ה"י לשבת

הטיZרית

New member
ה"י לשבת ../images/Emo13.gif

מזל טוב לי... אחרי שנרצחתי עשרות פעמים... ע"י ויקינגים עם לאגים איומים....................... רמה 94!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0.30%
לילה טוב לכולם

45 ו35% ../images/Emo6.gif

ראיתי את הmushmom, היא כזאת חמודה. [למרות שלא שמתי לב לחיים והיא הרגה אותי] והיום בant tunnel איכשהו נכנסתי בטעות לקבר של הzombie mushmom ואין לי מושג איך אבל לא רציתי למות שוב אז יצאתי XD

D amaged R oses

New member
חחח נכון?!

אני מזה אוהבת להרוג את המאשמאם
1200EXP
ולפני כמה ימים החלטתי סופסוף להכנס לאזור הצדדי הזה שם בדאנג'ן, אז ניסיתי, וניסיתי קיצורי יציאה. פתאום ראיתי מפה שונה ובכותרת הקבר של המאשמאם, תיארתי לעצמי שזה זומבי מאשמאם, וברחתי
למרות שזה אמור להיות "רק" 5 רמות מעל הרגילה..

חחח כן!

עשיתי שם קווסטים [999 פטריות מקורננות, 999 זומביות, 999 evil eye. סיוט!] ופתאום ראיתי שיש כזה .. העיגול הצהוב, אז אמרתי לעצמי "טוב נו, אולי זה יקצר לי את הדרך" ונכנסתי ופתאום אני קולטת שכתוב שזה הקבר של המאשמאם ונלחצתי. למרות שהיא חמודה בטירוף!

MR Lordi

New member
רמה 201 ../images/Emo10.gif

היום השרת הפרטי עבד, והעלו אותי לרמה 201! ואני לא יכול לעשות Reset. וקניתי דרקון לרמה 200 ^^. רק GM יכול לעשות Reset והאדמין לא מקשיב לאף אחד!!! והיום עשיתי כמה איוונטים של כרטיסי גאצ'א, NX, וחפצי גאצ'א

spongbob

New member
../images/Emo110.gif אעעעההה יצאו לי העניים

כבר משהו כמו 9 שעות אני חורש.. goby זה אחלה.. מאחוז 35 בערך ואני עכשיו 93 ואני מת מעייפות! אבל יאללה נעלה את זה..רמה 85 בקרוב 86... הניסוח עילג, ככה זה בחמישה לארבע לפנות בוקר.. אחרי 9 שעות של מייפל מהנה =] שבת שלום!

spongbob

New member
../images/Emo110.gif עליתי.. לפני משהו כמו שלוש שעות

אבל יאללה.. אחר"כ רציתי ללכת לפיאנוס להתאבד אבל הוא לא היה בבית.. אז התאבדתי בעטלפי עין ההם..

Don Nirtin

New member
....../images/Emo87.gif

עליתי 15% בLMPQ. ואז התחשק לי לגמור קווסט בדאנג'ן. אז גררתי את עומרי אבל הוא נעלם באמצע המשחק. אז התבכיינתי/אנסתי/הכרחתי/סוגשל את איציק שיבוא. בפעם הראשונה אני מתתי. בפעם השנייה הוא התפגר
. ואז הלכנו לFOG. זהו בערך.

67 ו- 21%

עליתי ביום חמישי רמה עם קוסם קרח על מפלצות בלודי ה- Death Teddy ואז אחריי שעליתי רמה ו -2% היה לי לאג נוראי ואז מתתי
. ביום שישי עשיתי lmpq עד שהגעתי ל- 15% ואז הלכתי לעשות את המשימה של קודי עם הברביקיו ועזרתי על הדרך לבנדיט ברמה 32 לעלות רמה על דובי הפנדה הקטנים ההם ואז הלכתי לעשות משימה כשהייתי צריך להשיג חפצים מה- Master Soul Teddy ו- Soul Teddy שעשיתי שם פארטי מצוין עם DK וקלריק והגעתי ל-67 ו- 21%.

Miss Naama

New member
40 ו20 ומשהו%

אני כ"כ ענייה
. CPQing all over the place נראה לי אני אלך לעשות קצת קווסטים ;; אתמול/שלשום הלכתי לשאווה בפעם הראשונה ואיזה... מפלצתמישהו, עשתה לי נזק של 4K והרגה אותי ואני כזה O_____O. המ, זהו. P:

חחח גם לי זה קרה...

איזה cb אמר לי לבוא כי הוא צריך את ההיפר בודי שלי אז באתי איתו ובלי שהוא אמר לי שיש שם מפלצת חזקה אז ההייתי עם 3.5k חיים ואז המפלצת הרגה אותי במכה... -_-

spongbob

New member
../images/Emo110.gif היה המשך של קקה יום..

התאמנתי בגוסים עליתי עד 18% פתתאום מתתי חזרתי מתתי שוב! ואז כבר אמרתי למי שהיה איתי שאני הולך להתאמן במקום יותר בטוח... בויקיניגים. הגעתי מתתי! באתי ךהגיע שוב לויגינגים שכחתי להשם מגיק גארד ומתתי! נשארתי עם אחוז אחד =[ השותף המשיך לשחק.. נקווה לטוב

למעלה