אמג קונגרטז D:
M morosh1234 New member 27/2/07 #33 ווהההו קלריקית ../images/Emo3.gif קלריקים שולטים [ ] שיהיה בהצלחה
ש שיק לאב אנהיי New member 27/2/07 #29 לחוצה אחת../images/Emo6.gif../images/Emo149.gif|אמן| עכשיו אני מאמצת עד סוף פורים את את - |אמן|
G Giallorossi New member 27/2/07 #17 סיימתי את הקווסט של רולי-פולי 6 ועכשיו רק נשאר לחשוב מה לעשות עם שקי המפלצות שקיבלתי מהקווסט P=. אה, ומתתי באלישר בגלל הלאגים המפגרים שהיו לי (ועוד הייתי הלידר ).
סיימתי את הקווסט של רולי-פולי 6 ועכשיו רק נשאר לחשוב מה לעשות עם שקי המפלצות שקיבלתי מהקווסט P=. אה, ומתתי באלישר בגלל הלאגים המפגרים שהיו לי (ועוד הייתי הלידר ).
K karyn New member 27/2/07 #36 שיחררתי אותם על מכוערים ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif כדי לך לבטל ויספריים שאת עושה את זה פעם אחת שיחררתי על מישהו הכול הלך טוב ויפה עד שהוא זז ואני כאילו O.O והוא הרג אותם וקילל אותי ב וויפסר
שיחררתי אותם על מכוערים ../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif כדי לך לבטל ויספריים שאת עושה את זה פעם אחת שיחררתי על מישהו הכול הלך טוב ויפה עד שהוא זז ואני כאילו O.O והוא הרג אותם וקילל אותי ב וויפסר