ה"י 05/01

את תוקפת מרחוק את לא צריכה

PB עושה נזק של 30 K תארי לך שאני נשארת עם 1K HP - כל מוב שנוגע בי הורג אותי במקום.... HT עשה לי SEDUCE על הזנב שלו - 13K דאמאג' - 3 מכות ואני מתה. וב SEDUCE לוקח הרבה שניות... ארוכות כמו נצח. מכרתי את הכובע שלי של כאוס זאקום שנתן לי עוד 10 % HP אני ארכוש כזה אחר...

שריתושי

New member
זה אולי נכון בבוסים, נכון לכרגע

אני מתאמנת בתוך מוב, כמו פיראטים של הרב טאון. אם רוצים גשם יעיל, חייבים להיות באמצע ספאון כדי שיעבוד גם ימינה וגם שמאלה (וגם למטה
). אז נכון שהנזק שלהם הוא "רק" 500-800, אבל בהנחה שיש לי 3.8K HP, 3-4 כמות כואבות ואני מוצאת את עצמי עם קבר
אגב, יש מצלפצות שגם אם אני תוקפת מרחוק עד כמה שהמרחק מאפשר לי, הן עדיין תוקפות אותי יופי מאותו מרחק בדיוק. הכל טוב ויפה במלפצות ללא קסם, שהם לרמות נמוכות לצערי. עם כל זה שאני תוקפת מרחוק, מס' הקברים שראיתי בחיי המייפל שלי הוא אינסופי, ועוד היד נטויה
בכל זאת אני מקנאה בכמות ה-HP שלך

רכשתי כובע כאוס זאקום 3 שורות... ../images/Emo9.gif

אני בבית היום כי הקטנה שלי מאד חולה... אני אעבוד עליו ממש לאט עם קוביות כי יש לי בסרליון שלי 12% STR..... כשאמכור את הסקרליון אחזיר לעצמי את הכסף...

שריתושי

New member
לקח לך בדיוק 38 דקות לקנות כאוס ../images/Emo2.gif

כמה שאת מהירה
חוץ מזה החלמה מהירה לילידה
ובהצלחה במכירה.

אני....

1. כבר מוקדם בבוקר בדקתי עם ינשוף מה יש בשוק.... בגלל החוויות של אתמול..... 2. אני גרועה מאד מאד בדחיית סיפוקים. את יודעת מה זה בשבילי להיות בדרגה 191 ב 90.88% - ממש עינוי.... שלא נדע אייך יהיה בדרגה 199.... הולכת עם הקטנה לרופאה....

GינGית

New member
דבר ראשון והכי חשוב שהפשושית תרגיש

טוב למה המשכת כשראית שאת לבד ואת כל הזמן מתה? למה לא יצאת? לגבי הפגישה היומית שלנו
היום אני חוזרת יותר מאוחר הביתה, לפשוש שלי יש שבוע הבא יום הולדת אז הולכים כל המשפחה כדי שיבחר לו מתנות מקסימום אני אפספס, גם יום שישי אפספס כי בשעה שאנחנו הולכות אני הולכת להורים שלי

מיקי אני אשמח לדחות קצת את הדייט היומי

כי השעה הרגילה לא מתאימה כאן בבית. בסביבות 8 יותר מתאים לי. ומחר אני אלך רק אם עוד לא אעלה דרגה. אני 90.88% בנתיים והניסיון זוווחחחלללל. אולי נלך בסוף השבוע ל PB ואני רוצה לחסוף צ'ארמים....אז הכל תלוי ב % שלי.... לגבי HT - סה"כ מאד קל להרוג את החלקים שלו. הרגתי את רגל שמאל ממש מהר.... אני פשוט חסרת ניסיון זה היה הפעם הראשונה שנשארתי מחוברת אחרי שהוא הופיע. חשבתי שאם רק אצליח רגע להגיע לזנב לפני שהוא עושה לי SEDUCE אני אצליח להרוג אוותו...... ובכלל, זה היה בשביל הספורט..... הפרטר שהלך איתי הצליח להרוג אותו לבד ב 55 דקות.... היינו אמורים לחסל אותו ממש מהר - אנשים הציעו לנו לעשות AFK כדי לקבל דרופים. כי מי שמחסל את HT מהר מדי לא מקבל דרופים....

מ י ל ר

New member
כן ואז היה מלא שרשראות ב-FM

ועכשיו דיי נדיר למצוא שרשרת ב-FM... (כן אני עוקב אחרי ה-FM)

למעלה