ה"י - יום רביעי, 6/6/12

שיפור זמנים

הדימונית שלי נכנסה למפה רק ב 57 דקות.... כי המרגלת שלי נכנסת, מתנתקת, אז אני מתחברת עם הדימונית ומגיעה מאיפה שהיא נמצאת.

הקשתית תמיד מתה אחרונה כי לפעמים היא עושה "MISS" .

btekx

New member
איפה אני מוצא מפלצת שקשור לקווסט- מסכת אדום?

spongbob

New member
בחופש קצת מכל המבחנים!

אז כמו שליאת (
) אמרה, היא לקחה את אחי ואותי לCWPQ, יצא לי נקלס עם 6 לאינט, 5 לכל השאר, 10 אטק וכל השאר פחות או יותר רגיל.
היה ממש כיף, הם היו כאלה פרויים, תקתקו הכל כל אחד ידע מה הוא צריך לעשות, זה היה כמו מבצע כזה של הצבא חחחח
הדמג' שלי ממש השתפר! תודה ליאת!

לפני הפיקיו ליאת סיקרלה לי את האובראול שלי ועכשיו יש עליו 10 DEX, אני שוקל להשם פוטנציאל, מה אומרים?

פיתחתי עם הקוסם שלי את מקצוע הסמית'ינג, הוא כבר רמה 5, קל ממש לעלות רמות יחסית לאלכימאות!

האימפ שלי קרוב לסיום, אני חייב שעון מעורר צד שמאל אם למישהו יש, ואז אני אתחיל לגדל אותם בזוגות...

אני כרגע רמה 119 עם 15% ודי תקוע, אין לי כוח להתאמן חחחח
למישהו יש המלצה איפה להעביר את הרמה המעיקה הזאת?

ליאת המליצה לי לסיים את הסט בספר הקלפים של מו-לונג אבל חסר לי עוד אחד Mu Gong Metris, מאיפה אני משיג את הקלף שלו? ומה זה בכלל הבוס הזה?

killer97

New member
זה הבוס האחרון בdojo

אתה יכול ללכת רק לבד(
) ואחרי שאתה הורג את הבוס האחרון(יש 40) אתה מקבל קלף

spongbob

New member
ואי היה ממש כיף!

אני ואיזה אחד פירקנו את המכשפה חחחחח

spongbob

New member
בחופש קצת מכל המבחנים!

אז כמו שליאת (
) אמרה, היא לקחה את אחי ואותי לCWPQ, יצא לי נקלס עם 6 לאינט, 5 לכל השאר, 10 אטק וכל השאר פחות או יותר רגיל.היה ממש כיף, הם היו כאלה פרויים, תקתקו הכל כל אחד ידע מה הוא צריך לעשות, זה היה כמו מבצע כזה של הצבא חחחחהדמג' שלי ממש השתפר! תודה ליאת!לפני הפיקיו ליאת סיקרלה לי את האובראול שלי ועכשיו יש עליו 10 DEX, אני שוקל להשם פוטנציאל, מה אומרים?פיתחתי עם הקוסם שלי את מקצוע הסמית'ינג, הוא כבר רמה 5, קל ממש לעלות רמות יחסית לאלכימאות!האימפ שלי קרוב לסיום, אני חייב שעון מעורר צד שמאל אם למישהו יש, ואז אני אתחיל לגדל אותם בזוגות...אני כרגע רמה 119 עם 15% ודי תקוע, אין לי כוח להתאמן חחחחלמישהו יש המלצה איפה להעביר את הרמה המעיקה הזאת?
ליאת המליצה לי לסיים את הסט בספר הקלפים של מו-לונג אבל חסר לי עוד אחד Mu Gong Metris, מאיפה אני משיג את הקלף שלו? ומה זה בכלל הבוס הזה?

orenhen18

New member
כדי לעלות את הרמה הכי חכם ללכת לLHC

ואז כשאתה 120 תשתמש בסקיל לחזור לעיר שלך

spongbob

New member
אצל מרצדסים

אין צורך לחזור לעיר, איך שעולם רמה ל120 אתה הופך לעבודה רביעית

orenhen18

New member
באמת? אני כבר לא זוכר..

אז זה עוד יותר טוב, תשאר שם ותמשיך לעלות כמה וכמה רמות

miss_t

New member
קצת שמח קצת עצוב

יש לי DECENT SKILL של CO
אבל
איבדתי איכשהו את הHASTE שהיה לי מלוטן
אוף

spongbob

New member
120 סוף סוף!!!

ליאת המגניבה הציע הללכת לזאקום, אז הלכנו

פירקנו את זאקום ועליתי לאחוז 80%!!!
א"כ נכנסנו עוד פעם, ביד האחרונה שלו עליתי לרמה 120, היה לאג ענק שבישר על עוצמתי הנהדרת ופוף ליאת התנתקה חחחחח

אז זהו בשעה טובה אני עבודה רביעית!!!!
קלולולולולו

spongbob

New member
120 סוף סוף!!!

ליאת המגניבה הציע הללכת לזאקום, אז הלכנו
פירקנו את זאקום ועליתי לאחוז 80%!!!א"כ נכנסנו עוד פעם, ביד האחרונה שלו עליתי לרמה 120, היה לאג ענק שבישר על עוצמתי הנהדרת ופוף ליאת התנתקה חחחחחאז זהו בשעה טובה אני עבודה רביעית!!!!קלולולולולו

למעלה