ה"י סופש 1-2.4

רמה 90, אני כזה עצלן../images/Emo118.gif

אחרי רגילה שלמה עליתי רק 3 רמות.. אבל אני מאשים את הטבעות! בגללן בקושי נגעתי בקיפ, ושיחקתי כמו נעל בדמויות האחרות. זהו, מחר היום האחרון לשטות הזו
יאללה, לMP3..

רמה 85 עם הסיגנו../images/Emo27.gif

אחרי שתודות לאיוונט טבעות בקושי שיחקתי (לא שהיה זמן בגלל העבודה שלי
) ועכשיו צריכה למצוא איפה לשחק עם הראשית שלי....

מ י ל ר

New member
יפה לך

העיקרת רצית לבוא לפאפ לא היית מחוברת לראשית שלך.. אם היית באה איתי, היינו הולכים לסיבוב שלם של בוסים, פאפ, לוויתן, קימרה...

כן לא יצא לי../images/Emo10.gif

אני חצי הפוכה מהלילה של אתמול בעבודה... ישנתי במצטבר 3 שעות
לא משנה תמיד אפשר ללכת

btekx

New member
אולי יום אחד תחזורי

עם קווסט חדש או דמות חדש או אזור חדש... וחוץ וזה מזל טוב! איזה משימה את צריכה לעשות הפעם?

תראו מה קיבלתי !!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין על הסקיל הזה חבל"ז !!! עכשיו עוד 4 קווסטים בשביל שיגיע לדרגה 5. הולכת להרוג CUBE SLIMS זה נראה לי פחות נורא מחייזרים בקצה העולם.

מ י ל ר

New member
אחרי שאת אוספת 20 דרופים המארנבים

(שעדיין רק לוחמים יכולים לראות אותם) אז את מקבלת את הסקיל הזה. אגב, מזל טוב על הסקיל החדש! איזה עוד קווסטים צריך לעשות בשביל שהוא יהיה רמה 5? פאק זה לא נגמר... אוף אני רוצה גם את הסקיל של הסיגנוס אש...

ניסיתי לעשות לכם SS עם בדיחה לגבי ה"רק לוחמים

יכולים לראות" אבל הקינו שלי הסתער על הדרופים כמו שחינכתי אותו..... אז לא הסתפקתי.

מ י ל ר

New member
אררררררר אבל את לוחמת!!!!!!!!!!!

לכי תעשי את הקווסט עם הסנייפרית שלך ונראה אם היא תראה אתה דרופים שבארנבים!! הדמות שלך זה לוחם רק לוחמים רואים את הדרופים איך הקינו לך לקח את הדרופ? כי את לוחמת!!!!! לוחם = את לוחם = הירו פלאדין ו-DK את הירו הירו = לוחם לוחם = רואה דרופים דרופים = קינו אוסף אותם קינו אוסף אותם = סמדר סמדר = הירו ו-הירו = לוחם!!!!!!!!!!!

GינGית

New member
רגע רגע היא יכולה לעשות את המשימות

גם עם הסנפיר שלה ולקבל את הסקיל?

Macbook

New member
איזה לחץ!!! XD

יותר לחוץ ממה שהייתי היום לפני המבחן במתמטיקה!\ לנשום עמוק עד 8....

זה סיפור אמיתי ?

אסף = בדיחות בדיחות = אסף אסף = קוסם קוסם = אין סבלנות, לא מבין בדיחות חחח הייתי ממשיכה אבל אני כבר משעממת את עצמי.... אייך אתה יכול למלא עם השטויות האלה הודעות שלמות....

למעלה