ה"י 1.3- כי בא לי!

Don Nirtin

New member
ה"י 1.3- כי בא לי!../images/Emo87.gif

חודש חדש, חיים טובים, ואלוהיום יודע שיש לי סיבות לשמוח. 20%. בזכות האיוונט דאבל ובזכות זה גם מצאתי פייס אוף טיים. יאי! 44 MORE TO GO! מצאתי את הקלף החמישי והאחרון בעלילותיו של הארנב בעל התוף הקטן והמעצבן. יאי! וכמובן- היאי הגדול ביותר של הערב זה שיש ליון כאוס סקרול. מזל טוב יון!

yonVata

New member
בהחלט יאי!

הלכתי לאסוף STEELS למשימה המעצבנת הזאת, החלטתי לעשות אתזה אצל הארנבים בלודי, ככה ש... אולי אולי אולי... יצא כאוס סקרול, רצה הגורל והיה היום דאבל אקספי ודאבל דרופ, אחרי בערך 20 דק' נפלה לי מגילה!... כולי בהתרגשות בלאגנים!... פיצוי הולם למוות הלא ברור שהיה לי בAPQ היום!... (ע"ע תמונה מצורפת) יאללה, ליל"ט אנשים!... נ.ב. - יצאו גם 3 קלפי ארנבים נ.ב.2 - כל מי שמחזיר STEEL בכל צורתיו, אשמח לקבל, אני חושד שאני זקוק לכמויות מסחריות!

וואוו, מגניבבב../images/Emo70.gif

אני רואה שבסופו של דבר היה לך אחלה יום במייפל
ואם אתה רוצה לי ולנירוש יש אוסף משותף של כל מני דברים, אני בטוחה שנירוש לא יתנגד לתת לך את הסטיל שיש לנו
אני יכולה להביא לך בערב

היום בערב אני מקווה להיות בבית../images/Emo9.gif

ואם תצטרך גולד יש לנו גם מזה

deisy

New member
פשששש יפה לך!!!

ממה מתת? מהעציץ שם?
יש לי סטייל, דבר איתי, הוא באחד המיולים שלי, אתה צריך לסקיל מייקר? אם כן אני חושבת שזה משהוא כמו 50 לא? (5 פלטות אם אני זוכרת נכון) ותצטרך גם פלטות של גולד מיתשהוא אם זה לזה...

yonVata

New member
אז זהו!....

שבעיקרון עשיתי להם הייל שם לבוס, ואז הם גרשו אותי לעצים... עמדתי בעצים, ופתאום מתתי... משו הזוי!... וכן זה למייקר, צריך 50, אבל ישלי כבר בסביבות 22-23.... אוך, איזה יופי, אחריזה לאסוף ככ הרבה גולד?... :S

Guid

New member
מגניב!

חבל שלא אמרת לי על הסטילס כשהייתי מחובר אתמול, זרקתי איזה 5 או 6 כאלו... /tapuzforum/images/Emo4.gif

נירוש צ'אן../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

על הקלף, אני בטוחה שאתה מאושר שהשלמת חמישייה
ו-20% ברמה שלך זה לא מעט
כל הכבוד לך ולנקסון

היום כמעט....

רציתי ללכת למשרדים של נקסון ולשבור להםאת המחשבים: התנסתי עם ההפעלה של מייפל דרך האתר וראיתי את הדמות שלי בנשק ובגדים שלא היו לי באותו הזמן! מכל הלחץ עליתי 10 רמות ב- MONKEY STORY (מת על המשחק יש שם דמות שדומה לי) נכנסתי למשחק והכל היה בסדר!!! כמעט שהשתגעתי משמחה! בסוף הסתכלתי מקרוב על הבגדים והם היו הבגדים שהיו לי ברמה 30.... (כנראה שאני עולה רמות מהר מידי...
)

למעלה