ה"י לסופ"ש 7.5-8.5

אההההה

טוב, זה באמת הגיוני. במקרה הזה באמת אין מה לעשות חוץ מאשר להתחיל מההתחלה. בהצלחה!

ה"י בסימן חברים ואנשים שהם לא באמת חברים

בשבת החלטתי שהגיע הזמן להעלות את הארנית כבר לרמה 50. (את האראנית בחשבון השני כבר העליתי, וזו של הפריסטית מחכה). במסגרת חלק מהדברים שחזרו אלי מצאתי pole arm נחמד לרמה 43 ונתתי לה אותו. נכנסתי למשחק ברמה 47, עשיתי קצת שטויות וקצת CPQ והשתעממתי. אז חשבתי להעלות את הפריסטית קצת. שתי דקות אחרי שהתחברתי אליה הגיע חבר שלי. הוא רצה להעלות את הנוב שלו שהיה ברמה 33 ובכה בגילדה שהוא חלש ב CPQ. אז הצטרפתי אליו. היה כיף :) אמרתי לו שהוא יכול לשבת בכיף בצד כי אני עושה סולו של 800. התברר שמאז החלפת הנשק אני עושה גם סולו 1K בלי בעיה
עשיתי סולו של 1K (ובהמשך גם של 2K) תוך שאני לוקחת את רוב המטבעות והוא בעיקר ישב בצד, ומדי פעם קצת ניסה להרוג מרוב שעמום. ככה העליתי אותו 3 רמות ואת עצמי 2 וחצי רמות, והגעתי לרמה 49. אח"כ הוא היה צריך ללכת קצת, אז חזרתי לפריסטית. חיפשתי מי יעשה איתי himes, אבל כל ה- DK בבאדי שלי היו עסוקים. אחרי שעה בערך מישהו מהחברים שלי הציע ליץ' חינם למי שיבוא לבדר אותו. זה היה מפתה, אבל גם מבלבל. כי מזמן מזמן החלטתי שאני אעלה רמות בלי ליץ' ובלי רמאויות. [מצד שני, כשהחלטתי את זה לא ידעתי עד כמה מתסכל זה להיות פריסט חלשלוש ומסכן]. 3 דקות אח"כ הדילמה נפתרה כשחברה אחרת שהיא DK שאלה אם אני פנויה להימס. אמרתי לחבר השני תודה על ההצעה (וגם הייתי בויקטוריה והוא הציע בליפרי), ושאני הולכת להימס. נפגשנו והיא הציעה לעשות X2. הסכמתי ואמרתי לה שאחרי חצי שעה אני אעשה. שיחקנו חצי שעה, ואז עשינו הפסקה קצרה. היא שמרה על הערוץ דקה, אני הלכתי וחזרתי, ואז אני שמרתי על הערוץ והיא הלכה וחזרה. כשחזרה הצעתי לעשות X2 והיא הסכימה. אחרי 10 דקות היא אמרה לי שהיא צריכה ללכת. שאלתי אם היא יכולה לחכות עד סוף ה- X2. בכל זאת, חבל. היא לא ענתה לי. אחרי 2 דקות היא נתנה לי שם של DK אחר שיבוא להילחם איתי. אני שמחתי וחשבתי שהיא ממש חמודה שהיא דאגה לי למישהו אחר. צרפתי אותו לפארטי, והיא וידאה שהוא בדרך. פתאום נכנס לנו מישהו אחר לערוץ. ביקשתי שיעבור ערוץ, אבל הוא לא ענה, ואמר שלום לחברה שלי. אוקי, סבבה, זה איזה חבר שלה, והוא גם לא הרג. לא מפריע לי. הבחור שצרפתי הגיע, וביקש שנעבור ערוץ. זה היה צריך להדליק לי נורה אדומה. למה שאני אוותר על ערוץ שכבר קיים? אבל חשבתי שזה לא משנה, ואם יש לו ערוץ אחר זה לא מפריע. אז עברתי ערוץ. תוך דקה בערך מישהו בא והתחיל לעשות לנו KS ברמה שלא יכולנו להתמודד איתה. אז הודעתי לו שאני חוזרת לערוץ שנטשתי קודם. לעצמי אמרתי שזה היה ממש טיפשי לעזוב את ערוץ 13 בשביל ערוץ 1.... הגעתי לשם, ואת מי אני רואה הורגת? כן, אותה חברה שאעלק היתה צריכה ללכת. בזמן שאני מבזבזת זמן של X2 בחיפושים אחרי ערוץ היא המשיכה להילחם, עם החבר ההוא שהיה פריסט/בישופ. והיא עוד ביקשה ממני לעבור ערוץ! אמרתי לה שזה ממש לא חברי, אבל ניסיתי בכל זאת לעבור ערוץ. נסיון ראשון- תפוס. נסיון שני- תפוס. נסיון שלישי- פנוי! יש! שיט! עורב! מוות! את המשך הערב ביליתי בטבח בחזירי ברזל בשביל הקווסט החמוד של ברוך (כן, נו, ברוס, "ברוך" מתאים לו יותר). לפחות שם פגשתי מישהו נחמד שלא מנסה להרוס לאחרים בשביל עוד כמה אחוזים.

Don Nirtin

New member
את מסכמת ממש יפה דפנה../images/Emo87.gif

ממש אהבתי את ה"פנוי! יש! שיט! עורב! מוות!"
. ובלי קשר, אנחנו צריכים לדבר.

Guid

New member
מצחיק עד כמה שזה עצוב...

אהבתי את הסיכום, יש לך באמת כתיבה יפה! וטוב לראות שאת שוב פה איתנו, דפנה~

למעלה