ה"י 06.07.07

ווינגז

New member
ה"י 06.07.07 ../images/Emo150.gif

התקדמות יומית, וכל מילה נוספת מיותרת. סיימתי את Alpha Platoon's Network of Communication, וזה אפילו לא היה מציק כמו שחשבתי שזה יהיה. איזה מזל שאני כזו Ores Freak. עשיתי Refine לכל הדברים שביקשו בקווסט הזה לפני שהתחלתי בכלל, ואז כל מה שנשאר היה זה להסתובב ברחבי Ossyria. קיבלתי Scroll for Shoes for Jump 60%, מרגש.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif גם אני עשיתי את זה. ../images/Emo9.gif

אחד המשימות הכי מגניבות שיש. D: קיבלתי Scroll for Shoes for Speed. :]

Gods Revenge

New member
אני שונא קווסטים!

בגלל שאני שונא קווסטים לא עשיתי את הקווסטים עם ה-spear man שלי והוא כבר רמה 36... ככה שהצטברו מלא קווסטים... ויש לי ידידה שמתה על קווסטים... אז עשיתי איתה עיסקה... אני מעלה לה את ה-ranger רמות (העלתי אותה כבר רמה שלמה!) והיא עושה לי את הקווסטים... היא כבר העלתה את הspear man 2 רמות בגלל הקווסטים (עכשיו הוא 38) ... ועכשיו הוא ב-70%!!!! ברמה 40 אני אקח אותו לlpq

כלומר../images/Emo118.gif

ידוע לי שכשנקסון ידעו על שיתוף חשבונות כל חשבון ששותף יקבל את הבאן הראשון, אבל רובנו לא תמימים

../images/Emo87.gif הממממממ

סיימתי קווסט של 999 עין מקוללת שלא היה לי כוח ועשיתי אותו עם ליאת. קיבלנו שיקויים מעפנים
יש לי מלאר כובעים. בלע. מי שמתנדב לתרום לי ORES של כל דבר שקיים בתבל במייפל שיבורך אמן
. וקבלו שיחה הזויה שהוזמנתי אליה בה אחד הבאדים שלי שגם גולש פה הואשם באהבה אירוטית אליי
. מטעמי צינזור הכל צונזר. לא כולל הניק שלי כמובן. הממ. 60%. מחר נשלים את ארבעים האחוז החסרים באימון על STONE GOLMES ואח"כ כנראה אחזור ללודי להתאבד שם.

לפעמים צנזורים זה לא טוב../images/Emo118.gif

אני פשוט חייב לציין כשאני רואה את זה, אז נכון שמחקת את השם שלהם, אבל שכחת למחוק את השם כשהם עזבו את השיחה >_< [אני מדבר על השיחה במייפל מסנג'ר] - לדעתי אפשר פשוט להשאיר שמות, אבל זה הפך פה להרגל וכולם מצנזרים הכל
הרי, זה לא שנפנה עכשיו לרנקינג ונרצה לגנוב את החשבון של הדמויות שדיברו שם, נכון? :$ |סחפירה| [ואו ההודעה הזו לא היתה נחוצה]

כן אתה צודק../images/Emo87.gif

שכחתי
אבל הקטע זה שאני מצנזר בשביל שהבאדים שלי ירגישו בנוח לשחק ולא שירדפו אותם במשחק....

למעלה