ה"י סופ"ש

yonVata

New member
ה"י בסימן לבאות!

אז קודםכל אתמול (או בעצם היום לפנות בוקר) עליתי רמה אחרי איזה מליון שנה שלא עליתי רמה... נראה לי שגם מצאתי סוףסוף איפה להתאמן
היום הלכתי לחפש בפריי מרקט AR30, מצאתי רק אחד ב30 מיל, ולא האמנתי שזה המחיר... קניתי ינשוף בשביל להשוות מחירים, והוא מצא רק אחד (נחשו איזה), החלטתי לקחת את הסיכון למרות כל מה שהולך אצלי בחשבון לאחרונה... קניתי והתחלתי לרוץ בערוצים של הFM עד שמצאתי צ'אנל ריק וביידים רועדות לחצתי על הספר... התוצאה לפניכם

yonVata

New member
וכמובן...

תמונה של העליית רמה... בכלמקרה בסופש לדעתי כבר לא יהיה לי כלכך זמן לשחק כי חבר מגיע לישון כאן, ומראשון אני במילואים אז...

GינGית

New member
מזל טוב יקירי, במפה לפני יש את השעונים

היותר קלים והם אמורים להפיל BB30

yonVata

New member
האמת שאנלא מתאמן שם,

אלא אצל הזומבים עם השייני זהב... פשוט עשיתי עם אסף פאפ והיה חסר לי 4%, אז העלתי אותם שם

jenni17

New member
חברה אפשר קצת הסבר על הספרים?

מאיזה רמה משתמשים בהם מה הם תורמים? אני למשל רמה 62 והדמות שלי ממש ממוצעת אין לי הרבה כסף ואני בלי NX איך אני יכול לשפר אותה?

אני לא יודעת על איזה ספרים את מדברת...

אבל אם את רוצה לשפר את הדמות שלך, תעשי דברים שיביאו לך ציוד טוב כמו CPQ2 אם אין לך את השרשרת הראשונה, השנייה גם אחלה אם אין לך את המדליה של ממלכת הפטריות, אז תשיגי את המדליה של הפירמידה וגם חגורה בדוג'ו, אם יש לך סבלנות, יכולה מאוד לשפר את הדמות שלך זה לגבי האקססוריז

Blazefreezer

New member
היי Natal-E

ספרי התמחות - Mastery Books - מאפשרים לאנשים לשים נקודות יכולת(SP) בסקילים שדורשים שימוש מיוחד בספרי התמחות. כלומר, יש סקילים שדורשים ממך להשתמש בספר על מנת שתוכלי להמשיך לשים בהם נקודות ולבסוף למקסס אותם. בדר"כ מדובר בסקילים לעבודה רביעית. את ספציפית צריכה להתחיל לדאוג לספרים רק שתהיה קרובה לרמה 120 או מעליה. אפרופו, לאן נעלמת? אני בכלל לא נתקל בך במשחק יותר :O

חזרתי לשחק עם הסיגנוסית שלי ביומיים האחרונים

בא לי עבוד שלישית איתי.. והיות ד קליל לעלות רמות עכשיו אי רק בחריש PPQ שעשיתי בהתחלה עם ליאת ואחרי זה ניר ורגב הצטרפו
עכשיו רמה 62 ו98% חחחח מקווה למצוא בערב אולי עוד מעט זמן להעלות למה מחר עד שני עובדת ערבים...

jenni17

New member
תודה על ההסברים וREGI

אני לא נעלמתייייי אתה שכחת לומר לי שיש לך עוד דמות וגם נראה התחברנו בשעות אחרות :( כי את נמיייייי ראיתי :p

yonVata

New member
החסרתי סיפרה במכירה...

מכרתי מגילה לLUK לאוברול ב1 מיל... F7... נו טוב, אבל עשיתי עוד מכירות בסכומים נחמדים

מ י ל ר

New member
לא נורא, גם לי זה קרה

כפפות ריברס של גנבים, במקום ב-15 מיל שמתי 1 וחצי מיל..

65+חגורה כחולה!

נראה לי אני אקח קצת הפסקה מהדוג'ו, כבר יצא לי מכל החורים 1223~1780 זה דמג' טוב לרמה 65? לא בטוחה לגבי ה1223, נראהלי יש לי טיפה יותר

מ י ל ר

New member
תתחדשי! :)

פשוט מאוד, לכי לדוג'ו עם פארטי טובות, אפילו שמקבלים הרבה פחות נקודות, ככה זה הרבה יותר כיף. בגלל שחגורה שחורה התפוצצה שלי, אני הולך עכשיו סתם לדוג'ו, אז שאני הולך זה במטרה להשיג פארטי טובות, לרוב אני הלידר ואני בוחר את האטטקרים שאני רואה, וגם שלא הרבה רמות נמוכות מהרמה שלי (אני יכול להכנס עם רמה 125, אבל אני לא אבחר אחד כזה)

nadavv2

New member
נכון אסף

וללכת איתך זה פארטי טוב חח כמה נקודות הבאת לי תודה :)

למעלה