שלא לדבר עלזה שבנתיים אני אפילו לא מצליח לגרום להם להיום EPIC, אז איפה אני ואיפה HASTE?!
Y yonVata New member 1/11/10 #23 ../images/Emo45.gif שלא לדבר עלזה שבנתיים אני אפילו לא מצליח לגרום להם להיום EPIC, אז איפה אני ואיפה HASTE?!
../images/Emo45.gif שלא לדבר עלזה שבנתיים אני אפילו לא מצליח לגרום להם להיום EPIC, אז איפה אני ואיפה HASTE?!
Y yonVata New member 3/11/10 #57 נכון, הגבתי שבהחלט יש נעליים עם אחוזים... ואז באותה הודעה הגבתי לאסף שאין לי מה להשגיע בנעלי HASTE אם אנלא מצליח להגיע אפילו לאפיק איתם...
נכון, הגבתי שבהחלט יש נעליים עם אחוזים... ואז באותה הודעה הגבתי לאסף שאין לי מה להשגיע בנעלי HASTE אם אנלא מצליח להגיע אפילו לאפיק איתם...
מ מ י ל ר New member 1/11/10 #40 תגובה לאיריס נעליים עם 6%? פאק... אין לי שום חפץ עם 4% אפילו... הכפפות האובראול והעגילים, כולם 3%... 6% זה מטורף!
תגובה לאיריס נעליים עם 6%? פאק... אין לי שום חפץ עם 4% אפילו... הכפפות האובראול והעגילים, כולם 3%... 6% זה מטורף!
I icy woman New member 2/11/10 #50 יש לי קוביות קטנות טוב מהן הכל לבנות גם (קטר)נעל וגם (קרון) אוברול (אוניה)עגילים (ואוירון) וחגורות דווקא הנעליים שלי הן הכי פחות "טובות" מבין ציודי הפוטנציאל שלי..
יש לי קוביות קטנות טוב מהן הכל לבנות גם (קטר)נעל וגם (קרון) אוברול (אוניה)עגילים (ואוירון) וחגורות דווקא הנעליים שלי הן הכי פחות "טובות" מבין ציודי הפוטנציאל שלי..
מ מ י ל ר New member 3/11/10 #51 נו, אז מה עם פירסום דמות? אני כבר הראתי את שלי... לפני איזה שבוע או שבועיים.
I icy woman New member 3/11/10 #52 ../images/Emo7.gif אני קצת נכה בכל האמור לגבי צילום וחיבור התמונות במחשב אני אנסה-בבית
Y yonVata New member 3/11/10 #53 אם את רוצה אני אשמח לעזור יקירה ../images/Emo9.gif זה לא כאילו אני עובד או משהו אגב, תנחשו למי יהיה מחר אינטרנט????
אם את רוצה אני אשמח לעזור יקירה ../images/Emo9.gif זה לא כאילו אני עובד או משהו אגב, תנחשו למי יהיה מחר אינטרנט????
I icy woman New member 3/11/10 #55 ../images/Emo99.gifתודה נראה לי שפשוט אבקש מסיו שתיכנס לי לדמות ותעשה מה שצריך לעשות.... מחר...
H Hawkgirl New member 1/11/10 #19 רמה 139! טוב, חשבתי שייקח כמה חודשים עד שאעלה שוב רמה, אבל היות העובדה שאני חולה, אין צורך ללכת לעבודה ו-2x event = רמה למעלה 8D עכשיו עוד רמה אחת ואני מעגלת ל-140 8D
רמה 139! טוב, חשבתי שייקח כמה חודשים עד שאעלה שוב רמה, אבל היות העובדה שאני חולה, אין צורך ללכת לעבודה ו-2x event = רמה למעלה 8D עכשיו עוד רמה אחת ואני מעגלת ל-140 8D