ה"י סופ"ש 9.10.10-10.10.10

עדיין רמה 96...../images/Emo27.gif

אחרי שלא שיחקתי יותר משבוע
התקדמתי בערך 10 אחוז אחרי שניר ואני הלכנו לעשות לי היכרות בToT וסיימו משימה אחת מהשתיים שנפתחו לי.... יורשה לציין שהמקום מרדים ברמות מטורפות
נכון חמודים

Blazefreezer

New member
איזה מגניב XDDDDDD

לפני שהגדלתי את התמונה בכלל נראתם לי כמו איזה צמד של NPCים תקועים באמצע האוויר XD

מ י ל ר

New member
135

הייתי צריך לעלות רמה בשביל להרוג את lyka ולהמשיך ב-tot, אז הלכתי ללפרי > סקלס, עם שדואר 145 ופריסט 116, השדואר הביא חבר שהפעיל דאבל, אחרי כמה דקות השדואר יצא מהסקלס וביטל את הפארטי, הפריסט ברח עם הדלת הזאת שלו, ואני בפאנן עליתי שם רמה עם דאבל, למה לא? מי בא לצוד Lyka? (כי בטח שאני לא יכול לצוד את הדבר הזה)

yonVata

New member
תמונה אחת שווה אלף מילים...

רמה 124, פתחתי את MW20, קיבלתי 4 מגילות היום בדאבל דרופ!!! היה יום מוצלח מאוד במייפל ^-^

btekx

New member
תגיד את יכול לתת לי כדור אקדח?

(רק אם אתה בברה...) ובנוסף, מזל טוב!

yonVata

New member
אני מוכר אותם ב500K

אם אתה רוצה ישלי 5-6 סטים... ואני אכן בברה

מ י ל ר

New member
מזל טוב!

וואו כבר 124, מישו פה מקפץ רמות אה? ואיזה כיף לך, שירדו המחירים של mw הייתי עני ולא יכלתי לקנות, עכשיו זה חזר ל100 מיל, ורק עכשיו יש לי 35 מיל, אוף לא יהיה לי בזמן הקרוב רחוק mw-20 :(

yonVata

New member
האמת שאם לא הייתי עובד בוקר...

הייתי עולה לפחות עוד רמה או 2... אבל הייתי צריך ללכת לישון כי היום הלכנו לקבל את המפתחות של הדירה, ועוד הייתי צריך להגיע לעבודה
בנוגע לMW20, לפי מה שהבנתי מסמדר אחרי הביגבן התחיל ליפול מהדרקונים בגרסא הקוראנית

yonVata

New member
אגב...

כמובן שמתתי איזה 9 פעמים שם
וסיו כל הזמן התעצבנה עלי שאני מתפגר שם בלי הפסקה... מה שכן למזלי מתתי איזה 7 פעמים ישר אחרי שעליתי רמה אז לא איבדתי אחוזים... ועוד פעם אחת מתתי כי היה לאג ולחצתי איזה 10 פעמים על ההיל, אבל זה לא הגיב

מ י ל ר

New member
אתה עדיין חלש לסקלס

בקושי שרדתי שם ברמה 124, זה שהם רגישים להיל לא אומר שאתה חסיל מפני מתקפת קסם חזקה במיוחד שלהם שאגב זה דיי בדיחה, הלכתי שילשום לשם עם בישופ 136, והוא מוריד כפול ממני בסקלס, בדרך לשם הוא רצה לראות את הדמ'ג' שלי על הדרקונים האדומים (שרגישים לקרח) אבל בסקלס, מקום האימון האולטימטיבי, אין לי שום יתרון :/ (טוב, להקפיא זה כבר ברגיל)

deisy

New member
לא הוא לא

אסף, אתה קוסם קרח, הוא בישופ
אי אפשר להשווות בינכם... בשביל יון *ה*מקום אימון הוא הסקלס, גם ברמה שלו! לך אסף אני לא כל כך בטוחה שזה המקום אימון האולטימטיבי... אבל קוסמי קרח אחרים יוכלו להביע דיעה יותר טוב ממני בטוח.. יון, טיפ לרמות האלה - תשתמש בסקלס בשיקויים הלבנים... ומזל טוב על עליית הרמות!

yonVata

New member
או פשוט לא לדבר איתך...

בשניה שהפסקתי לדבר איתך הפסקתי למות... למעט עוד פעם אחת שמתתי מלאג... (הקטע עם ההייל...) מה שכן זה אונס לי שיקויים, ואני קצת הורג לאט, כי בערך כל 2-3 מכות אני צריך לעשות הייל
יאללה, דאבל הבא מגיעים ל130
מה שמזכיר לי שאני צריך אגב לנסות לפתוח את הג'נסיס 20 שלי
אבל אני אחכה עםזה, אתמול הרגשתי בר מזל אז ניסיתי את הMW20

deisy

New member
תקשיב

זה ידוע, שגברים לא מסוגלים לעשות כמה דברים במקביל
גם אם נדמה להם שכן

למעלה