ה"י שבת 30.7.11

miss_t

New member
על איזה חגורה את ממליצה?

זו שמוסיפה +8 ? ואז לנסות לעשות FUSE כן? או שאת מתכוונת לקנות? אוך, לא בא לי להתאמן בLHC אני ממש סובלת שם ולא נהנתי.

מ י ל ר

New member
זה הרבה יותר מהיר מלעשות פאפ כול פעם

ואפשר גם פאפ וגם טירה. במצב שלך לעלות כמה רמות לא יזיק לך.

miss_t

New member
אני לא רוצה לעלות רמות

אני רוצה להנות כרגע אני לא רואה כל הבדל אם אהיה רמה 170 או אהיה רמה 136

אין לי מושג מה מהנה אותך בתור בישופ....

אבל אם תעלי דרגות ואנשים יכירו אותך כבישופית אמינה וטובה תוכלי ללכת לעשות חיים בבוסים. (אני נהניית מזה עדיין למרות שכבר הרגתי מיליון). אם אני זוכרת נכון, בדרגה 89 כבר אמרו לך שאת בישופיט טובה בזאקום אז כנראה יש לך את זה..... אבל אין מצב בדרגה 136 ללכת לדברים רציניים.

miss_t

New member
דברים רציניים

באיזה רמה כן? האם את רואה בישופים בPB? בהורנטייל? כאוס הורנטייל? כאוס זאקום?

המממ חגורה

אני רוצה להכין חגורה SUNRISSING אבל אין לי מושג מי מפיל את המתכון לזה. או חגורה עם MATT מהפירמידה .... או חגורה של הלואין - הסגולה. אני אגלה לך בסוד שאני שומרת על ההרואית שלי 300 מטבעות של הלואין כדי להכין חגורות אם האיוונט יחזור. יש לי זכרונות רעים מהאיוונט הקודם שכולם עשו KS לבוסים..... אז יש לי מטבעות ל 2 חגורות. ו כאוס ..... אולי יתמזל מזלי..... בכל מקרה אני רוצה חגורה גם עם MATT וגם עם % INT ויש לי סבלנות..... זה לא שהג'אמפ של הקוסמים מגיע מחר. להתאמן זה משעמם אבל ! יש לזה תגמול של עליית דרגות. עליית דרגות = יותר סקילים ויותר חוזק. אי אפשר לעלות דרגות בלי להתאמץ. אולי עד 130 אפשר......

miss_t

New member
אני בישופ

אני לא אהיה יותר חזקה (יחסית לעצמי כן, יחסית לשאר העבודות- אני בספק) וכרגע אין לי רעיונות לסקילים שאני צריכה/רוצה. אני כן מעדיפה באיזשהו מקום להשקיע בציוד טוב ואז ללכת בכל הכוח להתאמן

מ י ל ר

New member
להתאמן זה גם לתקוף

לא רק לעעשות HS לפארטי ראיתי בישופים שהדמג' שלהם לא היה רע בכלל.

miss_t

New member
זה משעמם אותי ופחות מרתק אותי

נכון לימים אלו אסף, אני נהנת בצורה שונה ממך תקבל את זה בבקשה כרגע אין לי שום מטרה לעלות רמות עם הבישופ ואני מאוד נהנת לשחק עם הDB כשארצה ואדע לאן אני יכולה להגיע עם הבישופ אז אקבל כיוון ואתחיל לפעול בנושא

למעלה