ה"י לסופ"ש 20.8-21.8

Annnnnn15

New member
האמת שבבלוקן.......

תמיד אפשר למצוא מפה טובה וריקה בלי לאגים בMP3
ואם לא אז פשוט עושים פארטי וזה אפילו יותר מהיר.... והמפה הזאת הייתה יכולה להיות ממש נחמדה אם היא לא הייתה אוכלת לי את כל שיקויי הHP

אין ממש התקדמות פרט להתחדשות בFM

לצערי פיספסתי אתהגלימה הסגולה ב30M אבל היא לא הייתה כזו טובה כך שאני ממשיכה בחיפושים... אבל תודות ליון הרווחתי אוברול עם 3 % אינט ב20 מיל
(ראיתי אחד עם 2 אחוז ב5 מיל אבל היה לרמה 68 כמו אחד שכבר יש לי והיה מעלה לי גג 2 אינט נוספים שהקיים אעלה לי ב4 ויעלה ככל שאעלה רמות
) ערב טוב לכולם

נעלמת לי היום../images/Emo10.gif

בואי לכמה דקות נעשה ועידה
חח כן עכשיו מחכה קצת שאולי אוכל למצוא גלימה נורמלית

סליחה../images/Emo7.gif

בבוקר את היית בים ובצהריים אני הייתי בים
ואח"כ הערב ברח לי בלי שארגיש
ועוד חצי שעה לעבודה...

מ י ל ר

New member
קניתי אלמנט וונד 3 ! ! ! XD

איזה כיף הלכתי לדרכי ב-FM בשביל לפתוח חנות, וראיתי שם את רועי, סיפרתי לו שאני מחפש אלמנט וונד והוא אמר שנעמה ראתה, לאחר בירור אמר לי איפה במדויק, ולאחר בירור אם הנשק שווה, הוחלט שלקנות. לקחתי את ה-53 מיל שלי וקניתי, ואני פשוט מרוצה מעל הגג, לנשק עצמו 88 מג'יק אטטק, אבל על המכה הראשונה ראיתי שיש הבדל, הקרח פשוט יותר חזק, מגיע למצב שיש יותר אלף דמאג' הבדל בין הנשק הרגיל (120 מג'יק אטטק) לאלמנט וונד, פשוט מעולה, הקניה הייתה חכמה ביותר, למרות שאמרתי יפה שלום לחסכונות שלי שעבדתי קשה בשבילהם! אז תודה רבה רועי!!!!!!!

yonVata

New member
אתמול ניסיתי איזה רבע שעה לקרוא לך...

כי מצאתי אלמנט וונד ב50 או 60 מיל... אבל אני רואה שהסתדרת אז... תתחדש

מ י ל ר

New member
בע לא ראיתי אחי, חבל שלא שלחת לי הזמנה לצאט:)

בפוקס הסתדרתי, רק הבעיה שהוא משופר רק ב-3 מגילות ויש לו 0 סלוטים פנויים, אבל בקטנה, זה לא מה שיפריע לי.

נוו אני אמרתי לרועי שראה אותו שוב

שראית אותו בכלל בצהריים ושחיפשת את אסף אבל הבחור לא ענה

Guid

New member
מזל טוב! D:

למרות שכבר אמרתי לך איזה... 50000 מיליון פעם?

yonVata

New member
ריכוז כל הה"י של הסופש

היה כלכך חם לא היה לי כח להגיב
עליתי לרמה 101 בשעה טובה, התחדשתי באוברול חדש של 3% במחיר מציאה! אתמול עשיתי מיולינג של איזה 3-4 שע' בשביל לסדר את כל הדברים שיש לי למכור ואת האבנים וכו'... מצאתי מלאאאאא דברים! עשיתי סיבוב בFM והתבאסתי לגלות שהמחירים של כלללל המגילות ברצפה עכשיו בגלל הפוטנציאל :-\ מה שכן מכרתי היום בלילה את הכאוס שהייתה לי ב40 מיל
ובנימה זו תיקון שרציתי לתת: בניגוד למה שנאמר בפורום בעבר (שיעזור לי אלוהים אנלא זוכר כבר מי אמר אתזה) כשיש לבגד % אז האחוז מהסטאט הוא מכלל הסטאט, ולא רק מהבסיס שלו.

למעלה