ה"י 03-06-08

אבל רגע...

זמן אפשר להשקיע... זה לא כיף? המישחק הוא לא ליהיות רמה 200 עם 5 טריליון מסוס ועם בגדם ש כל המגילות של 10% עבדו עליהם .... אלא להנות! ביגלל זה קוראים לזה מישחק! ביגלל זה יהיה כיף לשחק בו כל עוד זה לא פוגע בשחקן שלך

הטיZרית

New member
רמה 91 סוף סוף מתקדמת משהו.... ../images/Emo13.gif

25%

25%?! כל כך מהר?!

אולי הייתי צריך לקנות את האובראול לרמה 100 שעלה רק 1 מיל, כי בקצב הזה בשבוע הבא תהיי ברמה 96 XD

הטיZרית

New member
והדרופים.. אחחחחחח!! הדרופים!!

4 דאגרים לרמה 70 5 CLAW כחול ואחד ירוק אבל כולם מחורבנים... 32-35 ATT 4 כובעים לרמה 80 ללוחם 2 מהם עם 2 DEX 2 מייפל סטאף 5 אובלראולים לרמה 68 לקוסמת.. 3 עם 5 INT אחד עם 4 INT ואחד עם 6 INT 6 נעלים לגנבים לרמה 70 קשתות של מייפל ועוד... כבר הפסקתי לספור...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

וואו..0-0 התחברתי ב9 בבוקר ואיכשהו נפלתי על פארטי על עך מעולה!!!! עד 12, עליתי מ47% ל 84%!! תוך 4 שעות!! זה המון!! ועברתי את משבר ה50%..:) בכל מקרה, עכשיו נשארו עוד פחות מ20% לעבודה 3. ואין לי כמעט ציוד לרמה 70...חחחחחחח אבל אגרתי מלאמלאמלא שיקויים כמעט 1000 לHP ולMP כל אחד..:) קיצר נהניתי מכל רגע! בקרוב CB!!#@%#@% אעה!!

Elizab3th

New member
זהו, שלום לרמות שתי הספרות והלו לשלוש הספרות

עליתי רמה, 100
שרפתי 3 מליון על 40% בהיימס ובגרימס, בהתחלה הייתי בהיימס עם פריסט מקסים שתי רמות מעליי מהגילד שלי, אח"כ הייתי סולו בהיימס, כשראיתי שהשיקויים כבר ממש נגמרים, חידשתי אספקה ועברתי לסולו בגרימס. עוד 20 רמות, עכשיו מתחילה העבודה הקשה

StavKP

New member
מזל טוב!

בקצב שלך אני רק אמצמץ ואת תהיי בישופית!!

Elizab3th

New member
תודה רבה לכולם, האמת שהיום כשעשו לי סמגה

והציפו אותי בספאם המון שמזמן היינו מדברים ומתאמנים, אמרו לי שאת 15 הרמות הקרובות יהיה לי קל לעבור, אבל מרמות 115-120 זה יהיה סיוט, ואת המשפט הזה אומרים כמעט כל מי שנמצאים בעבודה הרביעית, טוב נו, אני יכולה להבין, הציפיה ככל שמתקרבים לרמה 120 גבוהה יותר וגם סף התסכול זהה לרמת הציפייה. נראה, מקווה שיעבור בקלות, בינתיים רק המצב הכלכלי והשיקויים מהווים לי בעיה נכון לרגע זה.

eboy10

New member
וואו..

את פשוט טסה! גם אני רוצה..
חח מזל טוב! בהצלחה בעשרים הרמות הבאות! (ואז תוכלי להחזיר מתים לחיים! איזה כיף לך
).

למעלה