ה"י שבת 30.7.11

מ י ל ר

New member
לאקי צ׳ארם זה הסיבה שאני לא עושה את הקווסט

זה נופל ממש קצת ויש גם קצת מהמפלצות גם מעצבן להרוג את הרוחות רפאים האלה :/

מצבניק

New member
ממש בא לי לעשות משהו כזה לבד ../images/Emo8.gif

בינתיים לפחות עד שאהיה עבודה רביעית. אבל אני חייב לציין! הציוד שלי הרבה יותר טוב מהאראן הקודם! והדיפ יהיה תוספת נחמדה בהחלט.

אבישי ר

New member
עזרה עם דקס לבאנדיט...

כרגע יש לי רמה 80 באנדיט ואין לי מושג מה לעשות עם הדקס שלו... הבייס של הדקס הוא 50 כרגע ואני רוצה ללבוש d khanjer צריך 150 דקס שאין לי מושג איך אני יביא הצעות עזרה משהו?

Hasselblad

New member
אבישי תראה כמו שכבר עניתי לך במסר

כתבתי לך במסר איזה חפצים יכולים לעזור לך להעלות את הסטטים שלך.. טבעות חגורה שרשרת כובע, ואם אחרי כל החפצים חסר לך דקס כנראה שאין לך ברירה או לסקרל דברים בדקס או להוסיף לבייס דקס. ואם את בכלל מדבר על dragon khanjer קח בחשבון שהמחיר שלהם כרגע בשמיים והם בכלל לרמה 120 אז אני לא מבינה למה אתה דואר עכשיו.

btekx

New member
מזל טוב!!! רק עוד 20

ויהיה לך 2 דמות רמה 200??!!! זה משימה בלתי אפשרית!!!!!!

מ י ל ר

New member
פשש

בתחלס כול אחד יכול לעזור הכול וללכת לטירה. רק כסף לשיקוים שזה גרושים. אפילו מישהו עם ציוד נקי יכול לעשות את זה. יקח לו פשוט קצת יותר זמן.

miss_t

New member
כל הכבוד! איך הדמג?

משהו שאפשר להתרגל אליו אחרי הירו? אני מניחה שהוא נמוך מההירו שלך אבל גבוה יחסית (בגלל הציוד הנחמד) אגב, רק בשביל ההשראה - מה את עושה איתה? אני מחפשת מטרות לבישופית שלי - כרגע זה להנות - אני עושה פאפ, מחפשת מתכון לטבעת בMDT, הורגת את 9tailed , מגדלת 2 שימדונים ומנסה לצבור כספים ממכירות כדי לשקול התקדמות בציוד (למרות שאני מתפלאת כל פעם מחדש איך היא עדיין מתפקדת יפה בלי טבעות 17). חושבת להכין לה בקרוב איזה חגורה נחמדה ולנסותצ לעשות FUSE לקבלת פוטנציאל....

מ י ל ר

New member
הקוסמת שלה חזקה

אני יכול לנחש את זה ולכי תעלי קצת רמות בטירה לדעתי, תעלי איזה 2-3 רמות

מ י ל ר

New member
תיקון טעות

במקום ״לכי תעלי רמות״ התיקון: לדעתי* תעלי רמות וגם על הדרך את יכולה להרוג מפלצות שמפילות דאגר של רמה 80, נמכר יפה ב4-5 מיל.

המממ

אני בנתיים מפתחת את המקצועות של הקוסמת שלי. חוסכת ומשדרגת אותה לאט לאט - עדיין אין לה חגורה, גלימה וכפפות בכלל..... אין ספק שאתמול היה לי ממש נחמד להתאמן איתה ב LHC הרבה יותר מאשר לפני כמה חודשים כשהיתה ללא ציוד. הרגשתי שאני כבר הורגת די מהר וה % טסו. כשהייתי מחוסרת ציוד גם ה % עלו בהתאם..... אני לא ממש עושה איתה מעבר לזה. עכשיו כשהיא דרגה 180 אני יכולה לשים אותה במשפחה מתחת להרואית שלי כך שזו נקודת ציון. אני בעיקר משחקת בהרואית שלי.... עושה PVP כדי להכין קישוט כתף לקוסמת ומוזמנת לראנים של בוסים. לא משהו מיוחד.....

למעלה