ה"י סופ"ש

מ י ל ר

New member
חחח היה כיף

יקח לך זמן אבל אתה תלמד מתי לקחת את השיקויים בדוג׳ו, ומתי לקחת all cure שאני תוקף ואת סתם מקפץ :) תזכור שבדוג׳ו אתה צריך לשמור השיקויים שיש על הריצפה, רק שאתה ממש צריך אז לוקחים, ולוקחים אחד ולא את כול מה שיש לידך..

תודה!../images/Emo9.gif מישו יודע איפה אני יכולה להתאמן?

הציעו לי את הג'סטרס, אבל הם עמוסים בCPQ2 פשוט אין אף אחד... ובמדריכים ישנים הציעו גם את הווינדריידרס, אבל נראהלי שאני רק אעשה עליהם MISS ><"

yonVata

New member
סולו ראשון על פאפ

טוב אז שני, בראשון מתתי אחרי דקה בערך
הפעם הבנתי שרצוי להרוג את היצורים המרגיזים שדוחפים אותך עליו
11% בערך ב20 דק'... סה"כ הגעתי ל24% היום

מ י ל ר

New member
יפה

פשוט לדחוף אותו שמאלה (עם אצבע על ה-MG למקרה שהוא מבטל, והוא יבטל) ואחרי זה אתה עולה על מדף הקסם, ופה נגמר הסיפור! ברגע שאתה על המדף אתה לא אמור למות.

miss_t

New member
זאקום

עם סיוון פעם אחת בספונטניות של שישי בצהריים ואחר כך עם אדון אסף, שהחליט למות בסוף. בתמונה תוכלו לראות אותי מחייכת (אבל זה זמני, כשמגיעים המובים, אני בוכה במציאות וגם במציאות), את סיוון מפוצצת ואת אסף שולח ברקים. אגב, את היום התחלתי עם 45% ואחרי שני ראנים של זאקום הגעתי ל95%. כיף

miss_t

New member
עם ה-wild hunter רמה 63

סיימתי כמה קווסטים וכעת מנסה להשיג את המפתח שנופל מהבוס על מנת להצליח לסיים 2 קווסטים ולקבל מהם GFA.... בתמונה= בת אל וניר בPPQ, זה היה מתסכל להיות מנהיג בשלב הזה של הPQ. אבל כיף. עוד כ-30 חתיכות יהיה לי כובע פיראט
ניר כמעט נרדם משיעמום של שלב זה, קשה! מה לעשות! אגב ניר, הבגדים החדשים שלך לא מותאמים בצבע

מ י ל ר

New member
כובע פירט זה קקי

הכובע הראשון הוא 2 לכול הסטטים והאחרון 5 לכול הסטטים..

מ י ל ר

New member
WOW כובע מעולה

לדעתי תקני SOK ממישהו שמוכר NX, ותמכרי את הכובע באיזה 80 מיל, כיוון שהוא מעל הממוצע.

miss_t

New member
מעדיפה שזה יגיע לנדב מהפורום

מאשר למכור
אם נדבר יחליט שהוא לא רוצה אז אני אמכור.

nadavv2

New member
ואווווווווו ליאת

בדיוק מה שאני מחפש דברי איתי טוב?

מ י ל ר

New member
היה לי לאג!

ואיך שהוא אני מוצא את עצמי על זאקום עצמו, ומת. אחרי 3 שניות סיוון הרגה א זאקום אבל עדיין יצאתי מורווח ב-EXP :)

למעלה