ה-י-ו-מ-ן

חחח, בכייפ נשמות

בכייפ נשמות... מקווה שאהבתם... תגיבו לתמונות
המששך יומווושלםםםםםםםם

הספר והדיסק של הגיים בויז

איפה קונים את הספר ואת הדיסק של הגיים בויז אני חייבת שמישהו יענה לי דחוףףף..

מי שאלה על הספפר והדייסק?!?!? ../images/Emo13.gif

אז ככה, את הספפר של הבויז (יומן ליתר דיוק) את יכוללה לקנות באופיס דיפוצ או קרביץ.. (נרא'לי) ואת הדיסק ברשת לחנויות דיסקים... רכוקדס פליי או כל חנות דיסקים אחרת... תיבדקי בקניון שיש לכם בעיר
מקווה שעזרתי

../images/Emo189.gif../images/Emo41.gifבנות אני בהתלבטות../images/Emo41.gif

שמעו... מצב אחד...יומן של הגיים בויז ממש חשוב לי...ואני ממש רוצה אותו הוא מהממםם עם המון מידע ותמונות! ומצד שני אני לא סובלת יומנים כאלה אני יכולה רק עם ארגונית... בהתחלה חשבתי לחסוך ולקנות גם אירגונית וגם ת'יומן של הבויז אבל אתם יודעות מה המצב שלי בבית ואין לי כסף לזה ואני לא יכולה לבקש מההורים... אני לא יודעת מה לעשותת!!! אוףףף:/

טוששש

New member
../images/Emo221.gif תראי..

אני כל שנה קונה יומן לבית ספר גם ארגונית ואני עדיין לא מבינה למה כי בסוף שנה אני מוצאת את זה ריק. זה סתם התלהבות של התחלת שנה חחחח אבל תעשי את החישובים שלך מה יותר חשוב, בכל מקרה היומן של הבויז לא יברח
מקווה שעזרתי

חח זה הרעיון

שאצלי היומן ממש לא ריק אני כותבת ה=כ=ל את כל השמות של הבנות בפורום, את השירים של הגיים כל הופעה כל אירוע כל משהו שקורה לי אני מכורה ליומנים! ואני יודעת שאם אני יקנה את של הגיים אני יתקמצן לכתוב בו, אני ירצה לשמור עליו כדי שבסוף שנה אני יוכל לקחת את התמונות

טוששש

New member
אז אני מציעה לך לקנות עכשיו

את הארגונית שתרשמי בה...בכל זאת ממש משעמם בשיעורים
ושבעזרת השם המצב ישתפר קצת,תקני את היומן :)

לפי דעתי מאמי,

|בדגש| תחששבי טוב לפני שאת קונה... יש לך עוד חודש לחשוב על זה
תעשי מה שאת חושבבת שנכון לעשות... ואולי אפילו תתייעצי עם חברות וההורים שלך
אני בטוחחה שהם יעזרו לך

../images/Emo207.gif כל-כך בלי קשר, אבל דחוף

בבקשה בנות, מישהי יודעת איך משנים שם משתמשש....
תוודה מראש

מהההההההההה? :-O

להירשם מחדדש רק בשביל לשנות שם... לא חשוב כברר... חחחחחחחחחחח.... תוודה, ואיך עושים חתיממה למטהה?

למעלה