ה"י 09.03.07 (
)

ווינגז

New member
ה"י 09.03.07 (../images/Emo12.gif)

כן, כבר עבר יום, מטורף לגמרי. מה עבר עליכם היום? אני 85% ב-lvl 35, סיימתי את הקווסט הראשון של Shumi (בקלות, אפילו
), אבל אין לי מושג איך לעבור את השני. מישהו יכול להסביר לי בבקשה? לאן אני צריכה ללכת אחרי שאני עוברת את הסולמות? הצלחתי להגיע עד למעלה ב"קוביות", אבל אני לא מוצאת שום דבר להאחז בו.

somebodddy

New member
פשוט מאוד

אחת הפלטפורמות העליונות משגרת אותך לאיזור הבא. לא זוכר איזו מהן(אולי השנייה משמאל... אני כבר לא זוכר)

ווינגז

New member
זה ממש מעייף

ואני רק בקווסט השני של זה, יקח שנים לאסוף 400/600/1000 כאלו

miss_t

New member
אם היית בbera...

חכי ל LVL 40- בכל מקרה את מקבלת כובע לרמה 40....

ווינגז

New member
נא, זה מעסיק אותי יופי עכשיו

למרות שיש לי עוד כמה דברים לעשות.

sapir aloud555

New member
איפה "אני עוברת לברוא" -.- ../images/Emo121.gif

פאגגמת לא אוהב אותך יותר.

miss_t

New member
מאתגר מאתגר...

כמה שזה לא יהיה מאתגר - זה לא יתן לך כלום. ממליצה ללכת ללודי ולהתאמן על chrons או המסטאר קורונס הכחולים (לא הסגולים הם חזקים בשבילך) אם בא לך- תנסי את מזלך בPQS - קלריקים הם נדרשים... אני עם הקלריקית התחלתי PQ ברמה 38. עזבי את זה שמתתי בשלב 5 עם הפורטלים (הלכתי לגלמים למטה), אבל בכל זאת למדתי איך עושים וזה מצויין לEXP במיוחד כשאת מרפאת את חברי הקבוצה כל הזמן...

יוטה וקמילה ז"לל.../images/Emo16.gif

הלוויה תצא ב...בעצם אף אחד לא יבואו. עשיתי את המשימה הזאת בגנב שלי לקח לי שלושים שנה!!!!111 ובסוף מה הוא מביא??!?...הביא לי 30 עוגות$$$$$$$$$@$#!%#@%@#%^
עשיתי את המשימה בקוסם אחרי שתי שניות...בסוף הביא 30 עוגות המנווול הזה
לא באחריותי שהם כאלה קמצנים...
ז"לל. זכרונו לא לברכה.

הייתי באקווה../images/Emo70.gif

היה מאוד מאוד כיף ומגניב הייתי עם אסטר:) הנובית lol היה צחוקים
אנחנו כותבים: "יעל תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" [אמרתי בעברית] "יעל תעשי לו ילד!!!!!!!" [היא אמרה את זה רק באנגלית] אחרי זה היא שואלת אותי מי זה יעלXDDDDDDDDDDDDDDDD אני אומר לה מהפורום... ואז היא ניזכרהD: היה ממש ממש כיף:) ועכשיו אני באוברס
היה מצחיק מאוד
קצת תמונות מהנסיעה לאוברס
אסטר תודה על הכול, נהנתי מאוד

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

טעות בתמונה: התמונה הקודמת: הנשיקה. עכשיו ההתדוות של אסתר.

למעלה