ה``י ל10.3 בסימן פורים!!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
ה``י ל10.3 בסימן פורים!!

אני לא יכול לעשות אייקונים של פורים מהפלאפון... /tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
עליתי לרמה 33 עם הבראולר~

עכשיו זה מגניב- האנטר רמה 55, בראולר רמה 33~ /tapuzforum/images/emo6.gif נעה, העליתי את כל 3 הנקודות למאסטרי. זה היה הרבה יותר מועיל אם הייתי שם אותם בMaxHP, אבל אני כבר לא יכול עם החוסר בדיוק... אני חייב להיות מסוגל לפגוע במפלצות, אחרת אני אתייאש ואפרוש מהבראולר, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה... /tapuzforum/images/emo4.gif

Guid

New member
אה,

וקניתי גם את הכובע השחור להאנטר שלי. עכשיו הוא נראה טוב גם עם כובע~ /tapuzforum/images/emo9.gif קניתי גם ציוד לרמות 60 ו70 בשבילו, עכשיו אני יכול להיות רגוע לגבי זה ולהתרכז בשיפורים כדי להתחזק. D:

Guid

New member
וואי, נהייתי סנילי... /tapuzforum/images/emo6.gif

שרון- תודה על הכפפה! D: אני מקוה להגיע לשם בקרוב~ עליתי רמה וכבר יש לי 50% /tapuzforum/images/emo9.gif

Guid

New member
אוי, וגם-

סתם, סתם. זה רק בשביל הקטע~ (וגם כדי לטשטש את זה שיצאתי אידיוט... /tapuzforum/images/emo6.gif)

deisy

New member
חשבתי שנדבקת מאיתנו ../images/Emo8.gif

עם הסניליות
מזל טוב!

Guid

New member
צודקת...

האמת שקצת קשה לי להיות מחוברת, אבל יוצא לי להיות מחובר מדי פעם... /tapuzforum/images/emo8.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
פיי, השקעת~ /tapuzforum/images/emo9.gif

תודה! ^___^ וכן, אני מניח שתראו אותי יותר~ (למרות שאני תמיד מקפיד להתחבר לברה כדי לומר לכם שלום~) אה, אגב, התחלתי לקרוא את ``חוק הקוסמים הראשון``! אין לך מושג כמה זה מוזר להתרגל לסיפור שעשו לדמויות בסדרה, ועכשיו לקרוא עליהם סיפור אחר בספר... /tapuzforum/images/emo6.gif

tinkiwinky

New member
נכון אבל לדעתי הרווחת

כי הסידרה לא טובה כמו הספרים.הספרים פשוט מדהימיםן ובסידרה לא ממש אהבתי את הדמות של הקוסם למשל. לדעתי שחקן/משחק לא מתאים

../images/Emo49.gif עידן../images/Emo65.gif

אני רואה שמדור לדור נעשים סניליים בגיל יותר צעיר

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטוב..D:

גאד כמה כייף להיות ברמות האלה..;[ מזל טובעל עליית הרמות..! ותתחדש על הציוד..XD כולנו סיניליים,זה הכל בגלל מייפל..:p

ReallyWrong

New member
הרגת אותי עם הסניליות /tapuzforum/images/emo6.gif

רמה הבאה אני לא מוותרת לך על המקס HP! מזל טוב /tapuzforum/images/emo140.gif

ReallyWrong

New member
יו איזה טמבלה..

טובנו אני לא רגילה לפלאפון. ח``ח עידן, שאתה חי עם זה >:

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo6.gif

אני כבר הרבה יותר מסתם ``חי`` עם זה... /tapuzforum/images/emo3.gif