ה"י יום שבת 8.11

לבנדר א

New member
ה"י יום שבת 8.11

הייתה חתונה משגעת! קודם כל, אני מתנצלת על האיחור... אבל זה היה רק איחור, וזו אשמתו הבלעדית של השעון המעורר! הוא איחר באיזה שעה! הייתם צריכים לראות את זה. מכירים את הקטע בסרטים אמריקאיים, שמישהו מתעורר ומסתכל על השעון ואז מתחיל לצרוח ולרוץ לכל הכיוונים? אז ככה זה היה. תודה לכל מי שבא, מאוד נהניתי. היה פשוט נפלא. כל הזמן חייכתי ואמרתי כל כך הרבה תודה שאני מתפלאת שהדמות שלי לא אמרה לי "אחותך תודה! תני להגיד משהו אחר! אני רוצה לקלל קצת!" אז אני מאוד מרוצה. ונראה לי שהצלחנו בגדול. אני מקווה שאחרי זה, זוגות יוצאי דופן אחרים ירגישו חופשי להתחתן. אוהבת את כולכםםםםםם!!! ותודה על הכול!!!

Guid

New member
90%, עדיין רמה 45...

ועשיתי את המיליון הראשון שלי!!! ^_________^ מסתבר שמכירה של גפהארטים היא משתלמת! אתם בטח צוחקים, כי תכלס זה קצת, אבל אני מרגיש עכשיו מה זה עשיר! XDDD

D amaged R oses

New member
גם לי יש תמונות! ../images/Emo13.gif

ואתמול התקדמתי קצת בקלריקית וממש כלום בסאקורה אבל החתונה החזירה אותי להנסיס אז אני אתאמן עד שאיציק יגיד לי שמתאים לו ואני אחזור לEL NATH.
והתמונות!!!
קים ואיתמר מזל טוב!

deisy

New member
היה מדליק ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

קים, את יפה בלי הפטריה
ואיתמר, אתה הכי מקסים בעולם!
שמחה שנהנתם!

איזה באסה.. התאמנתי בווינדיה ../images/Emo4.gif

כי עידן אמר שאין חתונה F6 מזל טוב
אני עדיין רמה 135 עם הבישופית אבל עם 85% (תוך שעה וחצי היום אני עולה רמה) ורמה 75 עם ההרמיטית. אתמול עשיתי ליץ' בסקליס 3 שעות והיה מה זה מגניב כי הקונה כל זמן אמר כמה אני הורגת מהר. תוך 3 שעות הוא עלה 120%...

Guid

New member
כן, תמיד נחמד להאשים אחרים~ /tapuzforum/images/emo3.gif

נושיfay

New member
|ייןן|../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifווי זמיר..<<"

מרוץ נגד הזמן. 5 נובים ב48 שעות... התחלתי לעלות רמות את הראשונה, הצתרפתי לפארטי[וכבר היה ערב] ואנחנו ממשיכים וממשיכים וממשיכים........ ואני לא שמה לב לשעון. עליתי ל20- יאלה דמות הבאה... פתאום קלטתי את קים מחוברת על שלה, אז הוספנו אותה לפארטי... הליד\ר הביא את הראשית שלו- הרמיט LVL 76 ויאלה ממשיכים להתאמן. באיזשהו שלב שאלתי את קים מה השעה. "4:15" WTF?!?!!? הלכתי לישון ב5 עם נובית וחצי ברמה 20..XD הבנתי למה קים איחרה לחתונה- היא ישנה ביום וערה בלילה- לא פלא=0 קים
בכל מקרה פרשתי ב5. העליתי היום את הנובית שלא עלתה אתמול- 3 נובים TO GO. 1 ברמה 11 ו2 ברמה 0=\ בלע, מישהו רוצה להתנדב ולעזור לי לעלות את ה2 האחרונות?@.@" אעה ועם הפייטרית התאמנתי אתמול בבית הרדוף על נייטמרז. 120 EXP על כל סוס וספאון מהיר ויעיל כסף לארע ובלי דרופים מיותרים יותר מדי..X: ואני הורגת כל אחד ב2 מכות..D: אז אני אעלה שם ל53 ווי..:) אבל היא ננטשת עד מחר,בלע..=[[או עד שכל הנוביות עולות ל20><!]

Guid

New member
זה כזה מדכא, הקטע עם הנובים... >__>

אני ממש רוצה עוד מייפל פוינטס, אבל זה מדכא אותי! אפילו שלוקח לי רק 4 שעות (יבורך מי שהמציא את הסמאגל), זה עדיין ממש מדכא. העלתי נוב אחד, וזהו. זה יספיק... XD באמת כל הכבוד לכן על הרצינות בקטע הזה~ D:

גם לי אין סבלנות לזה

העליתי בכל הזמן הזה בסך הכל 2 נובים. ממש אין לי סבלנות למירוץ הזה

למעלה