ה"י יום רביעי 4.11.09

ה"י יום רביעי 4.11.09../images/Emo140.gif

עליתי לרמה 31
בדרכי לקרנינג לCPQ אני פוגשת לא רק צפרדע בפעם המיליון אלא גם חתול
|קדיימה| אגב, אם מישהו בברה ברמות 30-50 עושה CPQ שיודיע לי ונעשה ביחד

Macbook

New member
רמה 97! ../images/Emo27.gif

ו40%. אז ככה. שעה 15:11, נכנסתי למייפל, וקניתי כרטיס דאבל. התאמנתי והתאמנתי והתאמנתי, היו אנשים מדהימים שעזרו לי בכל רגע ורגע, אם זה כשבאו KSERS או שהייתי צריך ללכת לרגע. בעזרת האנשים האלה, עשיתי את השלוש רמות המפרכות האלה (ובאמת אני אחד שיש לו קוצים בתחת). עוד תודה מיוחדת, היא ל איציק שבזכותו היה לי 4X ב50% האחרונים של רמה 97. עוד התקדמות נפלאה היום, זה חנות וסקרול ששווה 430 מיל וכרגע במכירה. אחרי זה נשדרג כמה חפצים לקראת עבודה רביעית

yonVata

New member
אני רוצה להבין רק דבר אחד...

איך זה שאתה עולה ביום אחד פי 2476 יותר רמות ממני, ואני נוב...? ודיר באלק תגיד שאתה יודע איפה להתאמן כי אני אכה אותך :p

Macbook

New member
אממ. קודם כל

אני ילד ויש לי יותר זמן פנוי (מה שעיצבן אותי אחרי שסיימתי להתאמן זה הקטע שכל היום הלך על מייפל). דבר שני הייתי על דאבל וחמישית מהזמן גם על כפול 4.. אם היית גם על דאבל היית עולה איזה 5-6 רמות. וכן, זה תלוי גם במקום אימון.. רק אל תכה אותי

yonVata

New member
נו טוב...

אני אישית מעדיף לעלות לאט מלגלות שלמים שלמים מתו על מייפל.... וכן.. ברור שזה קשור למקומות אימון.. רק שכמעט אף אחד לא זוכר איפה כדאי לי להתאמן :p ולי אין שמץ..

איזה רמה אתה??

וגם אני מחפשת איפה להיות עם הסיגנוסית שלי... דווקא כיף לשחק איתה אבל מתעצלת לעלות רמות חחח

yonVata

New member
רמה 48 נדמה לי...

בנתיים אני הורג את הזומבי לופין בשביל המשימה...

למעלה