ה"י יום שבת

אני ../images/Emo13.gif

זה בסין הישן שלי שהיום גיליתי שלא לקחו לי ממנו טוביס ומלא דברים טובים! (רמה 37...) גיליתי היום משהוא בסדר ומשהוא ממש ממש מדהים והכל רק בעצמי ובלי עזרה מאף אחד הדבר הפחות טוב: גיליתי מאיפה משיגים מסכות גז ועשיתי סולו על אסתרות' 3 פעמים (שזה המקסימום) לא באמת עשיתי סולו אבל כל מי שהולך לשם הוא איזה רמה 30 ואף אחד לא הורג והדבר המדהים: גיליתי איך להגיע לקומה העליונה במקום הזה אחרי גון באריקייד עם כל הפייר טוסק!!! כל מי שיודע בכיף מי שלא הנה רמז: לא צריך ליפול צריך לקפוץ ומה שנראה כמו מה שכרונוס מפילים יביאו אתכם למקום הנכון אזהרת ספוילר כל מישרוצה לגלות בעצמו שלא יקרא את הכתוב!!!! הנה איך למי שעצלן: מגיעים למפה הנ"ל ובצד ימין יש הרבה כאלו משגרים הולכים להכי עליון מצד ימין ולוחצים 3 או 4 פעמים למעלה (אני לא זוכר בדיוק) אבל זה אמור להביא אתכם לחלק השמאלי שבמפה ומשמאלכם אין כלום יש שם מאין גלגלי שיניים כאלו תנסו לקפוץ אליהם (עדיף בלי האסט דווקה כדי לא לפספס) ותגיעו לקומה העליונה@!!!!@!!!!@!!!!

חזרתי לשחק, סוף סוף.

אתמול חזרתי באופן רשמי, הייתי חוזר קצת יותר מוקדם אך מייפל נתקע לי ברמה כזאת שנאלצתי לפרמט את המחשב כדי שיעלה. ( לא רק בגלל מייפל פירמטי ) אחת הסיבות שבגללה לקחתי הפסקה ממייפל, כי בדיוק התחיל כל הסיפור עם הדמויות החדשות של ארינה ( לא טעיתי בניסוח, נכון?
), והתלבטתי האם לפתוח דמות חדשה ולנסות לראות מה זה האירנה הזה, או להמשיך אם הלוחם שכה השקעתי להביא אותו לעבודה שניה. בסוף הסקרנות הכריעה, ופתחתי דמות ארינה חדשה. אני כעת בלבל 15, ויש לי שאלה למי שפתח דמות כזאת: מאיפה אני קונה בגדים לדמות? נשק ראיתי שאפשר עד לבל 20 לקנות מהעיר הקרח הזה שממנו מתחילים. אבל, מאיפה אני משיג שריון? כי כרגע ההתקפה שלי אומנם חזקה מאד, אך ההגנה על הפנים.
תודה מראש לעוזרים !

אם אתה בוינדיה ...

דבר איתי שם hokhak4god אני לא ישאר שם הרבה זמן כנראה אבל בכל זאת...

בכיף...../images/Emo13.gif

הדמות שלי היא: FredYakov52 ( אני כמעט בטוח שזה עם אותיות גדוות בהתחלה בשמות "פרד" ו"יעקב", אם זה לא עובד סימן שזה עם אותיות קטנות
)

למעלה