ה"י 01-02/04/07

miss_t

New member
אתה תמיד יכול לבטל את הבקשה למשימה

forfit או משהו כזה.

jenniecat

New member
עדיין 35 ../images/Emo80.gif

די נמאס לי אני לא מצליחה לעלות
וויתרתי על המגן ארנב כי לא היה לי כוח להשיג 100 כאלה.. מישהו יודע כמה ביצי פסחא שוות?

miss_t

New member
לא ראיתי מחירים אבל אני מניחה שהרבה

למה שלא תתחיל לעשות PQ בלודי? מה סוג העבודה שלך?

jenniecat

New member
אני בת ../images/Emo80.gif

וPQ משעממים ואני לא כ"כ מתאמנת יותר עושה קווסטים

miss_t

New member
../images/Emo45.gif קבלי את התנצלותי

בכל מקרה- PQ יכול להעלות לך הרבה EXP, פשוט תצאי החוצה לפני שלב הבוס (כי בטח יהיה קשה לכסח אותו אלא אם כן את בפארטי של 40+). עושה קווסטים קלים? אל תסתבי עם הקווסטים הקשים (למשל הזה של הקופים הזומביים עם ה cruse dolls). לא אמרת איזה עבודה את

ווינגז

New member
עליתי ל27../images/Emo178.gif

(נוּ, מה, רק שתי רמות
) ועשיתי מלא מלא קווסטים, בעזרתם של ספיר וג'ון, תודה.
אה, וסיימתי את הג'אמפ קווסט השנוא עליי בינתיים, שזה כה מעולה, ברצינות. כעיקרון לקח לי בערך 10 דקות הפעם, בניגוד לפעם הקודמת. אה, ונוּ, זה יחסית טוב, אם מתחשבים בעובדה שלפני בערך שבוע הייתי ב-lvl 8

MoonGirl13

New member
כמעט 43. ../images/Emo13.gif

(92%) אררג, עשיתי פיקיו עם מישהי שממש עיצבנה אותי.
הגעתי ראשונה למייג' פורטל בסטייג' 5, באתי לסמן, (כבר עמדתי שם והכל) והיא פשוט נכנסה. T___T ניסיתי לא לרפא אותה באלישאר אבל היא הייתה ליד כולם אז לא הייתה ברירה. T_T אני שונאת להיות עם עוד קוסמים בפיקיו.
(ואם הן גם בנות אז בכלל. אני לא מסתדרת עם בנות במייפל.
) ד"א, לעוד מישהו/י קורה לפעמים שאי אפשר ללחוץ בתוך הזה של החפצים (inventory) ולעבור בין המחיצות? (או איך שלא קוראים לזה) כי אתמול זה קרה לי.
זה התחיל אחריי סטייג' 5, אז הייתי שמחה כי לא הייתי צריכה לקחת יותר כרטיסים. אבל אז שכחתי מזה ולקחתי את המפתחות שנופלים מאלישאר.

וואלה../images/Emo87.gif

נראה לי שהתמונה הזו תסכם את ההתקדמוות שלי. לא ממש עדכנית. מה שעדכני זה 60% בערך. אה וכן. שמישהו יפיל את הנעל המחורבנת כבר! (מדבר על הנעל של מה שמה. רוואן?)

באמבוק

New member
עדיין רמה 50 ../images/Emo42.gif

תקועה ואינלי כח לעלות
המצב הכלכלי שלי התדרדר. אני חייבת לחסוך כסף! אני כרגע עושה את המשימה של הארנב עם ה - 100 ענפים והג'לים. זה כ"כ קשהה וכל איזה 10 עצים וסקווישים אני עולה 0.01%
תעזרו לי.

miss_t

New member
רמה 57, 15%...

מתאמנת לאט
הייתי בjr rog ופגיעה ממנו לא הרגה אותי ! ! ! !!! (הוא רק היה מפחיד מאוד!!) הגעתי למפה חדשה באנט טאנל, נסעתי עם מאור לאורביס -> לודי נראה לי שאני אלך להתאמן בchorons או אולי ללכת לOPQ

karyn

New member
איך יצא לך השער היפה הזה??../images/Emo210.gif

הוא לא רק של קופון מיוחד? כמה פעמיים לקח לך לקבל אותו?

זה השיער שרציתי

ראיתי אותו על מישהי אחרת ושאלתי באיזה מספרה, היא אמרה לי exp בקרנינג. לקחתי בחשבון שזה עלול לקחת לי כמה נסיונות אבל למזלי זה היה הראשון. את הצבע שיער שיניתי פעמיים.

למעלה