ה"י של בוקר

ווינגז

New member
ה"י של בוקר../images/Emo42.gif

28.02.07, מה עבר (יעבור, בעיקר) עליכם היום? 11

tapas tapas

New member
שאלה

אני לבל 9, יש לי את הסכין של BIGGS אני רוצה להיות לוחם. כדאי לי לעזוב את האי הראשוני?

ווינגז

New member
אין ברירה כ"כ

עד lvl 10 (ועד 11, בעצם, לא כולל), עדיף שכבר תהפוך ללוחם. אם יש לך כסף מיותר ואין לך כח ללכת את כל הדרך ל-Perion - תגיע מ-lith Harbor עד ל-Henesys - ומשם תקח מונית עד לעיר המיועדת (שכמו שאמרנו, היא Perion). בהצלחה

למה? אפשר גם לסוע מלית' הארבור

יש בנאדם כזה עם דוכן, שלוקח ממש מעט כסף בגלל שאתה ביגינר. משהו כמו 120-200 מזוס.

tapas tapas

New member
לא הבנתי

אין לי ברירה אלא להישאר או לעזוב? הכוונה שלי האם כדאי לי לעלות לבל באי הראשוני או במקום החדש?

jenniecat

New member
כדאי לך לעזוב

בלית' הארבור יש משימה לבגינרים צריך לדבר עם אולף ולעשות חידון קצר ואז לבחור את העבודה שאתה רוצה ולדבר עם המאסטר של העבודה הזזאת (במקרה שלך זה הצ'יף הזה רוקד עם תרנגולות או מה שמו) וזה נותן מלא EXP משהו כמו חצי רמה ואם תבוא לשם מאוחר מידי זה יעלה אותך לרמה 11 (מנסיון אישי
) ואז תפסיד SP... בקיצור אני ממליצה שלתך לשם כבר עכשיו ותדבר בלית' הרבור עם אולף ואז תיקח מונית לפריון ותעשה מה שאמרתי.. ואם עדיין לא תגיע לרמה 10 תתאמן קצט ליד פריון...

sapir aloud555

New member
קוראים לו "רוקד עם בלרוג" ../images/Emo121.gif

פעם אני וחבר טוב שלי השתעממנו והלכנו אליו, התחלנו לומר שטויות כמו "השתחוו למלך הלוחמים" כי שנינו לוחמים, ולחצנו למטה להתכופף. הגיעו כמה קוסמים לשם, לא יודעת למה, בסוף גם הם "התשחוו" איתנו. לול. ~ רוקד עם בלרוג Ftw

tapas tapas

New member
עשיתי איזה משימה אצל אולף

שהוא שואל שאלות, וקיבלתי רק 65 ניסיון? זאת המשימה המיוחדת? ולא מצאתי אף אחד שייתן לי משימות בעיר הזאת.

jenniecat

New member
לא..

יש חלק שני למשימה- אתה צריך לבחור ב-path of warior ואז אתה צריך ללכת לרוקד עם בלרוגים ולדבר איתו ואז תקבל הרבה EXP

tapas tapas

New member
הוא נמצא בPERION נכון?

כדאי לי לקחת לשם מונית ב1000 פזוס או איך שלא קוראים לזה?

ToryMaster

New member
זה לא יהיה 1000 מזוס

בגלל שאתה בגינר, זה אמור לעלות מאה. וכן, קח מונית, אחרת אלוהים יודע איך תצליח להגיע.

tapas tapas

New member
לקחתי מונית

אבל הגעתי למערה או לDUNGEON המגעיל הזה. יש שתי מוניות בעיר הראשונה? איזה מונית לוקחת אותי לPERION?

קלריקית לבל 32.

צריכה בגדים.צריכה כסף. יש שרשור מכירות? משהו? אני מוכרת כמה דברים. . אוברול לקוסמת לבל 58. נעליים לקוסמים לבל 80. את ה eclipse cloack שהיה ניתן להשיג מהכרטיסים (wish tickets) וזהו בנתיים.

ToryMaster

New member
חחח זה בסדר, קורה לכולם ../images/Emo25.gif

הייתי מציעה לעזור לך, אבל אני בברוא, סורי

תודה בכול אופן../images/Emo140.gif

מכרתי קצת ores היום, אבל אני עדיין תקועה עם 400k שלא מביאים אותי לשומקום ואייטמים ששווים הרבה ולא נמכרים אףפעם :0

למעלה