ה"י 1.2

ה"י 1.2../images/Emo108.gif

התחתנתי, היה נחמד עליתי ל82 גם כן ^^ הממ בAPQ הראשון שלי [שהיה דיי נחמד ^^] היה לי DC בבונוס, קצת באסה XDD

לא דיברתי על זה :)

לא השלב הזה. השלב של השעה של הזוגות..כנראה שעוד לא נסית.

אההה באמוריה PQ?../images/Emo108.gif

להשיג עכשיו עוד 2 זוגות ואת אישתי ביחד זה קצת בעייה, אולי כשאני איהיה קצתיותר מנוסה ויהיה לי לפחות זוג אחד בגילד או משהו..

MR Lordi

New member
מזל טוב! ../images/Emo13.gif

מצטער שלא יכולתי לבוא לחתונה...

פתחתי קשת ../images/Emo9.gif

עד כמה זה קריטי להמשך אם נהפכתי לקשת ברמה 11? אני דווקא נהנית מהגיוון של הקשת מהבאנדיט שלי

זה לא קריטי

עם ככה ברמות האחרונות מעלים בפוקוס- שזה בכלל סקיל לא חשוב. העיקר שהעלת את הסטאטים כמו שצריך

חשוב בהחלט, ה20 Avoid שימושיים../images/Emo108.gif

אחרי שמקססתי אותו בסוך עבודה שנייה, אני לא מפסיק להשתמש בו..

ככל שזה גבוהה יותר

והדיוק של היריב נמוך יותר יש יותר סיכו שהוא יפספס אותך.... (איזה כיף לי שרק מכה 1 מכל 3 אלישר פוגע בי????)

TblaGbla

New member
מזלטוב! איזה PQ מגניב!

איפה הוא ולאיזה רמות הוא? וגם כמה קשה הוא כי אני מפחד מדברים קשים מידי D:

זוגות נשואים בלבד! 3:

נשואים אבל רק עם NX, לא הטבעת המעפנה של האירוסין. באמוריה - אתה הולך לפורטל למטה בצד ימין ואז ימין עד שאתה מגיע עד הסוף ואתה מגיע לרחבת הפיקיו 3: 40-200. תלוי, אחרי שמתרגלים הוא לא ככ קשה... אבל אני לא ככ בקיאה בנושא, אני בקושי עושה APQים :S תשאל את ליאת או משו 33>

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

לא PQ כזה קשה..XD רק צריך לדעת מה עושים ואז זה זורם..XD אני יכולה אפילו להסביר אם צריך..=]

אני גם יכול לעשות מדריך בכיף../images/Emo108.gif

ברגע שאני אפטר מהווירוס המעצבן הזה והמחשב שלי יזוז טיפה :(

TblaGbla

New member
שאלתי פעם אבל מלא דברים השתנו

יש פיקויים לרמות שלי (111) שהוא לא זאקום פיקיו כי אותו אני לא אוהב.. =\ ותגידו בבקשה אם אתם בטוחים או שאני צריך להמשיך לחפש פיקיויים טובים..

אם אתה מחפש משהו לעלות רמה איתו../images/Emo108.gif

אז אין. אבל מבחינת PQ שנגישים לך ואתה יכול להיות אותם: GPQ - PQ עם הגילד שלך Henesys PQ - בהנסייס Amoria PQ - באמוריה, לנשואים בלבד [הרגע עשיתי עוד PQ וקיבלתי עוד תפוח~ D:]

TblaGbla

New member
בגילד PQ מקבלים EXP או רק נקודות לגילד?

אני לא כול כך מבין בגילד PQ אם מישהו יכול לעשות מדריך אני יהיה מאושר עד מייפל אילנד ובחזרה! וHERB TOWN עד 100.. =\ והנסיס PQ זה כלום EXP לא? או שחוץ ממה שאני מכיר (הדבר הזה עם הארנב והעוגות והחלק עם החזירים) יש עוד חלקים שלא הולכים אליהם כי כולם שם רמות נמוכות? סליחה על החור בהשכלה.. חתונה זה רק עם NX קש.. לא?

למעלה