עליתי ללבל 40, עושה דאמא'ג של 1.7k... קניתי סטילי... עכשיו יש לי 1 סטילי 3 טובי 1 אייסילס ו2 קאמבי. מה שכ, בגלל הסטילי התרוששתי =\ מ15 מיל שהיה לי ל2.5 עכשיו.
אם את מדברת על המשימה הזו אז את צריכה 120 Horny Mushroom Cap וגם 50 Wild Boar's Tooth. Reward 500 EXP וגם אחד מהמגילות(נראה לי שיש בחירה לפי מקצוע) Scroll for Bow for Att. (60%) or Scroll for Crossbow for Att. (60%) or Scroll for One-Handed Sword for Att. (60%) or Scroll for One-Handed Axe for Att. (60%) or Scroll for One-Handed Blunt Weapon for Att. (60%) or Scroll for Two-Handed Sword for Att. (60%) or Scroll for Two-Handed Axe for Att. (60%) or Scroll for Two-Handed Blunt Weapon for Att. (60%) or Scroll for Spear for Att. (60%) or Scroll for Pole Arm for Att. (60%) or Scroll for Claw for Att. (60%) or Scroll for Dagger for Att. (60%) or Scroll for Staff for Magic Att. (60%) or Scroll for Wand for Magic Att. (60%) לקוח מהיידן סטרייט- http://global.hidden-street.net/quests/vicquest_011.php למה את עושה את המשימה הזו? את לא רמה 50?
בעקרון המגן הזה הוא מעל הנורמל הנורמל זה: Effects: STR +1, W.DEF 19, 7 slots left שלך זה 21 w.def, הנורמל עולה 1mil או יותר. שלך יכול לעלות בערך 500K או 1MiL יותר מהמחיר של הנורמל.