ה"י חולה אך מסופק

ReallyWrong

New member
ה"י חולה אך מסופק

הצבתי לי מטרה למחלה הזאת והשגתי אותה! הפסקתי לראות בעיניים כבר חחחח יותר מדיי מייפל ליום אחד אבל הmagic שלי כלכךךךך השתפר, חיכיתי לרמה הזאת רק בשביל האקוויפס:) מ386.. פדםפדםפדםפדם זהו אני בן אדם מאושר. עכשיו לעבור לברה. אני שונאת את הMTS

לבנדר א

New member
וואו, איזו קפיצה בכוח. ../images/Emo2.gif

נראה לי שאת מצוידת טוב יותר מהדמות שלי ברמה 84.
GRATZ!

deisy

New member
פשששש מזל טוב! ../images/Emo140.gif

יללה מחכים לך בברה!

ReallyWrong

New member
תודה לשלושתכן :)

קים, אני מצויידת גם יותר טוב מהפריסטית רמה 90 שלי חח
וגלית, אני רוצה ברההה!! אבל אני לא מסתדרת עם הMTS, יש טווחים ענקיים ומלא דברים ואני לא יודעת מה לשים ואיך ויש לי גם שתי ZHELM שאני יכולה למכור בסקאניה..
גלעד, קוסמים אמורים להעלות גם בלאק אבל אני LUKLESS, אני מעלה הכל לINT ומקבלת מזה יותר להתקפה, אבל אני לא יכולה ללבוש בגדים של קוסמים ואני צריכה להשקיע בסאונה נגיד, שזה מאוד יקר

Hasselblad

New member
יאי נעה

תתחדשי על הדמג ממש מנקר עיינים
ולגבי ה MTS... תראי אם את רוצה לעשות את זה פשוט ולא לסבך את עצמך יותר מידי פשוט תתייחסי לזה כמו מסוס ביחס של 1:10 - 1K NX שווה ל 10מיל. יש לך כרגע קצת NX? מספיק לקנות קארמה בשביל למכור את ה ZHELM? ומסוס? יש לך מספיק? בגדול זה אמור ללכת ככה: את צריכה לקנות מגילות לגלוב אתק 60% בכמות כזאת שאם תמכרי אותם ב MTS זה יספיק לך לכרטיס מעבר עולם, כשיגמר הסרבר צק אני אכול לבדוק לך מה המחיר שלהם ב MTS למרות שזה נגיד משהו שאני מניחה שרוב המחירים דיי דומים... כמו שכבר אמרתי לך אסור לך שיהיה לך יותר מ 1מיל על הדמות אז בכל שאר המסוס (אם נשאר) הייתי קונה דברים שאחרי זה ימכרו מהר בברה כגון תפוחים, מגילות לגלוב אתק בעיקר 60%, כפפות עבודה עם אתק 6/8/10 ואפילו יותר אוברול עם DEX/LUK/INT/STR רצוי את של הגברים כי הם נמכרים יותר מהר ויש עוד מלא. תתחילי בזה שתדאגי למכור את ה ZHELM אחרי זה תדאגי לקנות מספיק מגילות לגלוב אתק 60% שיכסו לך את ההוצאות של הכרטיס מעבר עולם אחרי זה תמירי את כל המסוס שלך לציוד ודברים שאת יכולה למכור אחרי זה בברה. ונראה לי שלא צריכה להיות לך בעיה

ReallyWrong

New member
אני צריכה NX בשביל 2 קארמה..

בברה אני אעביר לעצמי את הזהלם מהפריסטית, כי יש עלייה יותר INT.:) בינתיים אני צריכה לעשות לעצמי רשימה עם כל הדברים שיש לי למכור, אבל אני לא יודעת מה לעשות עם זה כי אין לי מושג במחירים.. אוף אני נוראית!

Hasselblad

New member
תראי אמרתי לך את דעתי

תמכרי במסוס.. כשזה לא מגילות ודברים שהמחיר שלהם ב MTS מאוד ברור לא תמיד קל למכור ובגלל זה אני מציעה שמה שיש לך תמכרי תמורת מסוס ואז תקני מגילות לגלוב אתק 60% ואותם תמכרי ב MTS...

ReallyWrong

New member
כן אני אנסה.. אוף הבי"ס הורס לי את המייפל!

תודה על כל הטיפים!

../images/Emo69.gif

אין לי כוח או זמן למייפל, אני מניחה שאני לא אהיה כ"כ פעילה בזמן הקרוב. ומזלטוב.

Guid

New member
וואו, מגניב!! D:

מזל"ט על הסטטים המגניבים~
ויאללה, מחכים לך בברה~ P:

למעלה