ה"י ה16

לבל 59../images/Emo87.gif

תודה לליאת. ולגילדה שהצחיקה אותי בשיחות הסקס שלה XDDDDDDDDDD אוף. אני בדיכאון. עכשיו צריך לעבוד קשה כדי להגיע לרמה 60 המיוחל.

Elizab3th

New member
ניר ../images/Emo23.gif אני תמיד מזהה את עצמי בצילומי המסך

שלך חחחחח

לא יודעת איפה לשאול אז...

מה זה FOG? כולם אומרים לי להתאמן שם [דיט רמה 51] זאת נשמעת מפלצת יותר מדי חזקה לא? ומה זה העכבישים לרמה הגבוהה יותר? אשמח גם לתמונת:) דרך אגב עברתי רמה סוף כל סוף עם הקוסמת שלי XD ואני עדיין תקועה ולא יודעת איך להעביר איתה את הזמן-__- כל המשימות לא חכמות[מה אני לא יעשה כדי לא להגיד מפגרות] ובקרוב יגמא הכסף לשיקויים עד כאן הדיווח

תשובות לשאלות שלך. ../images/Emo87.gif

העכבישים לרמה גבוהה יותר- לרמה 80. WOLF SPIDER. הם נמצאים במערה מיוחדת בתוך שעון ביג הבן של NLC. FOG- הכוונה לForset Of Gollmes שנמצא עמוק בסליפיווד. הסיבה שהרבה אוהבים להגיע לשם זה ספאון מצויין לש גולמים ושל כסף ודברים טובים לקוסמים.

FOG../images/Emo87.gif

הדלת האמצעית ליד הפסל בספייפיווד. פשוט תרד את כל המפות למטה. במפה האחרונה יש לך פרח כחול כזה. כנס לשם והופ- FOG!

sheraltheone

New member
../images/Emo110.gifהיי כולם,רמה 70^O^

סוף סוף הגעתי לרמה 70 והפכתי לפריסטית(אתמול3>),המצב הכספי שלי לא רע בכלל- בגלל שקניתי חנות בNX CASH ויש לי בסך הכל כבר 61 מיל,עד עכשיו התאמנתי בבית הרדוף-על וודוס/הודוס וכבר דיי נמאס ליXD אז-איפה לדעתכם אני כבר יכולה להתאמן?P: תודה למי שעוזרD: ועוד שאלה קטנטנה-כדאי לי לקנות חיית רכיבה?או שזה שטויות ולא לבזבז 20 מיל על זה?

sapir aloud555

New member
את קוסמת

לדעתי אם תקני חיית רכיבה זה יהיה רק בשביל המראה. הטלפורט מהיר יותר מהחיה עצמה / הייסט. (עשיתי בדיקה) אז בעקרון - לך זה לא כזה שווה, לעבודות בלי סקילים של מהירות - שווה.

חסכת לי../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

אז זהלא קווסט שאעשה. עד שיהיה לי 10000000000 ביליארד כסף.
למי יש 20 MIL בקושי?!

רוצחים מפלצות../images/Emo87.gif

אוספים את הזבל שלו. את הזבל הזה אני מוכר אח"כ לחנות. יש לי גם חנות פרטית בFM אז אני משתמש בו מדי פעם. ויש שלל דרכים להרוויח דברים.

למעלה