ה"י 1.7.11

יצאתי פיתה../images/Emo122.gif

כלכך חיכיתי למגילה של האיפוס, כי העלתי יותר מידיי בהולי ארו, וכשהתחלתי לאפס טעיתי שוב!

../images/Emo12.gif

מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עובר עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. נקסון נתנו לך את המתנה הכי שימושית שהם אי פעם הביאו!!!

מ י ל ר

New member
טעות בידיך

נקסון הביאו לכולם את המתנה הזאת שזה לכולם זה פשוט לא יעיל.

מה אני אגיד...

גם חוסך זמן וכסף על נסיעות, ומעבר עוד בתוך היבשת ממפה למפה מאוד לא יעיל

מ י ל ר

New member
וגם אנשים הורגים את כול הבוסים שיש

אז אני יכול להשתגר ממקום למקום אבל אין לי מה אין את הבוסים במו לונג אין את קימירה אין את הבוס באקווה אין את הבוס בפריון אין את הבוס באורביס אנשים משתגרים לכול הבוסים מאוד יעיל, בגלל זה כול מה שאני עושה (כאילו, שיש משחק והוא לא ב-SC) זה עושה את הקווסטים המשעממים בהנסיס השבורה (המפות החדשות) אז לא בא לי להתאמן בטירה, אז אין מה לעשות. אני מקווה שהתשובה שלי ענתה לתשובה שלך

מה הבעיה שזה לכולם?

דווקא בגלל שכולם קיבלו את זה-זה נחמד. בסה"כ זה ממש שימושי, חוסך בזבוזי זמן וכסף.

ובקשר למה שאמרת-

עוד לא נתקלתי בבעיה של בוסים. הייתי הרבה בקימרה אתמול ולא ראיתי עוד בנאדם אחד. בעיקר כי אני לא משחקת ממש בשעות הערב.

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifמדף הפייסבוק של מייפל...../images/Emo41.gif

Kabir Bariana ‎**Update!** We have encountered an issue and will need more time to complete the maintenance. We now estimate that the maintenance will end at 3:00 PM Pacific (6:00 PM Eastern.) Thank you for your patience. -GM Aramia. לפני דקה זה נכתב... אז כנראה שגם היום לא נשחק =/

מרפי מת עליי אני רואה.......

חס וחלילה שביום חופש היחיד שיש לי זמן המשחק פשוט מתפגר

../images/Emo31.gifתסתכל על האתר שלהם

**Update!** We have encountered another issue and will need more time to complete the maintenance. We expect to complete by 1:00 PM Pacific. Thank you for your patience. הם כאילו...מפגרים?

למעלה