ה"י ה16

Elizab3th

New member
עליתי רמה עם הקלריקית אתמול, 41, עזרה בבקשה

אני מאד רוצה לעשות LPQ, אבל אני ממש לא יודעת בתור קלריק לאיזה פורטלים להכנס ולאיזה לא, אני מעדיפה לעשות את ה-PQ הזה עם אנשים שאני מכירה, מי יכול לבוא איתי היום בבקשה?

אני אשמח לעשות איתך PQ../images/Emo13.gif

לא מנתה על הPQ הזה אבל כל עוד עם פארטי מוכר בכיף

Elizab3th

New member
גם אני לא אוהבת את ה-PQ הזה בכלל

אתמול עשיתי אחד, ופשוט ברחתי באמצע, גם התעייפתי וגם הייתי בסביבה של אנשים לא מוכרים, פשוט ברחתי.

Elizab3th

New member
אה אופס ואני כמובן אשמח שנעשה את ה-PQ יחד.

אני אכתוב לך במסן את הניק שלי

sapir aloud555

New member
באיזה עולם את?

ובקשר לפורטלים - בStage 5 יש פורטל לקוסמים, שהוא הגבוהה מכולם. (ראש המפה) וץ ממנו - את יכולה לעשות את השאר בלי לחשוש. (פרט לפורטל של הגנבים שנמצא למטה) בStage 4 - שלושת החדרים העליונים שייכים לקוסמים, שלושת החדרים התחתונים שייכים לשאר.

כמה טיפים....

1- תבקשי לעשות את הפורטל של המייגים (צריך להשתגר פשוט ללמטה.... ) 2-את בטח יודעת איזה פורטלים הם לעבודות האחרות אז תיכנסי לפורטלים האחרים (3 עליונים) 3-תמיד תרפאי כמה שיותר ליד הבוס (או רומבוט או אלישר) כי אלו שצריכים ריפוי כמו דיטים ולוחמים חייבים להמצא ליד הבוס

Elizab3th

New member
אז זהו, שאין לי כמעט בכלל נסיון בפיקיו הזה..

כשאני מגיעה לשלב של אלישר והבוס, האם אני צריכה גם להרוג? או רק לרפא? ואגב, איך לומדים להיות זריזים יותר, אני מקנאה בליאת

אז טיפה יותר מידע:

בשלב הראשון יש שני כרטיסים שרק קוסמים עם השתגרות או מישו שיש לו 115% קפיצה ויותר יכול להגיע בדר"ך אם לא מצליחים להגיע יומרו לך ואת כבר תדעי מה לעשות בשלב השני צריך לשאול מי ניכנס כי יש שם קופסה שמשגרת אותך למפה ניסתרת ועד שתיהי בקיאה בשלבים אני לא ממליץ ללכת לפני שאומרים CLEAR ופשוט מפוצצים קופסאות בשלב השלישי יש פשוט מפלצות להרוג כולם יכולים להרוג את כולם (רק לא אחד את השני :p ) בשלב הרביעי יש 7 פורטלים שהתחתון ביותר והעליון ביותר מזויפים השלושה העליונים הם לקוסמים כי יש להם הרבה הגנת נשק וקצת הגנת קסם צריך לסמן את הפורטל שנכנסת אליו כדי שמישו אחר לא יכנס וכך יגנוב לך EXP בשלב החמישי הפורטל הגבוהה ביותר הוא של קוסמים ואם יש שני קוסמים בפארטי צריך לסמן אותו (עם 10 מסוס או ETC) בפנים את צריכה להשתגר למטה ולזכור לקחת את הכרטיסים שנופלים מהקופסאות שאת מפוצצת יש פורטלים רגילים שבהם פשוט מטפסים על חבל ללמעלה וצריךל לפוצץ קופסאות ולצאת מלמעלה אל תנסי לגעת במפלצות שיש למטה כי הם עושות 8K+ נזק ורק גנב עם העלמות הולך לשם בשלב 6 את צריכה לקפוץ מקופסאות בסדר הנכון ולהגיע למעלה תבקשי מהפארטי את הרצף הנכון בשלב 7 יש בוסים שרק סין או קשת יכול לזמן אבל זה לא מה שמפריע לך אלא מה שכן שהמיני בוסים עושים 200-300 נזק במגע ובקסם ואת צריכה תמיד ללחוץ על ריפוי בשלב 8 זה כמו קרנינג פיקיו צריך למצוא את השילוב הנכון של המספרים אם אתם 5 אז תבקשי את מספר 2 ואם אתם 6 תבקשי להיות בחוץ עד שתביני את העניין (3-4 PQ'S) השלב האחרון הוא אלישר שבו את צריכה תמיד ודגש על תמיד לרפא ותנסי כמה שיותר קרוב לאלישר ליד הדיטים והלוחמים למיניהם כי הם מקבלים הכי הרבה נזק אם אתם עושים בונוס תדעי רק שאפר לקבל שם עגילים גלימות ושיקויים ובמיקרים נדירים גם מגילות אחרי שהדקה נגמרת את יוצאת מהפיקיו עולה למעלה מדפר אם האישה או איש או משזה לא יהיה מקבלת פרס ויוצאת מהפיקיו

miss_t

New member
../images/Emo24.gif עוד טיפים

בעקרון, בתור קלריקית את מאוד שימושית לPQ ולא תהיה לך בעיה להתקבל- מה שגם כולם ירצו לקחת אותך. נקודות חשובות- בשלב הראשון ובשלב שהורגים בלוקטפוסים(שלב 3 אאל"ט) תיהי צמודה לאלו שנלחמים. פשוט תיהי לידם כדי לרפא. אין צורך בMG. בנוסף כמו שנאמר- אם אין מישהו עם מהירות וקפיצה גבוהים- אז יש נקודה בשלב הראשון בו יש לעשות שימוש בטלפורט. ההתנסות של שימוש בטלפורט היא כזו- תעמדי במקום ורק תעשי טלפורט עם הכיוון. בלי לעשות את זה תוך כדי הליכה. אם את מסתבכת תנסי לעשות את זה תוך כדי הליכה קצרה. =>אני מקווה ששמת את הטלפורט על המקלדת מה שיכול להקל בהרבה על השיגור לכיוון ימין או שמאל. בשלב עם הפורטלים(שלב 5)- תזהרי לא לרדת למטה- מה שכמעט עשית, רק גנבים יכולים להכנס לשם ויש שם פורטל כמו למעלה. הפורטל הגבוה ביותר הוא לקוסמים - עשית אותו וראית שיש שם רק להשתמש בTELE. הרבה קוסמים רבים עליו. בכל מקרה תמיד כשהיו יותר מקוסם אחד הייתי מוותרת או פשוט אומרת בשלב 4 שאני רוצה לעשות את פורטל הקוסמים (העליון ביותר). הוא פשוט יותר קל- האחרים זה לעלות על חבל ולקפוץ רחוק מה שלוקח זמן אם אין לך נשק שמעלה לך מהירות או HASTE. בשלב עם הקוד- הסתדרת איתו, אחרי זה מזמנים רומבטים וכאן כדאי לשים MG להיות מוכנה כל הזמן להוסיף לך שיקויי MP ולרפא לרפא לרפא. בלי להספיק. זה קצת קשה כשאת צריכה לשים לב שלא נגמר לך הMP, אבל החיים שלך חשובים יותר משל אחרים, אל תמותי, צריכים אותך בהמשך. שלב 8 הוא מעצבן ביותר וצריך למצוא בו קומבינציה של מספרים, לפעמים הוא אורך מלא זמן!! קומבינציה של 9-8-7-6-5 הוא הכי עצוב
שלב הבוס
הצטיידי במעוד מעוד בשיקויי ALL CURE (אוכל לתת לך יש לי המון) לפחות 20 או יותר אם את מתכוונת לעשות הרבה PQS. שימי לך MG, שימי לב שאת לא מקוללת. אם כן- השתמשי בשיקוי. זה חשוב כי אם את מקוללת בסגירת סקילים את לא יכולה לרפא (יש מעלייך מנעול). לרפא לרפא לרפא ולשים לב שלא נגמר לך הMP. תשתמשי בגלידות/מים טהורים- הכי מתאים במקרים של בוס. המלצה קטנה- בעקרון כל מי שפוגע בבוס ומוריד לו לפחות נקודה מקבל EXP ממנו- ממליצה לך לעשות עליו שריטות MAGIC CLAW רק פעם אחת כדי להשתתף בנקודות הEXP. זהו בעקרון. מקווה שקנית לך מגן יפה וחדש ושהסטטים שלו טובים (שימי לב זה 1 INT , ובהגנה 15/20) המחירים נעים בין 600K-1MIL. בהצלחה ליאת

Elizab3th

New member
איזה מקסימים אתם, תודה רבה מכל ה../images/Emo23.gif

עשיתי היום כמה PQ, עליתי היום 2 רמות, מרמה 41 ל43, נחמד, אני מקווה שאעמוד במשימה המייגעת להגיע לרמה 50 עד סוף השבוע עם ה-PQ. יש לי בעיה שלדעתי, משפיעה לרעה על ההשתתפות שלי בפיקיויים, אני לא תזזיתית, משתדלת להגיע מהר לכל מקום, אבל ממש לא הולך לי, פעמיים הורידו לי פיים היום, אין לי מושג למה, ילדים משועממים אולי, או סתם רעים. אני יכולה באמת לבקש מהלידר לפני שנכנסים לפיקיו לא לעמוד על הקופסאות אלא לשבת בצד? מזל שהיו לי את שיקויי הריפוי שנתת לי בשבת, זה פשוט הציל אותי היום, ניסיתי למצוא איפה קונים אותם בלודי, לא מצאתי. קיבלתי מתנה היום מחבר טוב של הבת שלי את הגלימה הכחולה של איקרוס לרמה 42, מה שחסך ממני לעשות את הקווסט שלו, אולי כן אעשה אותו בשביל ה-EXP. אתמול עשיתי חיפוש בחנויות ב-FM וניסיתי למצוא את הESTHER SHIELD, מצאתי אותו במחיר זול בהתחלה, המשכתי לחפש ומצאתי אותו יקר יותר, עכשיו אני מנסה להפוך את ה-FM כדי למצוא איפה השילד הזה, גם ראיתי את המיסטיק שילד ואני תוהה למה הוא משמש, הבנתי מניר שזה למעשה שילוב בין המגנים. אתמול נלחמתי במו לונג בכל מיני מפלצות עם לוחם ברמה 50, הוא הסתכל על הפגיעה שלי ואמר לי שאמנם המכה שלי חלשה יותר ממנו אבל הנזק שאני עושה למפלצות גדול יותר משלו, לא הבנתי כל כך. עדיין לא קניתי לעצמי כלום, מה מומלץ לרמה שלי בכלל? ושוב, המון המון תודה

miss_t

New member
תתעלמי מאלו שמורידים פיים

כנראה שהם סובלים מחוסר סבלנות. בכל מקרה, כל הכבוד על העליית רמות אני מקווה מאוד שפינית לך המון מקום ב EQUIP ETC ובמקום של השיקויים את הולכת לקבל מגילות שוות ביותר- תפני להם מקום! לודי PQ הוא המקום הטוב ביותר להרוויח כסף ע"י מכירת מגילות. בשלב 8 זה די בעייתי כי כולם רוצים לזוז כמה שיותר פחות (אם שמת לב אפילו מתחתים ריבים על מקום 1 ו-2... בכל מקרה- את יכולה להגיד שקשה לך בשלב הזה ואת לא יודעת איפה לעמוד. אם יהיו סבלנים יגידו לך איפה. אם לא אז תבקשי לעמוד בצד. זה לא כזה נורא...(שוב תלוי באנשים שאיתם את עושה את הפארטי). ממליצה לך להוסיף לבאדי שלך אנשים שעזרו לך והבינו אותך כשהתקשת בשלבי הPQ. הכי נעים וכיף לעשות איתם PQS. לגבי השילד- הבדלי המחירים נבעו (אני משערת) מהסטאטים השונים. 1 INT ובהגנה 15/20. מיסטיק שילד היא פשוט עם פחות הגנה. אל תקני אותה. אי אפשר לקנות את שיקויים ALL CURE בחנות- אבל יש איש שמוכר אותם אם את עושה משימה שלו (לפי דעתי זה משימה לרמה 45 בEL NATH). ת'אמת שגם אני לא מבינה את המשפט שהלוחם הזה אמר לך.

אני אביא לך אחד באיזה סכום שתרצי

רק תגידי מחיר ואתן לך :) יש לי אחד ממוצע בלי שום שימוש 3;

יש תחליף לאול קיור...

הוא זול יותר הוא תופס יותר מקום אבל מצד שני את לא חייבת להשתמש בו תמיד ואני מדבר על הדרקנב והולי וואטר שאותם ניתן לקנות קצת עמוק בתוך מגדל השע ון פשוט לרדת למטה עד שמגיעים למישהי שאם אני לא טועה לולי שהיא מוכרת אותם ההולי זה לנעילת סקילים (חשוב ביותר כך שאת חייבת לפחות 100 לטווח הארוך) והנוזל הכחול הוא לדיוק למרות שהוא לא ממש שימושי אצלך כי את מרפא אבל אם מישו יצתרך בלהט הקרב או שברמה גבוהה יותר נגיד תעשי לו 300-300 ותוכלי גם קצת להילחם בו

miss_t

New member
אני דווקא נגד, אול קיור הכי טוב

אפשר לקנות אותו בEL NATH אחרי שעושים את המשימה של איש הקרח הזה שמבקש קרחונים(הזקן..) הוא מוכר ב400 מסוס. עדיף מאשר לקנות ולתפוס שני מקומות בETC

אבל ככה אתה חוסך את הסיבוך כי זה רק ...

6 מפות למטה במגדל השעון.... ולאל נאט יסעו כל פעם שנגמר? חוצמזה שכשאתה מקולל רק בקללה אחת זה די ביזבוז להשתמש בשיקוי כזה...... עדיף....

למעלה