ה"י יום ראשון

ה"י יום ראשון

כבר הספקתי די הרבה כי לא הלכתי לבית ספר (מהסיבות שלי.....) רמה 39 ו- 80% !!!!!!!!! עוד רמה אחת והנזק שלי יהיה בשמיים

הטיZרית

New member
לא שיחקתי כבר מלא זמן..

קיבלתי בצהריים הזמנה לליצ'... השארתי את השחקנית שלי AFK וכשחזרתי הייתי רמה 129 עוד 2 רמות ה SE שלי יהייה ממוקסס.. אולי אז יחזור החשק לשחק

deisy

New member
מה עם ברה?

אחרי SE ממוקסס ירצו אותך מלא לבוסים! מזל טוב על הרמות!

miss_t

New member
מז"א?

תוכלי להסביר את המשפט "קיבלתי הזמנה לליץ'"?!?!!?!

הטיZרית

New member
יש לי 2 חברים טובים במשחק

כל פעם שאני מיואשת או שאין לי זמן לשחק הם שולחים לי SMS לטלפון להכנס להשאיר את השחקנית שלי AFK והם משוט מאמנים לי אותה אחד מוסלמי ממצריים והשני מארה"ב
ובקשר לברה... עדיין מתלבטת איזה שחקן לפתוח...

yonVata

New member
וואו זה היה הרבה יותר קשה משחשבתי!!!

התחלתי את היום ברמה 53 ו40%, התחלתי עם דאבל משפחה, מתתי בגלל שאחותי בלבלה אותי ואיבדתי את הדאבל... התבאסתי קצת, המה-מה?... קיבלתי במתנה דאבל ל4 שע'!!! ההתרגשות הייתה בעיצומה, קניתי שיקויי מנה לשנתיים... ויצאתי לדרך!... הרגתי, והרגתי והרגתי!!! האחוזים עפו!... ותוך כדי הספקתי למות עוד 3 פעמים בגלל לאגים.... את ה4 שע' סיימתי לאחר שעליתי 2 רמות, ונשארו עוד 10% לרמה הבאה.. המשכתי להרוג את היצורים בMP3 בראבק, וכשנשארו לי עוד 0.3% לרמה הבאה מתתי בפעם הרביעים היום בגלל לאג!!! F5 טוב, לא התייאשתי, תפסתי ספוט בטוח והמשיך להרוג בראבק!!!... כן כן כן!... הגעתי לרמה 56!... עוד 14 רמות לעבודה שלישית F3.... אה, כן... מרוב שלקח לי זמן לעלות את האחוזים האחרונים שכחתי לצלם

miss_t

New member
COOL

ומה קיבלת מנקסון מתנה לרמה 55? דרך אגב, כמו שהמלצתי ללוטן- יש הרבה ביקוש לאנשים לAPQ אני מאמינה שיקחו אותך וגם את לוטן. אנשים פשוט נואשים לתפוחים- ובכלל, הבנתי שיש כל הזמן אינפלציה במחיר שלהם, שזה נהדר מבחינתי
רק חבל שלא הצלחתי להשיג תפוח אחד אפילו הסופש. אתמול פשוט התחננו שאני אבוא לAPQ, ואני הרי לא עושה הרבה בPQ הזה, וכמובן שהיו רמות 130+ כולם ואני רמה 84...

yonVata

New member
חחחח

אני עדין נוב, רק על כל 10 רמות מקבל מתנה... אני אבדוק את הנושא הזה
מקווה שלא מות שם

קצת התקדמות בשתי הדמויות....

לא משהו מיוחד.... אבל ללוטן, זה מוקדש לך
פשוט תתנחלי על ערוץ 19 באחת המפות... ממליצה בחום על מפת השעונים השניה... כל שעה עגולה הוא טורח להופיע... ויון, בלי הברזות

Guid

New member
איפה שהשעונים הקטנים הסגולים,

יש להם שתי מפות, אז הוא מופיע במפה התחתונה~

למעלה