ה"י 05/01

GינGית

New member
אז כמו שסמדר אמרה ונינזפה עלית לרמה 146

ה-GB הזה נותן XP חבל"ז סורי לא צילמתי סמדר רצחתי את DODO ויחסית בקלות עכשיו אני צריכה להגיע לרמה 150 כדי להמשיך את המשימות ב-TOT

שריתושי

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

לי יש רק התקדמות של 30%
ואני מתה להגיע כבר ל-TT. את רואה? הנה אני מקנאה בך
מה גם שאת הולכת למקומות כאלה מדליקים עם סמדר שאני יכולה רק לדמיין עליהם כרגע. הדשא של השכן תמיד ירוק יותר

עד שאני אעלה דרגות את תגיעי הרבה יותר מ 150

נראה לי...
כי המפות החדשות לדרגה שלי יגיעו רק בקיץ כנראה.
היום ננסה גם זאקום אולי.... עוד 2% בשבילי.... אולי אצליח להגיע ל 90 %... אני מקווה לעלות דרגה עד שבת כי אז אולי אלך שוב ל PB ואז אני חוסכת צארמס. כולם מתים ב PB צריך להכין צ'ארמים ו גלגלי הצלחה מהקאש שופ.
ברגע זה מתקינים לי מחשב חדש ויפה עם מסך דק סוף סוך ולא מסך אנטיקה. מקווה שבזה יתחסלו הבעיות שלי במייפל. ובכלל - המחשב האנטיקה כבר הגיע זמנו בלי קשר למייפל.....

GינGית

New member
על תצפי יותר מידי מהמחשב החדש

כי כגודל הציפיות כן גודל האכזבות המחשב שלי יחסית חדש וגם של אסף חדש וזה לא עזר במיוחד את גמרת את כל המפות של TOT?

Hasselblad

New member
מה שהיא אמרה!

גם אני לא הייתי מצפה יותר מידי.... מה גם שמייפל נחשב למשחק ישן ומיושן ככה שלא הכל תמיד קשור למחשב הכי טוב או הכי חדש...

Hasselblad

New member
מזל טוב מיקי!!!!

בא לי לעשות שוב את הקווסטים של ToT... קיבלתי מהם אחלה EXP. אני בכלל לא היה לי זמן לשחק אתמול... וגם היום לא נראה לי שיהיה לי זמן.

miss_t

New member
אתמול היה יום פורה

התחלתי קצת בשיטוטים אחרי ZMM, אני פשוט לא יכולה להגמל! היא לא מפילה כלום - כנראה שאפסיק ללכת אליה. בתמונה תמונה של הMON את ZMM לא הצלחתי לתפוס- היא מתה במכה אחת.

miss_t

New member
הפאפ היומי עם אסף../images/Emo70.gif

רצינו ללכת לזאקום אבל הקבוצה שהייתה איתנו העדיפה ללכת לערוץ 4

miss_t

New member
ביקרתי בPQ של אסרות'

הייתי לידרית לא ידעתי מה לעשות מסתבר בסוף שעשיתי את זה טוב
אגב, אפשר לעשות את הPQ הזה עד רמה 40 נופלים מהבוס לפעמים חפצים שהם Untradeable כך שאם הולכים עם קבוצה- אז עדיף שלא יהיו שניים מאותו עבודה. מרמה 32 עד 36 קיבלתי מהפיקיו 10% או יותר על כל PQ שהיה 5 דקות בערך.

למעלה