ה"י סופש 1-2.4

מ י ל ר

New member
היום פגשתי מפלצות שפעם בחיים שלי ראיתי

לא האמרתי שיש כזה דבר בכלל אבל מסתבר שבסוף העולם יש גם כאלה דברים.

מ י ל ר

New member
היום הלכתי לפאפ D:

בתאל, ניר ואני. נשתדל פעם הבא שאף אחד לא ימות :(

אתם לא מאמינים מה קרה הלילה

החזקתי חנות כל הלילה (ועדיין שם) באחד המקומות הכי מבוקשים בשוק של סקניה. ואף אחד לא ניתק אותי !!!!!!!!

מ י ל ר

New member
מוזר

כי שקמתי בבוקר ראיתי את ההודעת שגיאה בקוריאנית, מה שאומר שעשו DC האק, והיה לי סתם ספוט מעפאן. נראה לי שאנחנו חוזרים לעידן ה-קראש מאפ.

שומדבר מיוחד

כשנכנסתי אחרי חודש, גיליתי שאני תקועה באומגה סקטור T__T" ואין לי כח לעלות את כל המגדל למעלה, אז בזמן שחיכיתי שאחד מחברי המשפחה שלי יתחבר סתם חרשתי על הדוג'ו והצלחתי להרוג את פאפא פיקסי כמעט לבד D; וכן, אני עדיין תקועה שם

מ י ל ר

New member
עליתי רמה (164)

ואנילא יודע במה לעלות נקודות כבר יש את האינפיניטי שאמור לחזק אותי, אבל אני לא מבין כלום מהתאור של הסקיל (יש לי שם נקודה אחת) יש את האייס דימון שיש בו 8 נקודות, הוא גם חלש מאוד ואני לא יודע כמה זה שווה להקפיא את המפלצות שירד להם חיים... נראה לי שכבר עדיף לתת מכה של שרשרת ברקים. ויש את הבליזרד שיש בו 5 נקודות. יש את מאנה ריפלקשן, הסקיל שאף אחד לא יודע מה הוא עושה. וזוה, שאר הסקילי תקיפה של ממוקססים כבר, השרשרת ברקים, בינג בנג, איפריט קרח... יש לי MW20, יש לי את הבאףף מאסטרי. אם למישהו יש עצה, אני אשמח.

Guid

New member
נייס! מזל טוב! ../images/Emo9.gif

ואין לי עצה בקשר לסקילים... אני לא מבין בזה כלום X:

מצבניק

New member
עוד לא ממש יודע להעלות תמונות:

אבל האראן היקר שלי עלה לרמה 36. אני עובד קשה :O אני מחפש לו POLEARM שנראה טיפה יותר טוב מסחבה... רעיונות? כסף זה לא בעיה...

וואו כשלון(טבעות)../images/Emo118.gif

אני לא מאמין שצריכים לחכות שעה היום בשביל שטבעת תהפוך לTradeable.. דווקא ביום שאני בצבא
זכור לי שבאירוע הקודם הכל הפך לTradeable מעצמו ;-; שבוע נהדר לכולכם!

למעלה