ה"י 01-02/04/07

ה"י 01-02/04/07

שוטו.

שירשור סגידה לליאת../images/Emo99.gif

מי קיבל מליון וחצי ומגן לבל 33???????????? מיי???... אני
היא הביאה לי את זה ייאייאיאיאאייאאוואווהאהאוהאואעואהואועאואיואיאויעאויאוינעמאהויעאו!!!11 תודה תודה ליאת!!!
ותראו....היא זומביתO_O

אין לך מושג כמה אני מקנא בך.../images/Emo87.gif

]בנאדם עני שאין לו 5 דולר להעביר. וגם לא בטוח שהוא יוכל להעביר בכלל בגלל שנקסון חוסם כל דבר ישראלי]. תיהני. דרך אגב- קוראים לו ג'יזמו. זה קשור במקרה לסרט "כרמלינס" או שרק אני מדמיין
?

כן גיזמו קקה מהסרט גרמלינז

וכי היה לי חתול בשם הזה, החתול אגב בזמנו קיבל את השם כי הוא באמת קצת דמה לגיזמו מהסרט.

שני דברים.../images/Emo87.gif

1. אני _שונא_ את הנעל הזכויכת של ההיא מאליניה. 2. גם את הקווסט הקפיצה של סברטימנהנהנהנה שיצאה לי מכל החורים האפשריים. 3. חזירי בר. 4. JR BOOGIE. תמותו. היה PQ קצר היום בבוקר. הליידר מת אז זה היה רק שני שלבים. או שלושה. דרוש: גלגל הצלה בנושא הנעל זכוכית של הפיה המפגרת מאליניה. דרוש: שפיות. את זה לא תוכלו לעזור לי.

ווינגז

New member
אני מניחה שאפשר לקנות אותה

ב-FM
מעבר לזה, הג'אמפ קווסט הזה באמת נוראי, עשיתי אותו שוב היום, למזלי לקח יחסית מעט זמן.

../images/Emo87.gif הקטע הוא

שאני די הרבה עני. אז לא נראה לי אמצא את הנעל בזול. הג'אמפ הזה מייגע. הקטע הוא לזכור איפה אפשר לקפוץ ואיפה לא. ואח"כ הקופים האלה שזורקים בננות כאילו אין מחר. והחודים!
.

ווינגז

New member
המ, הקטע עם הקוצים

הוא שזה לא מפיל אותך פשוט לך דרך לזה, וכל פעם אחרי שזה פוגע בך - תעצור לשנייה (כי תהיה ממש על הקצה), תחזור צעד אחורה ותקפוץ משם. החודים שיוצאים מהקיר - אפשר למצוא נקודה שבה תהיה ממש על הקצה של הקוביות, אבל הם לא יפגעו בך. חוץ מזה, בקטעים עם הקופים, יש נקודות מסויימות שאפשר בכיף לעצור בהן והבננות לא יפגעו בך. (או שכבר סיימת, וסתם דיברתי
)

miss_t

New member
אל תטרח לחפש, מהקווסט הזה

לא מקבלים כלום פרט לEXP ולקרח או כנפי פיה שמשמשים לרמות גבוהות בנוסף הקווסט הזה הוא חוזר על עצמו ואפשר לעשותו כל יום

אני עושה אותו../images/Emo87.gif

כדי למחוק אותו מהרשימה של הקווסטים הזמינים.

miss_t

New member
אז זהו, שהוא לא ימחק

הוא כמו ה DANGER! קווסטים- הוא 'ריפיטבול'- אפשר לעשות אותו שוב ושוב כל יום!! מבין?

מתכוון../images/Emo87.gif

שבלחיצה על Q הדאנג'רס האלה והאחרים לא מופיעים. רק כשאני מגיע לשלטים האלה אני רואה שאפשר לעשות אותם שוב. אבל למי יש כוח לזה?

למעלה