ה"י 1/2

את הרוטינה הרגילה ../images/Emo13.gif

OBLIVION 5 לכשעתיים און אנד אוף עם המטלות של אחה"צ והערב בבית. אחרי שרצחתי 100 LYKAS בערך ב 3 ימים האחרונים נפל לי אתמול BS 20 שימכר יפה ב כ 65 מיל.
(נכון לעכשיו אין לי כסף לחנות וגם לא מקום מכובד
) בנוסף נפלו לי סקרולים חסרי משמעות שיכסו במכירתם קנית משקאות. GB הפיל לי נעליים VSS אבל הפעם ללא פוטנציאל.... (הקודמות נמכרו ב 185 מיליון
תוך כמה שעות). וסיכום ה % הנוכחי
31.2% כי הייתי ברת מזל וגם מצאתי אנגו בדרך ל GB.

צ ל י ל 8

New member
אתמול מחקתי את הבאטל מאג שלי

אפילו שהיא היתה רמה 70 והיה לי סיוט להעלות אותה לשם, אני כ"כ שונאת אותה שלא היה לי אכפת. פתחתי במקומה DAWN WARRIOR בסוף. כי מעלים לה רק STR ולכן היא דמות חזקה ביותר אפילו ללא ציוד ועולה מהר רמות. רמה 20
חוץ מזה, אף פעם לא שיחקתי על לוחם. היה קטע הזוי כששוטטתי ברחבי מייפל למשימות. היה איזה WH רמה 30 שהתחיל ללכת אחרי. לאן שלא הלכתי הוא אחרי. אני הולכת ברגל בקושי, והוא על היגואר שלו הולך אחרי לאט לאט
אמרתי לו הי, החזיר לי הי ולא המשיך לדבר. הלך אחרי ושתק. גם אם באיזה שלב הוא הפסיק, הוא הופיע שוב אחרי כמה דקות. שוב עוקב אחרי. F2 F6 לא יותר מזה... עד שבאיזה שלב, אמרתי טוב, אם הוא כ"כ מתעקש.. הוספתי אותו לבאדי שלי. לפחות ככה יכלתי לדבר איתו כשהוא נעלם. גם באליניה הוא הלך אחרי וכשהייתי צריכה להרוג את באבלינג הוא צירף אותי לפארטי ועזר לי. הזוי ביותר זה היה. בן אדם הולך אחרי, כזו נובית. הרגשתי כאילו יש לי שומר ראש. אבל אני חייבת להודות שאני מאוד אוהבת חברה במייפל. אם לא הוא, היה לי מאוד משעמם

Don Nirtin

New member
את הדבר הרגיל שלי. 5% מתווספים להישג היומי.

זה אומר 20%, למתקשים לזכור.

למעלה