוני לקנות שם
(התמונה לא יצאה טוב אבל זה מה יש
)

שווה../images/Emo70.gif

מזל טוב.. יש לך תמונות מהמשימה של העבודה השלישית? שאת נלחמת עם הזאתי שהפכה אותך לקשתית?

ח0חו0ית1

New member
חח לא..

הייתי עסוקה מידי בלא למות, היא עשתה לי 1000+ דמג' ותוך כדי היא הזמינה עוד 4 מפלצות חזקות שהורידו לי 700+ אז לא הייתי יכולה להוריד ת'יד מהכפתור של השיקויים והכפתור של ההתקפה
ותודה P:

One Minute

New member
רמה 42../images/Emo205.gif

שישה אחוזים. האמת היא שקניתי מייפל סטאף ב500K [כן, עשיתי נ"ט] ואז החזרתי חצי. מכרתי 85 שיקוויי MP רגילים ב100 מסוס לאחד, אספתי 1139 מהדברים שיוצאים מהחתולים ואני מקבל 60 מסו על כל אחד. נחמד?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif שאלה ../images/Emo19.gif

כשהופכים לעבודה שלישית יש את החלק שהורגים את זה שהפך אותך לעבודה ראשונה-שנייה (במקרה שלי, זה יהיה הזקן הזה שהוא נראה כמו אחד שאם הוא זז צעד אחד הוא ימות במקום), הם חזקים? כמה בערך הם יורידו בלי MG (הקסם של הפיה)? ויש את החלק של האבנים, מאיפה אני משיגה אותם? אפשר תמונה של איך שהם נראים? ולמה הם כל כך יקרים?
והשאלות שם, למה הם קשורות? יש אתרים שיוכלו לעזור לי לענות עליהם? :X תודה, וסליחה על החפירה.

RoRiL

New member
שלום../images/Emo3.gif

הזקן, ממש לא מומלץ בלי MG, במיוחד כשהו מזמן עוד חבר'ה שיעזרו לו.. הוא מוריד 1000+ , אז... הבנת אותי.. האבנים, הן בעצם משמשות כדי לעשות את המשימה האחרונה, שזה הבמחן בעצם, וצריך 10 אנבים כאלו- ולהכין אבן אחת כדולה, (באל נאס מרקט תדברי עם הבחור למעלה ותכיני) האבנים יקרות כי הן יחסית נדירות, ומבוקשות מן הסתם. אפשר למצוא אותן ממפלצות (נסי ב fog) או פשוט ב FM.. השלאות עצמן- תלוי על מה את נופלת, ד"כ כמו - איפה לא ניתן למצוא את ה NPC הבא? וכמובן תעזרי ב hidden street .. בהצלחה
http://global.hidden-street.net/items/crystalores.php (האבן הראשונה מלמעלה )

למעלה