מה האיוונטים החדשים לקוסמים? שווה לי לעשות אותם עם האיוון שלי?
מ מ י ל ר New member 17/6/12 #29 ברור! אפשר לקבל: מגילות לכפפות של מג'יק אטטק 60% (+1 אינט +1 מג'יק אטטק) ואפשר לקבל גבינה (שיקוי שפועל ל-3 דקות, שמביא 220 מג'יק אטטק) וגם קלין סלוט 10% בלי סיכוי לפוצץ את החפץ, שזה מעולה D:
ברור! אפשר לקבל: מגילות לכפפות של מג'יק אטטק 60% (+1 אינט +1 מג'יק אטטק) ואפשר לקבל גבינה (שיקוי שפועל ל-3 דקות, שמביא 220 מג'יק אטטק) וגם קלין סלוט 10% בלי סיכוי לפוצץ את החפץ, שזה מעולה D:
מ מ י ל ר New member 17/6/12 #33 לול לאף אחד לא אכפת מהג'ט, אני לא ומע על זה בכלל דיבורים כולם מחכים לפנטום מה זה הג'ט בכלל? אפשר סרטונים מיוטיוב?
לול לאף אחד לא אכפת מהג'ט, אני לא ומע על זה בכלל דיבורים כולם מחכים לפנטום מה זה הג'ט בכלל? אפשר סרטונים מיוטיוב?
D Don Nirtin New member 17/6/12 #34 אין סרטונים ביוטיוב כי זה מקצוע בלעדי רק לGMS. ורק אנחנו מקבלים את זה. בעיקרון זה פיראט.
מ מ י ל ר New member 17/6/12 #35 אה.. אז זה לא מעניין P: גם ככה נמאס שיוצא יותר מידי דמויות חדשות בזמן קצר.
פ פעם 3 סוכריה New member 16/6/12 #17 אורן הבישופ מסקניה תוסיף את הדימון סלייר שלי ל BL. במקרה הייתי על ההרואית שלי ובדלת של האמפרס כשיצרת קשר. אשמח לענות לך, אני על הדימון סלייר.
אורן הבישופ מסקניה תוסיף את הדימון סלייר שלי ל BL. במקרה הייתי על ההרואית שלי ובדלת של האמפרס כשיצרת קשר. אשמח לענות לך, אני על הדימון סלייר.
פ פעם 3 סוכריה New member 16/6/12 #21 כובע יש בקאש אייטמס כובע שנראה תמים למראה..... קניתי אחד ב 40 מיל כדי לנסות..... ככה זה נראה זה נראה לכם כמו בתמונה ?
כובע יש בקאש אייטמס כובע שנראה תמים למראה..... קניתי אחד ב 40 מיל כדי לנסות..... ככה זה נראה זה נראה לכם כמו בתמונה ?
T Touched By Angels New member 16/6/12 #26 זה כובע שיש בEMS או יש דומה לו בEMS ראיתי את הכובע כולל האוברול והכל, זה נראה ממש מגניב אבל זה למי שרוצה קונספט לדמות שלו.
זה כובע שיש בEMS או יש דומה לו בEMS ראיתי את הכובע כולל האוברול והכל, זה נראה ממש מגניב אבל זה למי שרוצה קונספט לדמות שלו.