ה-י-ו-מ-ן

טוששש

New member
כנסי...

את לוחצת על הכינוי שלך "ריקי חמי" ואז נפתח לך העולם שלך. יש לך בצד "עדכון העולם שלי" תכנסי לזה ובצד יש לך כל מיני תגיות תכנסי ל"עוד על עצמי" עד למטה ותרשמי חתימה במקום המתאים

לא הצללחתי ../images/Emo10.gif

עשיתי מה שאמרת לי, למה זה לא מראה לי... תסתכלי מתחת להוגעה שלי... אין ת'חתימההה...

אורניניי

עם המצב בבית שלך קשה, ואת לא יכולה בלי האירוגנית כי הוא מפוצץ, אז תעשי את השיקולים שלך מה יותר עדייף, את הריי מתחילה לעבוד ,לא?! יהיה לך מיזה כסף... ואז תקני אולי לא בתחילת שנה אולי באמצע אבל מה זה משנה? העיקר שיהיה לך אותו בסוף

יש לי רעיון מהמם בשבילך

שמעי תקני אירגונית ותראי תמונות מיומן אחר אם בא לך ופשוט תגזרי כל מיני תמונות של הבויז ותדביקי לך באירגונית ככה גם יהיה לך אירגונית וגם את הבויז בפנים חחח

Baruush

New member
../images/Emo41.gif עצה לכל הבנות שמתקשות ../images/Emo41.gif

אני יודעת שבנות מתלבטות אם לקנות את היומן או לא.. בעיקרון, אתן רוצות את היומן, אבל לבצפר? זה לא כזה מתאים. אז תראו.. אני פשוט קונה את היומן הזה. ועוד יומן :] אמא אומרת שאולי אבא לא יסכים אבל לא נורא הוא יסכים.. קיצר, אני מנסה להגיד, שאני יקנה את היומן של הבויז בלי שום קשר, ואולי לפעמים אני אקח את היומן לבצפר כדי לקרוא בו וכאלה.. אוהבתת ברווצ' :]

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifשאלה..בקשר ליומן..

|הגש|חח אני יודעת שהשאלה מפגרת וזה, אבל איך הכריכה ? היא כמו של הבובספוג ואלה?כאילו כריכה דקה כזאת? או כריכה קשה כמו של דיסני וכאלה[פו הדב, סנופי].. כי אני רגילה רק לאלה עם הכריכה הקשה.. חח שאלה אידיוטית, אני יודעת

anais12

New member
חח בדיוק כמוני....

שאלתי גם ת'שאלה הזאת כי העטיפות הדקות והדפים לפעמים הם נקרעים כמו אצל חברות שליח אבל אצלי זה לא יקרע כי אני אשמור על זה חוץ מזה זה לא נקרע בקלות רק עם את זורקת את זה מאאיזה 456 מדרגות חחח והעטיפה היא דקה מממ מה לעשות ככה זה ביומני נוער...

למעלה