איזה מקסימים אתם, תודה רבה מכל ה../images/Emo23.gif
עשיתי היום כמה PQ, עליתי היום 2 רמות, מרמה 41 ל43, נחמד, אני מקווה שאעמוד במשימה המייגעת להגיע לרמה 50 עד סוף השבוע עם ה-PQ. יש לי בעיה שלדעתי, משפיעה לרעה על ההשתתפות שלי בפיקיויים, אני לא תזזיתית, משתדלת להגיע מהר לכל מקום, אבל ממש לא הולך לי, פעמיים הורידו לי פיים היום, אין לי מושג למה, ילדים משועממים אולי, או סתם רעים. אני יכולה באמת לבקש מהלידר לפני שנכנסים לפיקיו לא לעמוד על הקופסאות אלא לשבת בצד? מזל שהיו לי את שיקויי הריפוי שנתת לי בשבת, זה פשוט הציל אותי היום, ניסיתי למצוא איפה קונים אותם בלודי, לא מצאתי. קיבלתי מתנה היום מחבר טוב של הבת שלי את הגלימה הכחולה של איקרוס לרמה 42, מה שחסך ממני לעשות את הקווסט שלו, אולי כן אעשה אותו בשביל ה-EXP. אתמול עשיתי חיפוש בחנויות ב-FM וניסיתי למצוא את הESTHER SHIELD, מצאתי אותו במחיר זול בהתחלה, המשכתי לחפש ומצאתי אותו יקר יותר, עכשיו אני מנסה להפוך את ה-FM כדי למצוא איפה השילד הזה, גם ראיתי את המיסטיק שילד ואני תוהה למה הוא משמש, הבנתי מניר שזה למעשה שילוב בין המגנים. אתמול נלחמתי במו לונג בכל מיני מפלצות עם לוחם ברמה 50, הוא הסתכל על הפגיעה שלי ואמר לי שאמנם המכה שלי חלשה יותר ממנו אבל הנזק שאני עושה למפלצות גדול יותר משלו, לא הבנתי כל כך. עדיין לא קניתי לעצמי כלום, מה מומלץ לרמה שלי בכלל? ושוב, המון המון תודה