ה"י יום שלישי 29.12~

deisy

New member
../images/Emo6.gif

חשבתי שהשורה הבאה תהיה no

yonVata

New member
ועל כן אמרו רבננו...

עד מתי?!.... ואני עונה... עוד 7 חודש בפול ראבק!!! בשביל לעודד את עצמי אני מתחיל לספור דברים שאני עושה בפעם האחרונה.. מניח.. זה האימון האחרון שלי!...

חבל"ז

והטרטרת חוגרת לה... אתמול לטייל בתל השומר ראשון יש לי ללכת לבסיס אחר... הוציאו לי את הנשמה כבר.

Hasselblad

New member
יוווווווו אנה

איזה כיף לראות אותך פה!!!!!!! התגעגעתי מלאאאאאאאאאאאאאאאא

deisy

New member
../images/Emo23.gif יקירה! שמחה לראות אותך פה!

התגעגעתי המון! מקווה שעובר עליך שירות מהנה לפחות
את מקסימה!

GינGית

New member
אני התגרשתי, נכון זה היה קצר אבל הבנתי

את הרעיון לפחות פעם בחיים אני אוכל להגיד שהייתי נשואה אפילו שזה רק במייפל וגם לא להרבה זמן

GינGית

New member
אני מחפשת משהו ברמה שלי שאפשר לשחק

ביחד, אני לא אוהבת לשחק לבד. והוא כל הזמן פותח שחקנים חדשים אין לי סבלנות לזה, לעזור לו להרוג פטריות וכאלה. לא מתאים

deisy

New member
שיהיה בהצלחה מיקי!

גם במשחק צריך בן זוג מוצלח, אין ספק

אבל כשמתחתנים זה לא אומר שצריך להיות כל הזמן

יחד. אחרת זה יכול להפוך להיות סיוט. בזמנו הצעתי לך לבוא איתי לגוביז וויתרת בשבילו.... וחבל שויתרת על הטבעת. יכולת פשוט להתחמק קצת מלהצמד אליו. עוד מעט יגמרו החופשים בחו"ל ונוכל למצוא קצת BIG FOOT. אני כבר 49 % מקווה לעלות דרגה בשבוע הקרוב.

GינGית

New member
אני ממש לא הייתי איתו כל הזמן, מאז החתונה לא

שחקנו יחד והוא נכנס במיוחד כדי שנשחק ביחד ולא רציתי לאכזב אותו לכן ויתרתי (מה שהיה לי קשה מאוד לעשות) מאוד קשה לי לשחק לבד במיוחד שאין לי קווסטים או שהם מאוד קשים לעשות אותם לבד. לעמוד סתם לבד ולהרוג משגע אותי ומרדים אותי ואז אני מתה

אני אוהבת להרוג. ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

יש מקום שאני מאד אוהבת אבל את עוד לא יכולה להגיע לשם. ואני נמצאת שם כשאין לי BIG FOOT להרוג. זה ב TOT. אולי יום ששי בבוקר/ צהרים נלך להרוג יחד ביג פוט. סקניה מפוצצת עכשיו בגלל החופשות בחו"ל. שונאת את התקופות האלה. כל השחקנים האגרסיביים יוצאים מהחורים. תכף ירגע קצת.

למעלה