ה"י 07.11.09

ווינגז

New member
ה"י 07.11.09

בקצרה - עליתי משהו כמו 35%, סיימתי כמה קווסטים נחמדים (ותודה לניר על העזרה באחד מהם
, למרות ההטעייה הלא מכוונת בהתחלה
) ו"מצאתי" Master. יום מוצלח

ToryMaster

New member
יעל אמרה לי!

בדיוק עליתי רמה, לא היה לי מה להפסיד. בחיי אלוהים שכבר מזמן לא לקח לי כל כך הרבה זמן למות, אני סגורה על זה שיכולתי להרוג לפחות אחד לפני שהייתי מתה.

ToryMaster

New member
תסתכלי טוב

אפשר גם לשאול מתי בדיוק הפכתי לקלריק ועליתי בכלל לרמה 64. אבל התשובה היא שזה בכלל לא קרה, כי לא אני צילמתי את התמונה

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לקח לי באמת רגע לתהות איך עלית רמה בעיר עצמה

deisy

New member
פששש איזה הפתעה! ../images/Emo99.gif

מזל טוב יקירתי! אני לא מאמינה שירדת עד לשם כדי להתאבד
בשואה יש אחלה מקומות
כמו הפימייל בוס למשל

ToryMaster

New member
הייתי צריכה משם משהו בשביל קווסט

חוצמזה שיש לי מגילות, אני לא מופרעת. אין לי מקום בUSE, אבל אני יכולה להגיע לכל מקום בשניה.

Don Nirtin

New member
הטעייה לא בכוונה!!../images/Emo7.gif../images/Emo87.gif

יום נחמד. אין לי כוח לפרט אז נעתיק משיחה עם ליאת
: ניר של הלילה: והיה נחמד התחלתי את הבוקר עם 5% סתם רצחתי דברים מפגרים בסליפיווד תמיד ניר של הלילה אומר/ת (23:46): אח"כ הלכתי עם גלית למקדש הזמן לסיים שם קווסט וכשסיימתי הייתי 25% משם הלכתי לעזור לבתאל בקווסט בסליפיווד שוב טיילנו חגגנו עשינו חפלה עצרנו [משפט גס פה. צונזר]
ואז בסוף איציק היה צריך שיקויים
אז קפצתי לNLC רוששתי את עצמי
תמיד ניר של הלילה אומר/ת (23:47): הגעתי אליו באםםםםםםםםםםם ליאת אומר/ת (23:47): למה הלכת לNLC? אין לך מיול שם?!?! תמיד ניר של הלילה אומר/ת (23:47): לאג מטורף המ לא וזה היה דחוף ובקיצור לאג מטורף ואז DC אח"כ התחברתי מחדש איציק קיבל את השיקויים שלו ליאת אומר/ת (23:47): מתחבר ומגלה שאתה מתתת LiaTuSh אומר/ת (23:48):
תמיד ניר של הלילה אומר/ת (23:48): היה גזען מטורף שטוען שיהודים הם זונות אז גירשנו אותו אני הוא ובישופ נוסף באותה מפה בסוף הבישופ התפגר מסיבה כלשהי אז איציק עשה לי טובה 4% נוספים מה שהופך את זה ל30% באופן רשמי וזהו יום נחמד וארוך
לאישתי על רמה 37 אגב.

Macbook

New member
../images/Emo3.gif וכמובן יום נהדר מ.... הרפס שסיפקה לי עוד

רפס חינמי!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifואו!

70%
אני ממש מתקדם יפה *טפו* *טפו* *טפו*
-5-5-5- מכרתי ליצ'ים במחירים אטרקטיביים במיוחד. [לי XD] אז יוצא שהרווחתי בסביבות ה17 מיל היום
ו-70 אחוז
וכמובן, סוף סוף יוצא לי לפרנס את אמאסיו, השגתי לך כמות רפס נחמדת, אתה גאה בי?

deisy

New member
שיו אני ממש גרועה אה? ../images/Emo9.gif

אתה מודע לסניליות שלי יקירי נכון? תזכיר לי!!!! פליזזזזז.. תתקשר אפילו! כיף לדבר איתך בטלפון
וכיף לראות אותך משחק שוב!!!

למעלה