ה"י של בוקר

Giallorossi

New member
קווסטים שמקבלים מהם סקרולים

למשל רק היום עשיתי קווסט [לבל 40] וקיבלתי glove att 10%.

haplo22

New member
העלאת סטאטים

בכל המדריכים של הקוסמים אין התייחסות להעלאת סטאטים בשלבים 20-30 מה עדיף? luc int או שצריך גם לשים ב str ו-dex ?

sapir aloud555

New member
~ ../images/Emo121.gif

קוסמים צריכים רק Int וLuk. הLuk אמור להיות +3 מהרמה שלך [רמה 10 - 13 Luk] וכל השאר לInt.

Giallorossi

New member
יאיי!!

עליתי ללבל 40, עושה דאמא'ג של 1.7k... קניתי סטילי... עכשיו יש לי 1 סטילי 3 טובי 1 אייסילס ו2 קאמבי. מה שכ, בגלל הסטילי התרוששתי =\ מ15 מיל שהיה לי ל2.5 עכשיו.

jenniecat

New member
עליתי לרמה 22../images/Emo6.gif

עשיתי קצט PQ ועזרתי ל-2 חברים להשיג 40 CHARMES OF UNDEAD (יותר נכון 40 כל אחד=80 X.X בזבזתי עליהם כמעט את כל השיקויים שלי) ועליתי לרמה 22 D:

morosh1234

New member
שלב 27 בקוסמת ../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif

סיימתי את המשימות קפיצה
לא עושה שוב
עשיתי מלא PQים, הכי מעצבן שאני כמעט נלחמת בשביל כולם, עושה סולו בבוס.. ובסוף אורסים
ואלו שכמעט ולא מטריחים את עצמם להילחם מקבלים dex scrolls ! מרגיז

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifעזרה? מישהו?

מישהו יודע מה צריך לקווסט של wild boar? מאיפה משיגים את זה? ומה מקבלים בסוף?

miss_t

New member
Jane And The Wild Boar ../images/Emo35.gif

אם את מדברת על המשימה הזו אז את צריכה 120 Horny Mushroom Cap וגם 50 Wild Boar's Tooth. Reward 500 EXP וגם אחד מהמגילות(נראה לי שיש בחירה לפי מקצוע) Scroll for Bow for Att. (60%) or Scroll for Crossbow for Att. (60%) or Scroll for One-Handed Sword for Att. (60%) or Scroll for One-Handed Axe for Att. (60%) or Scroll for One-Handed Blunt Weapon for Att. (60%) or Scroll for Two-Handed Sword for Att. (60%) or Scroll for Two-Handed Axe for Att. (60%) or Scroll for Two-Handed Blunt Weapon for Att. (60%) or Scroll for Spear for Att. (60%) or Scroll for Pole Arm for Att. (60%) or Scroll for Claw for Att. (60%) or Scroll for Dagger for Att. (60%) or Scroll for Staff for Magic Att. (60%) or Scroll for Wand for Magic Att. (60%) לקוח מהיידן סטרייט- http://global.hidden-street.net/quests/vicquest_011.php למה את עושה את המשימה הזו? את לא רמה 50?

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifהלוואי יש לי 2 כאלה xO

וזה? מישו יודע כמה זה עולה?

miss_t

New member
או! זה כבר שווה משהו

בעקרון המגן הזה הוא מעל הנורמל הנורמל זה: Effects: STR +1, W.DEF 19, 7 slots left שלך זה 21 w.def, הנורמל עולה 1mil או יותר. שלך יכול לעלות בערך 500K או 1MiL יותר מהמחיר של הנורמל.

למעלה