ה"י לסופ"ש 25.9-26.9

ה"י לסופ"ש 25.9-26.9../images/Emo202.gif

טוב, אתמול הייתי עייפה מדי לפתוח הודעה, אחרי כ"כ הרבה שעות במייפל
התחלתי את היום עם 50% ברמה 65 וסיימתי אותו עם 70% ברמה 66
עכשיו אני הולכת לחסל עוד קצת ומקווה להגיע היום ל-68
הנה העליית רמה
ליאת, הראנו לנקסון הא
המון תודה על העזרה

miss_t

New member
בטח שהראנו../images/Emo70.gif גם אני עליתי רמה../images/Emo70.gif

ואו, מזל טוב נעמה! איך לא התייאשת במפה הזו
סוף סוף הצלחנו להתאמן ללא לאגים
אני חושבת שזה מקום אימון נחמד גם לי.... עליתי שם לרמה 81, עוד נקודה אחת לHS והוא ממוקסס, מה הסקיל הבא למקסוס? דיספל? SR? אין לי מושג
אתמול בהחלט היה כיף! זה התחיל מעזרת האביר טל
באיסוף שיני זהב, במהלך הדרך נתקלנו בריצ'י הרשע שהחזיר את טל אחורה, אני החזרתי אותו ואז ריצ'י החזיר אותי אחורה
איסוף שיני זהב, סיום קווסט הקפיצה של זאקום (תודה לאנה
) המשיך באימון בMP3 עם נעמה, הפסקה קלה לאוכל
המשך אימון בMP3 ומציאת סטיליי! מישהו קונה? (הנחה מיוחדת לחברי הפורום) כשהייתי 99.50% הלכתי לFM והיה שם רמה 150 שהסכים לעשות לי MW
נחמד מצידו. המשך לDojo עם אנה, היה ממש כיף ומהיר. עד כה כ4700 נקודות, כמה זה חגורה אדומה? אני חושבת שזה רחוק... סיימתי עם APQ ועם תפיסת דגים וקבלת נעליים של ליידי גאגא (פו פו פו פוקר פייס!) וגם הצלחתי לסקרל אותם פעם אחד. הצלחתי למצוא שני תפוחים בAPQ יאי! אבל רק חבל שמאוד קשה למצוא קונים. בקיצור, כיף לא נורמלי

deisy

New member
מזל טוב ליאת!

הדיספל לא יתן לך כלום כרגע, תתחילי עם ה SR.. אני מיקססתי במקביל ER ו SR , ככה יכולתי לבד הימס באיזור רמה 96 בערך...

miss_t

New member
TY

תודה גלית אמשיך כך אתמול ניסיתי הימס עם קרוסר ברמה 98 ומתתי. לא הצלחתי למצוא DK להימס. וכמו שנראה לי, אני גם פחות אוהבת את זה- אי אפשר לדבר בצט בכלל. כנראה שאמשיך באזור סינגפור
דווקא נחמד שם

Don Nirtin

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo87.gif

לא פליזזזזזזזזזזזזזזזזז אל תזכירי לי את זה שיש רק עוד 8 רמות

yonVata

New member
כמו שאמרתי פתחתי קוסם...

בנתיים אני רק רמה 11, אבל ישלי הרבה זמן פנוי היום ומחר (אני הולך להיות הרבה לבד בבית של החברה בזמןש היא עובדת...) אז אני מאמין שעד סופש הבא אני כבר אהיה עבודה שניה
.... מי שרוצה להוסיף אותי הכינוי ה-"הו, כה מקורי מצדי" שלי הוא xXyonVataXx והוספתי את האנשים שכבר היו לי בבאדי של הקוסם קרח... אז... תאשרו
... יאללה, עכשיו בראבק לעלות שוב את כל הרמות של הלוחם רק בברה
אגב, למישו יש רעיונות איך אני משיג איזה... 1600NX בשביל לשנות את הצבע של התספורת שלי מג'ינג'י לשחור?
כי לפי מייטב הבנתי הטרייד סיסטם כבר לא מי-יודע-מה יעיל לדברים שלא שווים הרבה כסף :\

אפילו אני חזרתי לשחק!

אחרי 12 יום בבסיס שבוע שעבר ושביזות מוחלטת מהמשחק חזרתי לשחק אתמול וסוף סוף נפרדתי לשלום מרמות 50 ועליתי לרמה 60
עוד 10 רמות לעבודה שלישית
אבל עד שאגיע לשם
לצערי אין תמונה כי מיד אחרי שיצאתי מהמשחק המחשב נתקע והלכה התמונה
נעמונת וליאת

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifמזלטוב..D:

אני אתמול הייתי עסוקה בלקווסטט [לעשות קווסטים..
] סימתי את הקווסט עם ה31 שלבים הארוך והמייגע במיוחד
וסיימתי אותו תודות לידיד טוב שלי במייפל שהסתובב איתי ותרם לי בערך 80 קריסטלים כדי שאני אוכל לסיים, ולליאת ונעמה שעזרו לי עם כל מיני אייטמים ובשיגורים מפה לשם..XD איפושהו באמצע עשיתי לליאת את הקפיצות של זאקום [אחלה ריענון בקפיצות...:p] ומאוחר יותר נדדתי לדוג'ו וליאת הצתרפה. יחי החגורה הלבנה שלי |נוב| אני רוצה את השחורה;[ מאוחר יותר כשהייתי באל נאט היתה סמגה, מישהי רצתה שיעזרו לה להיכנס לזאקום אז באתי והיא אמרה שהיא תשלם לכל מי שעוזר לה 5 מיל בשביל שיעזור לה להיכנס ויצא [היא רצתה סולו..0.0 טוברמה 183 ._."]קיצר קראתי לניר והרווחנו כל אחד 5 מיל XD ועכשיו אחרי כל השטויות הנ"ל אני בסביבות 70% לא מתאמנת וסתם מסתובבת ועושה דוג'ו וקווסטים. הממ אולי עליית רמה בקרוב...חחחחח

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיי את

בואי למסן בקשר למצרכים של המסעדה... צריך לסגור כמה דברים

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif אנוכי במסן

מה הבעייה עם המצרכים?XD

הטיZרית

New member
גם אני עליתי רמה ../images/Emo13.gif

124 שמתי SP בהוריקן כי ממש רציתי להשתמש בספר של הסקיל.. הוריקן 20 וגם הוא עבד!!! עכשיו יש לי 3 ספרים של הוריקן למכור

רמה 61../images/Emo2.gif

וואייי עבודה שלישית נראת קרובה מתמיד
רק עוד 9 רמות
תודה לליאת על העזרה

עוד קצתתתתתתתתתתת../images/Emo6.gif

טוב, אז המשכתי להתאמן כמו שכתבתי, והצלחתי לעלות ל-67 אבל לצערי אין תמונה כי לא הספקתי לצלם
אבלללללללל אח"כ המשכתי עוד להתאמןןןןןן
ועליתי גם ל-68
ואת זה כבר כן צילמתי
יאללההההההה עבודה שלישיתתתתתתתתתת
אני כ"כ מתרגשתתתתת

למעלה