ה"י 03-06-08

ה"י 03-06-08

רמה 44 עשיתי את ה- 1.5% האחרונים בחתולים באמוריה... ויצא לי כפפה לרמה 40 לגנב 3 לאק ומיכנסים לרמה 50 ללוחמת אחד אחרי השני ..... ומה שמוזר שזה כבר קרה לי!!!!!! זה דרופים בזוגות כפול 2 ! וגם 72 אטק קשת לרמה 43 יאי!!!! עדיין אין WG'S

Nightfall Queen

New member
../images/Emo95.gifתקועה ב70.

בעיקרון כי אני צריכה כסף. אתמול רציתי לקנות NX,ועשו עלי סקאם.נשארתי רק עם 5.5M. החלטתי להגיע ל10M בLMPQ ולעלות ל71. בגלל שעשו עלי סקאם,הידיד הכי טוב שלי במייפל נתן לי את החולצה שרציתי לקנות במתנה. והוא הבטיח לי 10K NX בחינם כשאני אעלה לרמה 80 ואלך להתאמן עם הDK שלו בהימס. [בנאדם מדהים
אני כלכך אוהבת אותו.] והפנדה שלי עומדת למות מחר

Elizab3th

New member
פעם ראשונה שהייתי בספינה מאליניה לאורביס מחוץ

לספינה, זה היה כיף
היה איזה נוב ברמה 23 שהחליט משום מה להשאר מחוץ לספינה וכמובן מת ברגע שהבלרוגים הגיעו, אני ריפיתי את שותפי שמתחבא שם מאחורי הבלרוג

Elizab3th

New member
../images/Emo12.gifdid u ever called me a chicken

Wait wait till u get back, i'll deal with you...

Elizab3th

New member
אם לא הייתי דואגת למלא את הMP ולעשות היל

כל רגע נתון, מזמן היו הורגים אותי, אבל הייתי ממש זריזה, רצתי אחרי בן הזוג שלי כל הזמן, ריפיתי, מילאתי MP והכל עבר בשלום, הוא הרג אותם ממש מהר והאמת, ממש נהנתי מהנסיעה הזאת, לא רואה את עצמי בנסיעות הבאות יושבת בתוך ההאניה.

D amaged R oses

New member
אלה לא חתולים O:

כלבים. נראה לי. אני כלכך אוהבת אותם. גם בשלבים נוביים יותר הלכתי, ויצא לי בבערך רבע שעה שם, עגילים רמה 50[הלבבות, שאני עדיין כלכך כואבת שפספסתי אותם
] כפפות/נעליים/בגדים רמות 40+ מג'יק רוק.. אז ממש התלהבתי מהדברים. עכשיו אני חורשת שם, כי הכסף מאוד טוב למפלצות "קלות". [2 מכות, בדיוק כמו להרוג EVIL EYE שהם ממש משעמים ופחות אקספריינס] אז יוצאים לי עכשיו פחות פריטים, אבל לרוב מה שיוצא אני מרוצה. וכשיש לי את החיה וכל שדרוגי המסו, אני לא צריכה להתאמץ חוץ מלהרוג. רמה 46 אגבב, עדיין.. איתגרתי את עצמי היום בניסיון שני לראות איך אני בלהרוג באבלים אדומים בשואה, ומתתי אחרי דקה וחצי, אבל הצלחתי להוריד לאחד יותר מחצי מהחיים! פשוט ההרעלות הגיעו לי בהפתעה ועוד מכות לא צפויות. אה והתמזלתי כלכך שיצא לי סקול, נעליים, קפיצה.. של ה10% +5 ועוד משהו.. ממש נדרש הסקרול. יצא לי אחרי שהרגתי בערך 5 כלבים-עצמות בפיריון. ממש חביב לי.

D amaged R oses

New member
קניתי 4 סקרולים

10% לטופ דיפנס.. וכולם נכשלו! איזה ביאוס
וקניתי בNX! אוףאוףאוף
יש לי שני חלקים של הבגדים לקוסמת רמה 33, וסה"כ הגנה לWEAPON יוצא לי 43 ולמג'יק 32 +4 INT אז בכלל לא שווה לי להשתדרג לשמלה רמה 48. אני רק רוצה לדחוף שם סקרול אחד כזה שיעלה לי את האיכות שלו פי כמה

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

הממ עם הקלריקית הלכתי לעשות LPQ. וואו ממש ריק שם=\ אבל קיבלתי 2 גלימות לרמה 50 ולרמה 55. וכמה שיקויים ואבנים, אבל זה הרבה יותר כייף מCPQ כמו שמנהיג הפארטי אמר ואני חושבת שהוא צדק- CP/ מייצרת נובים ברמות גבוהות, ואחריזה LMPQ, ככה שהנובים קולטים שהם צריכים לעשות משהו רק ברמה 71 ואז הם פורשים. LOL כל מילה בסלע..=0 ואז הלכתי להתאמן קצת עם הבאנדיטית, 48% יחיד LMPQ. גם התחלתי לאגור שיקויים על מיולים ..=0 ואני גם מאוד מתקדמת עם הקנייה של הציוד שלי לרמה 70, יחי באסיל..D:

MR Lordi

New member
משהו מגניב שקרה לי היום ../images/Emo13.gif

אני הולך לFM, ופתאום מישהו עושה לי טרייד הוא שואל אותי אם אני רוצה את הDK שלו ואמרתי שכן, הוא נתן לי את הפרטים בדקתי ו... עובד!
זה DK רמה 85
איזה כיף

MR Lordi

New member
תמונות:

הלכתי לPap...מתתי -_- ולHimes נמאס לי ממנו
אז אני נותן אותו לחבר...

אל תשקיע בו כלום, זה סקאם../images/Emo108.gif

הוא נותן לך את הDK שלו, אתה מפתח אותו מעלה אותו רמות מביא לו כסף ואפילו NX ואז בום ההוא משנה את הסיסמא ואין לך DK יותר

StavKP

New member
פיליפ יכול לשנות סיסמא...../images/Emo5.gif

או שיש דרך שהבנאדם יפרוץ לדמות של עצמו ם.O

למעלה