ה"י ליון ראשון

לבנדר א

New member
ה"י ליון ראשון

רמה 19 בגאנסלינגרית במרדיה. משלימה משימות של נובים בכיף ובנחת.

PYPQ SUX

אומייגאד זה כ"כ קשה
אתמול ניסיתי רק בשביל לנסות את גרסת הPARTY עם טל. הרגנו כל מומיה/כלב/וואטאבר, אבל אנחנו עדיין לא יכולים לעבור את STAGE 1.
אין בזה שום היגיון. בכ"מ, אני אישית, לבד, לא מצליחה לעבור את הסטייג' עם ה2 יטים קטנים אף פעם.
נראה לי אני מוותרת על הפיקיו הזה.

deisy

New member
החכמה היא בשלבים הראשונים

לא לצבור מיסים.. לעמוד בעיקר באחת הפינות היטי לא ממש מגיע ואת - יש לך טלפורט! תשתמשי בו! שלב השני יטים יותר קשה, לכן צריך מלאאאא טלפורט.. בכל מקרה, פקיו מאפן, הסיכוי שיצא משהוא טוב מלבד קפסולות כחולות /לבנות/או שיקוי שטותי אחר הוא די קטן
התיאשתי ממנו די מהר אחרי שהיוז שלי התלמא בשיקויים אידיוטיים! ולוטן, אני מקווה שהמחשב שלי יחזור לתיקנו היום/מחר ואוכל לפתוח מחדש את החנות.. סורי על התקלה, המטען נדפק לכן לא פתחתי חנות

ו בדיוק האסטרטגיה הרגילה שלי גלית. ../images/Emo6.gif

אני תמיד עומדת בצד בשלבים של היטי, ואני לא נוגעת בו, עד שהוא נדבק אליי [בלי שאני עושה לו MISS] סתם ככה ואני חייבת להרוג מפלצות ואין לי ברירה אלא להכות. -_- אבל לא נורא, אני גם די מתייאשת מהפיקיו הזה, משעמם אותי ומלחיץ ומעצבן.
ואין בעיה, המון תודה שהסכמת לנסות למכור את הדברים
אני מקווה שעד סוף השבוע-שבוע הבא תהיה לי חנות משלי ואני אמכור בעצמי. :)

ווינגז

New member
הללויה

ועל זה יאמר - טוב שיש לי דברים לעשות ואין לי כח, בחיים לא הייתי עולה רמה אם לא הייתה לי מוטיבציה להתחמק מהם

מזלטוב../images/Emo23.gif+שאלה

רק אותי מטריד שאני ברמה 72 ויש לי 1067 HP? או שזה בסדר? כי לך אני רואה שיש 1200+. זה בגלל HP שיש לך בבגדים/סקילים/העבודה שלך, או מה?
ואמרתי לך כבר שאני מתה על השיער שלך?

ווינגז

New member
נראה לי שזה נורמאלי...

זה ממש מעט, אבל אישית זה פחות מפריע לי כי אני מתאמנת בעיקר במקומות שדורשים Heal, ופשוט לא מתקרבת למקומות עם מפלצות חזקות מידי (לפחות לא בלי MG או ליווי של מישהו חזק יותר
). זה בגלל HP בנשק. בנשק הזה יש +100 ומשהו HP אאל"ט. תודה

Guid

New member
מזל``ט יעל! D:

משום מה רק עכשיו שמתי לב לזה... /tapuzforum/images/Emo3.gif

deisy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי כמה הצחיקה אותי השיחה הזו!! הזויים משו אנשים אה?

המון פונים אליי ב"are you starlightzzz??"

א.איך אני Starligthzzz אם אני לא קרובה אפילו לרמה 200. ב.איך אני Starlightzzz אם אני בכלל לא בישופית. :mad: לאנשים אין היגיון

Guid

New member
../images/Emo6.gif

חייבים לתת קרדיט לבחור, הוא לפחות ניסה את מזלו... XDD מי יודע, אולי הוא חשב שיש איזה סקיל שמוריד רמות או משהו בסגנון... P:

זה -בדיוק- מה שהוא אמר לי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא אמר לי משהו בסגנון "חשבתי שלרמות 200 יש סקיל שמאפשר לבחור רמה"

למעלה