ה"י יומי! 30.1.11

ה"י יומי! 30.1.11

שבוע חדש בפתח, סוער למדי
איך אתם התקדמתם??

רמה 64 עם הסיגנוסית ובגד חמוד חדש../images/Emo99.gif

קצת PPQ ואני כבר רמה 64
תודות למעטפות קיבלתי אוברול NX חמודד ביותר
שבוע טוב לכולם

yonVata

New member
רכש חדש

יאי!!! מוסיף לי בערך 450-500 לטווח המכות ^^ ואני עדין מחכה לSP RESET דחוף!

מ י ל ר

New member
איך את מסבירה את זה שאני לא מתנתק?

יש לי ווינדוס 7 32 ביט אני מתנתק בזאקום, וגם לא בפאפ, וגם לא בקווסט של ה-MON, עשיתי אותו פעם אחת אבל לא התנקתי. יש מצב שנפלתי על איזה גירסה טובה של ווינדוס או משהו כזה..

צ ל י ל 8

New member
זה לא קשור לWIN7

לדעתי יש איזה גליץ' שם. כשאני הלכתי לקבל את שלי, ברגע שמישהו לפני אסף את השרשרת, התנתקתי, ולא רק אני, אלא עוד כמה ולי יש בבית ויסטה. לכן כאשר נכנסנו בפעם השניה, נתנו לי לאסוף ראשונה, ומיד אחרי שאספתי, התנתקתי שוב
מה שאומר ש..... אני לא אוכל ללכת לראנים שם, אלא אם אף אחד לא אוסף שרשרת

../images/Emo45.gif גם לי ככה זה היה../images/Emo127.gif

שניים לפני הצליחו לאסוף ואני אכלתי אותה

Hasselblad

New member
לא נורא בת-אל אמרתי לך שניקח אותך שוב

אני עושה את הפיקיו הזה כמעט כל יום פעמיים ביום. היום כנראה שלא אהיה אבל באמת שאין לך מה לדאוג - פעם הבאה שתבואי תרימי ראשונה.

Hasselblad

New member
תראי אני לא ממש יודעת אם זה גליצ' או לא

מישהו בפיקיו אמר שאנשים על וינדוס 7 וויסטה נוטים להתנתק שם יותר. אני עושה את הפיקיו כל יום פעמיים ביום וחוץ מעידן שמתעקש להתנתק איך שמגיעים לבוסים לא ראיתי מישהו סובל מהבעיה הזאת. אצל בת-אל זה נראה לי היה במקרה... כי היא לא התנתקה איך שנכנסו לבוסים וגם לא כשהרימו את השרשת הראשונה... רק בשנייה... כמובן שאני לא באמת יודעת אני סתם משערת. - ולגבי המשפט האחרון שלך - חוץ מהחברים שבאים להרים אצלנו יש הרבה ראנים בלי שאף אחד ירים... בעיקר הולכים בשביל הכיף והבונוס (בגלל זה אני מביאה חברים שירימו חינם)

Guid

New member
תתחדש יון!

אני שוקל להתקין ווינדוס XP על המחשב רק בשביל המייפל... נמאס לי לקבל DC כל פעם שיש משהו שווה. כבר פעמיים שזה קורה לי.

למעלה