ה"י לסופ"ש 7.5-8.5

ה"י לסופ"ש 7.5-8.5../images/Emo202.gif

ולהלן עלילותי
אז ככה, אחרי שאתמול התחברתי והייתי בלודי בכוונה להתאמן על הספיריט וויקינג, ניר צעק לי שאני חייבת להשתגר אליו להנסיס שיש לו הפתעה בשבילי
טוב, השתגרתי אליו, הוא רצה להכניס אותי למפה של העוגות שכ"כ חיכיתי לחסל אותן, אבל הוא לא ידע שמאחר ואני בנבחרת הפאי ולא העוגה לא אוכל להיכנס לשם איתו
כך שההשתגרות שלי הייתה לחינם וכבר לא היה לי כוח לעשות שוב את כל הדרך למפה של הספיריט וויקניג
ואז סיון הציעה לי הזמנה אליה לליפרי, אז עשיתי זאת מה שיצא ממש לטובה כי אח"כ שם נבחרת הפאי ניצחה את נבחרת העוגות, אז גם אני יכלתי להיכנס לדאנג'ן של העוגות ולחסל אותן להנאתי
אז הנה לפניכם מה שאירע כשהעוגה הגדולה זומנה לליפרי
בנס לא מתתי שם כי היה לאג נוראי והתנתקתי

והיוםםםםם../images/Emo3.gif

היום עשיתי את דרכי לגאלופרה, התחלתי איתם ב-15% ואחרי שעה וחצי (בלי דאבל
) עליתי רמה

deisy

New member
מזל טוב נעמונת!

העוגה הגדולה הזו, זה לאג אחד גדול! אני עוגה... ופשוט אי אפשר להלחם בהן, ההיטריה שיש שם זה נוראי
מה מקבלים במפת העוגות חוצ משיקויים בעצם? התיאשתי אחרי רבע שעה של להרוג עוגות

לא מקבלים שום דבר מיוחד בעצם../images/Emo6.gif

בכל אופן לי לא נפל שום דבר מעבר לעוגות ועלים
אבל זה פשוט כיף לחסל אותן

מ י ל ר

New member
מה זה בכלל העוגות נגד הפאי הזה?

באמת אין לי מושג אני רק יודע שיש לי מדליה של פאי אם אפשר קצת פרטים יהיה נחמד, מה זה נותן וכול זה.. =]

אני לא חושבת שזה נותן שום דבר

ממה שאני הבנתי בכל אופן, אם הקבוצה שלך מצליחה לחסל את הבוס, נפתח ה"צינוק" של העוגות לאותה קבוצה למשך זמן מה ואז אפשר להיכנס לשם ולחסל קצת עוגות בסבבה
אני לא גיליתי שום דבר מעבר לזה..

GינGית

New member
שבת של יאושששש הלכנו אלי, אחותי ואני לעשות

את המשימות של הזאקום בהוראת סוכריה
את השלב הראשון עבורנו יחסית בקלילות פעם ראשונה התנתק לי המייפל וכולנו יצאנו ובפעם השניה בזכות אלי התותח שבדק ברשת ואמר לנו בדיוק באיזה חדרים יש מפתחות. השלב השני
עבדנו קשה אלי בשלב כלשהו עבר לשני ואני ואחותי נשארנו מאחור, נתתי את המחשב לטיפול הבן שלי והוא עבר לשלב השני ואז בלי לשים לב הוא מת.... היתה דרמה גדולה בבית והוא נורא בכה הייתי צריכה לנחם אותו ובאמת שלא כעסתי ואמרתי רק דברים טובים עד כדי כך שהוא בא ואמר לי: אמא איך זה שגרמתי לך למות ב-BF כעסת עלי יותר ממה שכעסת היום? לא נתעצלתי וחזרתי את כל הדרך מהעיר להמשיך ולא הצלחתי את השלב הראשון אפילו אז התיאשתי ........

יקירתי ../images/Emo24.gif

השלב הראשון עוד קל יחסית. אפילו אני הצלחתי אותו בסוף. השלב השני הוא פשוט בלתי אפשרי..... בכל מקרה. צ'טערת על הבלגן בבית. תגידי לבן שלך שאני הורגת אותך חופשי בביג פוט ולא בוכה מזה...
את מקבלת את זה ממש בסדר יחסית. (אני ממש מתעצבנת למות.... במיוחד מדברים טיפשיים). את אוטוטו בעבודה רביעית ולהיכנס לזאקום זה ממש חובה. אם תשיגי 3-4 תפוחים אני אשיג לך תמורתם כובע זאקום.

GינGית

New member
הבעיה היא לא כובע הזאקום אלא יותר הספר לעבודה

רביעית

:O

אחרי שהשגתי את ה 5 אבנים לזימון זאקום עשיתי שוב את ה JUMP QUEST בשביל להגיע אליך ולהגיד לך איך לעבור כי שם עשיתי שיטה אחרת >< כתהיי עבודה רביעית אני יעזור לך להשיג את ה SKILL BOOKS כמו שאת רואה אנחנו ב GUILD עם רמות גבוהות הם עושים ZAKUM פעם בשבוע O רק שאצלם צריך לשלם בשביל ללכת איתם לעשות ZRUN: בערך 6 תפוחים אם יש לך..אם לא תמיד אפשר לעשות איתם הסכם ועוד משהו אם את צריכה MASTERY BOOKS אז יוצאים בקלות בבוס הראשון בDRAGON RIDER PQ עשיתי אותו אתמול והשגתי כבר 2 MASTERY BOKS ל קוסם קרח ברקים הבוס אפשר לעשות עליו סולו עם יש HBER בפרטי הבוס השני והשלישי הם בלתי אפשריים O:

GינGית

New member
עשית את הקפיצות שובבבבבבבבב????

די נו, מה יהיה נראה לי אני הולכת לשם שוב עכשיו

משימות זאקום ../images/Emo178.gif

המשימות של זאקום זה ייאוש מתמשך, אכן. לא הבנתי למה את צריכה לעשות את המשימה הראשונה שוב. אי אז כשהלכתי לעשות את המשימות במקור עשיתי את הראשונה בלבד, ונכשלתי בלי סוף בשניה. עד שהגעתי לעשות את השניה עברה אולי שנה
אני אגב עשיתי את המשימה הראשונה עם קבוצה שרוב חבריה ידענו איך לעשות אותה. חפשי אנשים שרוצים שהנובים שלהם ייכנסו ומכירים כבר את החדרים, או אנשים שרוצים את המגילות שאפשר להשיג שם. לגבי המשימה השניה. היא ממש ממש קשה. במסגרת החלטתי לעשות הכל לבד, ידעתי שאני חייבת להצליח אותה לבד. השקעתי בזה שבת שלמה. אמנם כולל הפסקות, ובכל זאת. אחרי כמה שעות טובות (5? 7? 8? משהו כזה) בסוף הצלחתי. תאמיני לי, היה מאוד מפתה להישבר. אבל ידעתי שאני לא רוצה לתת את פרטי החשבון לאף אחד, ואני חייבת להצליח לבד. אז ישבתי על זה עד שהצלחתי. והאופוריה כשהשגתי את הסיום היתה אדירה! זה שווה את ההשקעה

GינGית

New member
אני לא צריכה את המשימה הראשונה לעשות שוב

את מפת הקפיצות הראשונה סיימתי ואז במפה השניה הבן שלי הרג לי אותה וזה זרק אותי חזרה לעיר לא התעצלתי וחזרתי שוב אבל לא הצלחתי לעבור את המפה הראשונה

למעלה